ارتش سرخ دات کام

اخبار

پاسخ منفی به پیشنهاد 4 میلیاردی ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

10 سال پیش

پاسخ منفی به پیشنهاد 4 میلیاردی

ارتش سرخ دات کام :
پاسخ منفی به پیشنهاد 4 میلیاردی
 پدیده ملی پوش پرسپولیس که از مدت ها قبل شایعه حضورش در لیگ چین به گوش رسید حالا با جدی تر شدن ماجرا در آستانه جدایی قرار گرفته است.

محمد انصاری مدافع جوان و دو پسته پرسپولیس که در ظرف یکی دو سال گذشته به پدیده این تیم تبدیل شد و توانست علاوه بر بازی های خوب در ترکیب سرخپوشان پیراهن تیم ملی را نیز به خود اختصاص دهد حالا در آستانه یک موفقیت دیگر قرار گرفته چون باشگاه چینی به صورت جدی تر از قبل پیگیر خرید این بازیکن است تا برای فصل جدید فوتبال این کشور تقویت شود.

شایعه دریافت پیشنهاد برای فروش محمد انصاری از باشگاه چینی تقریبا از یک ماه پیش بر سر زبان ها افتاد که در ابتدا با واکنش دو پهلوی مدیران پرسپولیس روبرو شد اما حالا با گذشت مدت زمان کوتاهی خبر می رسد این پیشنهاد که اتفاقا با رقمی وسوسه کننده ارائه شده واقعیت دارد و فروش انصاری می تواند سودی بالغ بر سه تا چهار میلیارد تومان با وضعیت حاکم بر بازار ارز ایران به پرسپولیس برساند آن هم در این روزها که باشگاه با بحران ها و نیازهای مالی شدیدی دست به گریبان است.

از سوی دیگر محمد انصاری جزو بازیکنان کلیدی برانکو در ترکیب اصلی پرسپولیس محسوب می شود که با توجه به چند پسته بودن تاثیر فراوانی در موفقیت های اخیر سرخپوشان داشته و مربی کروات تیم قطعا تمایلی به از دست دادن چنین بازیکنی آن هم در کورس قهرمانی لیگ و همچنین در آستانه بازی های لیگ قهرمانان آسیا نخواهد داشت از همین رو همین مساله باعث شده تا مدیران باشگاه با  وجود سماجت طرف چینی از اعطای پاسخ نهایی برای فروش محمد انصاری طفره رفته و با آن مخالفت کنند.

در این این گیر و دار واکنش خود بازیکن به این مساله نیز بر ابهامات ماجرا افزوده است. انصاری در حاشیه بازی دیروز تیمش برابر ماشین سازی که با توجه به محرومیت از روی سکوها تماشاگر جدال هم تیمی هایش بود در پاسخ به سئوال برخی خبرنگاران پیرامون حضور احتمالی در فوتبال چین گفت:« ترجیح می دهم در این خصوص صحبتی نکنم تا باشگاه خود پاسخگو باشد. من بازیکن تیم هستم و قراردادی دارم که پایبند به آن بوده و هر تصمیمی برایم بگیرند مطیع خواهم بود».

با این تفاسیر باید منتظر ماند و دید با جدی شدن بازار نقل و انتقالات در فوتبال چین که اتفاقا قراردادهای چند میلیون دلاری در آن امری رایج است پرسپولیسی ها رسیدن به سود کلان را در فروش انصاری انتخاب می کنند یا این که قید این سود میلیاردی را زده و در راه موفقیت و قهرمانی ملی پوش جوان و کلیدی شان را در جمع بازیکنان حفظ خواهند کرد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/85308
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-0

خیبر خرم‌آباد

پرسپولیس

چهارشنبه, 22 مهر
ساعت 17:00

ورزشگاه : تختی خرم آباد

داور : بیژن حیدری

نظرسنجی

از تصمیمات کادرفنی در مقابل خیبر راضی بودید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 تیوی بیفوما 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
برنامه بازی ها

هفته 9 لیگ برتر

شنبه, 25 مهر

ملوان - تراکتور 17:00
صنعت نفت - آلومینیوم 19:00

یکشنبه, 26 مهر

ذوب آهن - چادرملو 15:30
استقلال - گل گهر 16:45
خیبر خرم‌آباد - استقلال خوزستان 17:00
شمس آذر - سپاهان 17:30
فولاد - نساجی مازندران 19:15

دوشنبه, 27 مهر

مس شهربابک - پرسپولیس 15:30
فجرسپاسی - پیکان 16:45
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 8 11 17
2 تراکتور 8 7 17
3 استقلال 8 8 16
4 سپاهان 8 7 16
5 فولاد 8 4 15
6 آلومینیوم 8 4 13
7 گل گهر 8 3 13
8 فجرسپاسی 8 -4 10
9 پیکان 8 -1 9
10 نساجی مازندران 8 -2 9
11 چادرملو 8 -5 9
12 خیبر خرم‌آباد 8 0 8
13 ملوان 8 -4 8
14 ذوب آهن 8 -3 7
15 شمس آذر 8 -3 6
16 استقلال خوزستان 8 -8 6
17 مس شهربابک 8 -6 5
18 صنعت نفت 8 -8 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال