ارتش سرخ دات کام

اخبار

پرسپولیس - داماش؛ تکمیل شگفتی یا سه ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

پرسپولیس - داماش؛ تکمیل شگفتی یا سه گانه داخلی ؟

ارتش سرخ دات کام :
پرسپولیس - داماش؛ تکمیل شگفتی یا سه گانه داخلی ؟
بعد از سه فصل ناکامی در جام حذفی، حالا پرسپولیس به یک قدمی قهرمانی رسیده است. تیم برانکو در جام حذفی فصل 95-94 بعد از حذف پیکان و ملوان، در یک چهارم نهایی به ذوب آهن باخت و فصل بعد از آن در همان بازی اول حذفی و در کمال شگفتی، در مرحله یک سی و دوم در ورزشگاه حافظیه شیراز در ضربات پنالتی به قشقایی باخت و حذف شد. در جام حذفی فصل گذشته هم پرسپولیس برانکو بعد از حذف کردن تیم های نفت طلاییه و بادران، در یک چهارم نهایی در تهران و در ضربات پنالتی مغلوب صنعت نفت آبادان شد. این برای نخستین بار است که برانکو به فینال جام حذفی رسیده و می خواهد با نخستین قهرمانی در این رقابت ها، سومین جامِ این فصل فوتبال ایران را هم بالای سر ببرد.

برای پی بردن به اهمیت این بازی و دشواری اش برای پرسپولیس کافی است رویارویی قرمزها با شگفتی سازهای گمنام جام حذفی را به یاد بیاوریم. برق تهران، نوژن ساری، گل گهر سیرجان و قشقایی شیراز تیم هایی هستند که در یک دهه اخیر پرسپولیس را در جام حذفی غافلگیر کرده اند و البته اگر چند سال عقب تر برویم، به بازی با خیبر خرم آباد، شاهین اهواز، فتح تهران و شموشک هم می رسیم.

این بار حریف پرسپولیس در جام حذفی داماش است که از لیگ دو آمده. در درک سختی کارِ برانکو و تیمش مقابل این حریفی که ما از پیش باخته می خوانیمش همین بس که بدانیم داماش در هر مرحله یک شگفتی خلق کرده تا رسیده به فینال.

تیمِ سیامک فراهانی مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی را بعد از تساوی بدون گل برابر چوکای تالش در 120 دقیقه، با پیروزی 4 بر 3 در ضربات پنالتی پشت سر گذاشت و در یک هشتم نهایی مقاومت تهران را 2 بر صفر شکست داد. در یک چهارم نهایی بود که داماش با تیم لیگ برتری ماشین سازی روبه رو شد و نخستین شگفتی را همانجا رقم زد وقتی پس از تساوی یک - یک، باز هم در ضربات پنالتی برنده شد و به سایپای علی دایی رسید. داماش را شگفتی ساز جام حذفی لقب داده اند چرا که سایپا را هم 2 بر یک شکست داد تا متفاوت ترین روز خود را تجربه کند؛ رویارویی با قهرمان سه دوره اخیر لیگ برتر در فینال جام حذفی.

قهرمانی که البته مسیر دشوارتری را تا فینال گذرانده و بعد از هت تریک در قهرمانی های متوالی لیگ برتر حالا می خواهد در تصاحب جام های فوتبال ایران هت تریک کند. تیم برانکو بعد از پیروزی یک بر صفر برابر سپیدرود و نود ارومیه در مراحل یک شانزدهم و یک هشتم و همینطور پیروزی سه بر یک برابر پدیده در ضربات پنالتی، نیمه نهایی را با پیروزی یک گله برابر سپاهان پشت سر گذاشت و حالا به یک بازی به ظاهر ساده رسیده است.

بازی مهمی که اگر چه یک طرف آن تیمی از لیگ دو ایستاده اما دست کم گرفتن این تیم که قطعا بدش نمی آید معرفی قهرمان را تا ضربات پنالتی به تعویق بیندازد، حاصلی جز از دست رفتن جام حذفی نخواهد داشت. جامی که جایش در ویترین افتخارات پرسپولیسِ برانکو خالی است. قرمزها اگر جام حذفی را هم بالای سر ببرند نه تنها در قهرمانی همه تورنمنت های داخلی فوتبال ایران هت تریک می کنند، بلکه قهرمانی همزمان در لیگ و حذفی هم که آخرین بار پرسپولیس تجربه اش کرده بود، بعد از بیست سال به دست آنها تکرار خواهد شد.

پرسپولیس و داماش البته پیش از این هم در جام حذفی با هم دیدار کرده اند اما نه در فینال. آنها دو بازی حذفی با هم داشته اند که هر دو را پرسپولیس برده و یکی از پیروزی هایش هم در ضربات پنالتی رقم خورده است. در 6 دیدار لیگ برتری هم 4 بار پرسپولیس برنده شده و 2 بار داماش که این بار برای رویارویی با قرمزها از لیگ دسته دو می آید.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/116208
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس در 6 بازی نخست لیگ چه کسی بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم - ملوان 16:00
نساجی مازندران - ذوب آهن 16:00
تراکتور - استقلال 17:00
سپاهان - فجرسپاسی 18:15
فولاد - مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر - استقلال خوزستان 16:45
چادرملو - خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس - صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 7 -2 8
10 چادرملو 7 -5 8
11 فجرسپاسی 6 0 7
12 ملوان 6 -3 7
13 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
14 ذوب آهن 6 -2 6
15 استقلال خوزستان 7 -5 6
16 شمس آذر 7 -3 5
17 مس شهربابک 7 -5 5
18 صنعت نفت 7 -6 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال