ارتش سرخ دات کام

اخبار

پنجعلی: فوتبال ما به بی نظمی ها عاد ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

13 سال پیش

پنجعلی: فوتبال ما به بی نظمی ها عادت کرده است/ نباید به همین راحتی اردوی تیم ملی لغو شود

ارتش سرخ دات کام :
پنجعلی: فوتبال ما به بی نظمی ها عادت کرده است/ نباید به همین راحتی اردوی تیم ملی لغو شود
پیشکسوت فوتبال ایران در واکنش به اعتراض کی روش به تغییر برنامه لیگ تاکید کرد، فوتبال ما به بی نظمی ها عادت کرده است.

محمد پنجعلی در گفت وگویی، در خصوص لغو اردوی تیم ملی فوتبال در لیسبون به علت مشکلات مالی گفت: نمی دانم باید چه بگویم. برگزاری مسابقات و اردوهای تدارکاتی در فوتبال امروز جزو واجبات است اما متاسفانه در کشور ما به این مسائل توجهی نمی شود. تیمی که می خواهد در جام جهانی بازی کند نباید به خاطر مسائل مالی اردوی آماده سازی اش لغو شود.

وی ادامه داد: این همه هزینه می شود، کمی هم برای فوتبال خرج کنند. مردم فوتبال را دوست دارند و اگر فوتبال ما در سطح دنیا مطرح شود باعث افتخار همه خواهد شد.

کاپیتان اسبق تیم ملی فوتبال در ادامه انتقاداتش نسبت به فدراسیون فوتبال اظهار داشت: فدراسیون فوتبال ایران بهترین فدراسیون فوتبال آسیا است، پس حتما آقایان می توانند با معجزه این مشکل را حل کنند! متاسفانه ما فقط حرف می زنیم و برای تیم ملی اصلا ارزش قائل نیستیم. نباید به همین راحتی اردوی تیم ملی لغو شود. این مسائل باعث سرخوردگی قشر جوان می شود.

پنجعلی در واکنش به انتقاد کارلوس کی روش از تغییر ناگهانی تاریخ شروع لیگ تاکید کرد: فوتبال ما به بی نظمی ها عادت کرده است. در فوتبال ما کلی تغییر بدون برنامه وجود دارد و هیچ وقت هم اتفاق خاصی رخ نمی هد. متاسفانه بردها و موفقیت های مقطعی تیم ملی باعث می شود تا ما فکر کنیم کارمان درست است اما اینطور نیست.

وی در مورد پیشنهاد کی روش مبنی بر اینکه پس از پایان لیگ (22 فروردین) بازیکنان در اختیار تیم ملی باشند و باشگاه ها بدون بازیکنان ملی پوش در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا و جام حذفی شرکت کنند، گفت: بالاخره این طرز فکر کی روش است اما من فکر می کنم آن زمان کمی برای جمع کردن بازیکنان تیم ملی زود باشد.

مدیر تیم فوتبال پرسپولیس درباره آخرین وضعیت این تیم، تصریح کرد: بعد از کسب 3 امتیاز شیرین بازی با تراکتورسازی منتظر دیدار با ذوب آهن هستیم، من فکر می کنم پرسپولیس توانایی این را داشته باشد که در زمین حریف هر 3 امتیاز را بگیرد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/42958
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس در 6 بازی نخست لیگ چه کسی بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم - ملوان 16:00
نساجی مازندران - ذوب آهن 16:00
تراکتور - استقلال 17:00
سپاهان - فجرسپاسی 18:15
فولاد - مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر - استقلال خوزستان 16:45
چادرملو - خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس - صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 7 -2 8
10 چادرملو 7 -5 8
11 ملوان 6 -3 7
12 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
13 ذوب آهن 6 -2 6
14 مس شهربابک 7 -5 5
15 فجرسپاسی 6 0 4
16 صنعت نفت 7 -6 4
17 استقلال خوزستان 7 -5 3
18 شمس آذر 7 -3 2

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال