ارتش سرخ دات کام

تحلیل ها

پرسپولیس قرن پانزدهم ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

پرسپولیس قرن پانزدهم

پرسپولیس قرن پانزدهم
ارتش سرخ دات کام :
در تعریف قرن پانزدهم هجری خورشیدی می گویند سده ای است که از سال 1401 آغاز می شود و تا پایان سال 1500 ادامه می یابد. با این تعبیر، به نظر می رسد مدیران جدید پرسپولیس درحال ساختن پرسپولیس برای شروع قرن بعد هستند. جعفر سمیعی و همکارانش تصمیم گرفته اند در این فرصت به حربه تمدید قرارداد با نفرات موجود رو بیاورند؛ سیاستی که در برخی موارد درست و در برخی موارد قابل بحث به نظر می رسد.

*مهدی عبدی؛ در یکی از اولین گام ها، مدیران باشگاه قرارداد مهدی عبدی جوان را برای دو سال دیگر تمدید کردند و به این ترتیب مهاجم قائم شهری سرخپوشان دست کم تا تابستان 1402 نسبت به حضور در این تیم متعهد شده است. شاید عبدی لااقل فعلا در سطح ستاره ای مثل مهدی طارمی یا حتی علی علیپور به نظر نرسد، اما دستاوردهای او در این مدت قابل توجه بوده و طبیعتا تمدید قرارداد با این بازیکن، کار عاقلانه ای است.

* کمال کامیابی نیا؛ قرارداد کمال کامیابی نیا که در پایان فصل خاتمه می یافت هم یک سال دیگر تمدید شد تا او نیز تا تابستان 1401 در جمع سرخپوشان باقی بماند. قرارداد قبلی کمال پیش از لیگ هجدهم به مدت سه سال بسته شد که در پایان لیگ بیستم به آخر می رسید. این در حالی است که کمال در پایان فصل جاری 32 ساله می شود و همین حالا هم انتقاداتی در مورد سطح کیفی او وجود دارد. پرسپولیس در این پست احمد نوراللهی و میلاد سرلک را در اختیار دارد. همچنین سعید حسین پور جوان هم هست که فصل گذشته گاهی به بازی گرفته شد و بد هم نبود. در این شرایط شاید تمدید زودهنگام با کامیابی نیا جای بحث داشته باشد. فراموش نکنیم او بازیکنی است که تا پیش از همین قرارداد آخر، وقتی زیر 30 سال بود هر فصل با کلی مذاکره و چک و چانه در نهایت راضی به تمدید یکساله قراردادش می شد، اما حالا باشگاه تعهد سخاوتمندانه ای در مورد 33سالگی او می دهد.

* سیامک نعمتی: دیگر تمدیدی این روزهای باشگاه پرسپولیس سیامک نعمتی است؛ بازیکن 26 ساله ای که معمولا در یک سطح متوسط به بالا، کم نوسان و موثر برای تیم کار می کند. او تا پایان فصل آینده قرارداد داشت و حالا یک سال دیگر به طول این مدت افزوده شده است. به این ترتیب نعمتی تا پایان لیگ بیست ودوم یعنی تابستان 1402 سرخپوش باقی می ماند. با توجه به چند پسته بودن سیامک، تمدید قرارداد او اقدام بدی نیست، اما بستگی به رقم دستمزد این بازیکن هم دارد.

* یحیی گل محمدی: مهم ترین اقدام مدیران پرسپولیس تمدید قرارداد یحیی گل محمدی بود. مهدی رسول پناه، سرپرست پیشین باشگاه در یکی از فایل های تصویری لو رفته از او گفته بود: «شک نکنید اگر یحیی پرسپولیس را قهرمان آسیا کند، صبح روز بعدش از این تیم جدا می شود!» لابد ترس از همین پیشگویی قاطعانه بود که باعث شد مدیران باشگاه در فاصله سه هفته پیش از فینال لیگ قهرمانان آسیا قرارداد سرمربی شان را تمدید کنند. گل محمدی تا پایان لیگ بیستم با پرسپولیس قرارداد داشت که دو سال دیگر به آن افزوده شد و به این ترتیب یحیی که اصلا هم مربی ارزانی نیست، تا تابستان 1402 به سرخپوشان متعهد می ماند؛ هرچند تجربه تاریخی نشان می دهد میزان ماندگاری مربیان را نتایج مشخص می کند، نه قراردادها.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/136407
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

پرسپولیس

فولاد

یکشنبه, 3 آبان
ساعت 16:45

ورزشگاه : شهدای شهرقدس

داور : امیر عرب براقی

نظرسنجی

به نظر شما پرسپولیس مقابل فولاد مستحق شکست بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 تیوی بیفوما 3
3 محمدمهدی محبی 2
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 11 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 آبان

فجرسپاسی - تراکتور 16:45

جمعه, 08 آبان

ذوب آهن - استقلال خوزستان 15:30
ملوان - چادرملو 16:45
خیبر خرم‌آباد - سپاهان 17:30
استقلال - شمس آذر 17:45
فولاد - آلومینیوم 18:00

شنبه, 09 آبان

نساجی مازندران - پرسپولیس 16:30
مس شهربابک - پیکان 16:30
صنعت نفت - گل گهر 18:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 10 13 20
2 سپاهان 10 11 20
3 تراکتور 9 10 20
4 استقلال 10 9 20
5 فولاد 10 5 19
6 آلومینیوم 10 3 14
7 خیبر خرم‌آباد 10 2 14
8 فجرسپاسی 10 -2 14
9 گل گهر 10 1 13
10 چادرملو 10 -4 13
11 نساجی مازندران 10 -2 11
12 پیکان 10 -3 10
13 ملوان 9 -4 9
14 استقلال خوزستان 10 -7 9
15 ذوب آهن 10 -4 8
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 10 -13 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال