ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

پرسپولیس؛ از 3 رقمی شد ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

10 سال پیش

پرسپولیس؛ از 3 رقمی شدن روزهای بی شکستی تا حسرت هت تریک در برد

ارتش سرخ دات کام :
پرسپولیس؛ از 3 رقمی شدن روزهای بی شکستی تا حسرت هت تریک در برد
بازیکنان پرسپولیس در حالی دائیه قهرمانی لیگ برتر را دارند که در حسرت کسب سه پیروزی پیاپی هستند.

تیم فوتبال پرسپولیس پس از 15 بازی در لیگ برتر هنوز نتوانسته است تعداد پیروزی های پیاپی خود را به عدد 3 برسانند. شاگردان برانکو ایوانکوویچ تاکنون در دو مقطع از لیگ موفق به کسب دو پیروزی پیاپی شدند. در هفته شانزدهم رقابت های لیگ برتر همچنین روند پیروزی های پی در پی استقلال خوزستان متوقف شد. آنها تاکنون با کسب چهار پیروزی پیاپی بهترین حد نصاب را در میان تیم های لیگ برتر در این فصل رقم زده اند. 

همچنین تیم فوتبال پرسپولیس 13 گل از 18 گل دریافتی خود در لیگ برتر را در نیمه دوم بازی ها دریافت کردند که از این میان 5 گل در 15 دقیقه ابتدایی نیمه دوم و 5 گل در 15 انتهای بازی ها دریافت شده است. این مساله ضعف پرسپولیس و ساختار دفاعی آن در این لحظات از بازی را نشان می دهد. البته نگاهی به زمانبندی گل های زده پرسپولیس نیز بیانگر آن است که آنها در 15 دقیقه پایانی هر دو نیمه با زدن 6  گل بهترین آمار را داشته اند. پرسپولیس در 15 دقیقه ابتدایی نیمه دوم بازی فقط دو گل به ثمر رسانده است و این امر نشان می دهد ضعیف ترین عملکرد پرسپولیس مربوط به همین زمان می شود که در جریان آن 5 گل دریافت شده و دو گل به ثمر رسیده است. بهترین عملکرد پرسپولیس هم از دقیقه 30 تا 45 است که در جریان آن یک گل دریافت کرده و 6 گل به ثمر  رساندند.

هرچند برای تیمی که می خواهد قهرمان لیگ شود و باید فاصله 7 امتیازی تا صدر جدول را جبران کند شکست نخوردن امتیاز فوق العاده ای محسوب نمی شود با این وجود پرسپولیسی ها باتوجه به فاصله باقیمانده تا بازی با استقلال خوزستان رکورد شکست نخوردن خود در لیگ برتر به عدد 106 روز رسانده اند. آخرین شکست پرسپولیس در لیگ برتر برابر سایپا و در تاریخ 25شهریور رقم خورد. البته پرسپولیسی ها در این حد فاصل در جام حذفی شکست برابر ذوب آهن را تجربه کردند. که تا بازی با استقلال خوزستان 57 روز از آن خواهد گذشت.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/75071
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

تراکتور

پرسپولیس

پنج‌شنبه, 8 آبان
ساعت 18:00

ورزشگاه : بنیان دیزل

داور : وحید کاظمی

نظرسنجی

به نظر شما اوسمار ویرا در ادامه لیگ موافق خواهد بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 5
2 امید عالیشاه 1
3 محمد عمری 1
4 مارکو باکیچ 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 10 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 15 آبان

ملوان - شمس آذر 16:30
گل گهر - ذوب آهن 17:30

جمعه, 16 آبان

چادرملو - آلومینیوم 15:30
پرسپولیس - استقلال خوزستان 16:30
فجرسپاسی - مس رفسنجان 16:30
فولاد - پیکان 18:00

شنبه, 17 آبان

خیبر خرم‌آباد - تراکتور 16:45
سپاهان - استقلال تعویق

یک هشتم جام حذفی

جمعه, 30 آبان

تراکتور - پرسپولیس 15:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 9 6 16
2 سپاهان 9 3 15
3 چادرملو 9 1 14
4 تراکتور 8 8 13
5 ملوان 8 1 13
6 گل گهر 9 -1 13
7 آلومینیوم 9 -2 13
8 پرسپولیس 9 2 12
9 خیبر خرم‌آباد 9 -1 11
10 فجرسپاسی 9 -1 10
11 استقلال خوزستان 9 -1 9
12 فولاد 9 -2 8
13 پیکان 9 -3 8
14 ذوب آهن 9 -3 7
15 مس رفسنجان 9 -5 6
16 شمس آذر 9 -2 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال