ارتش سرخ دات کام

اخبار

پرسپولیس با 6 امتیاز از سه بازی آین ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

11 سال پیش

پرسپولیس با 6 امتیاز از سه بازی آینده هم مدعی می شود اما... / ثبات در نیم فصل دوم تضمین کننده شانس قهرمانی

ارتش سرخ دات کام :
پرسپولیس با 6 امتیاز از سه بازی آینده هم مدعی می شود اما... / ثبات در نیم فصل دوم تضمین کننده شانس قهرمانی
برانکو ایوانکوویچ اخیرا روی گفته های قبلی اش مبنی بر اینکه پرسپولیس شانس زیادی برای قهرمانی دارد و به عبارتی مدعی قهرمانی خواهد بود تاکید کرده و همچنان روی حرف هایش اصرار می کند.

در ظاهر ماجرا نوع فوتبال پرسپولیس و روند کسب امتیاز این تیم طی 6 هفته اخیر نیز چنین نکته ای را در دسترس قرار می دهد چرا که پرسپولیس از 6 بازی اول فقط 4 امتیاز گرفته و در رتبه چهاردهم قرار داشت اما از 6 بازی بعدی 12 امتیاز گرفته و به رتبه هفتم رسیده است. پرسپولیس و سرمربی اش در حالی از قهرمانی و ادعای حضور در کورس کسب جام حرف می زنند که هنوز 6 تیم دیگر را بالای سرشان می بینند و البته 7 امتیاز با صدر جدول فاصله دارند. طبیعتا فاصله 7 امتیازی در فاصله 18 مسابقه تا پایان فصل اصلا زیاد نیست به شرطی که روند نسبتا باثبات 6 هفته اخیر همچنان برقرار باشد و پرسپولیس در نیم فصل دوم به جمع بالانشین ها برسد وگرنه حضور در جمع مدعیان تنها یک آرزوی محال خواهد بود.

پرسپولیس برانکو سه بازی تا پایان نیم فصل پیش رو دارد که روی کاغذ رسیدن به حداکثر امتیازهای این سه مسابقه کار دشواری نیست. به نظر می رسد اگر سرخ ها از این سه بازی (که هر سه در تهران برگزار می شود) از نفت تهران، گسترش فولاد و راه آهن 6 یا 7 امتیاز بگیرند حضورشان در جمع سه تیم بالای جدول قطعی باشد و حتی در پایان نیم فصل می توانند به جمع مدعیان قهرمانی برسند.

در این میان می توان با مقایسه موقعیت تیم در جدول و کسب امتیاز پرسپولیس نسبت به سه فصل گذشته به نکته های جالبی دست یافت. نکته هایی که البته صراحتا نمی تواند دلیلی بر تکرار اتفاقات مشابه در نیم فصل جاری هم باشد اما این مقایسه ها نشان می دهد چنانچه پرسپولیس در پایان نیم فصل به جمع سه تیم پایانی نرسد و فاصله اش را با صدر جدول کاهش ندهد سخت بتوان حضورش در جمع مدعیان را متصور شد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/74256
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

3-0

مس شهربابک

پرسپولیس

دوشنبه, 27 مهر
ساعت 15:30

ورزشگاه : شهربابک

داور : کوپال ناظمی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر مس کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 تیوی بیفوما 3
3 محمدمهدی محبی 2
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 10 لیگ برتر

چهارشنبه, 29 مهر

تراکتور 3 - 0 صنعت نفت 17:00

پنج‌شنبه, 30 مهر

چادرملو - استقلال 16:45

جمعه, 01 آبان

آلومینیوم - ذوب آهن 16:00
گل گهر - خیبر خرم‌آباد 16:00

یکشنبه, 03 آبان

پیکان - ملوان 16:00
نساجی مازندران - فجرسپاسی 16:45
سپاهان - مس شهربابک 16:45
پرسپولیس - فولاد 16:45
استقلال خوزستان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 9 14 20
2 تراکتور 9 10 20
3 استقلال 9 9 19
4 سپاهان 9 7 17
5 فولاد 9 4 16
6 آلومینیوم 9 3 13
7 گل گهر 9 2 13
8 فجرسپاسی 9 -2 13
9 چادرملو 9 -4 12
10 خیبر خرم‌آباد 9 1 11
11 نساجی مازندران 9 -2 10
12 پیکان 9 -3 9
13 ملوان 8 -4 8
14 شمس آذر 9 -3 7
15 ذوب آهن 9 -4 7
16 صنعت نفت 10 -10 7
17 استقلال خوزستان 9 -9 6
18 مس شهربابک 9 -9 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال