ارتش سرخ دات کام

اخبار

پیروانی: از هواداران تقاضا دارم در ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

9 سال پیش

پیروانی: از هواداران تقاضا دارم در بازی با الوصل ما را تنها نگذارند

ارتش سرخ دات کام :
پیروانی: از هواداران تقاضا دارم در بازی با الوصل ما را تنها نگذارند
 مدیر تیم فوتبال پرسپولیس از هواداران این تیم خواست تا در بازی با الوصل امارات به ورزشگاه بیایند و از پرسپولیس حمایت کنند.

افشین پیروانی، مدیر تیم فوتبال پرسپولیس در حاشیه تمرین امروز (یک شنبه) این تیم، اظهار کرد: خدا را شکر شرایط خوب است. بازی با استقلال بسیار مهم بود و همه ما به خاطر شکست در این بازی ناراحت هستیم اما باید این بازی را فراموش کنیم تا از لحاظ روحی – روانی آماده حضور مقابل الوصل شویم. بازی فردا، بازی یک بازی حیاتی است. از تماشاگران می خواهم در آخرین بازی سال ۹۶ مثل همیشه از ما حمایت کنند.

او ادامه داد: تقاضا دارم همان طور که همیشه متحد و هم قسم بودیم در بازی فردا هم از ما حمایت کنند. فردا احتیاج بیشتری به هواداران داریم. باید یک تیم و متحد باشیم. ما فردا منتظر هواداران مان هستیم و تلاش می کنیم تا پیروز میدان شویم.

مدیر تیم فوتبال پرسپولیس اضافه کرد: مطمئنا با بردن الوصل شرایط روحی ما بهتر خواهد شد. یکی از بزرگ ترین مشکلات ما این بود که قهرمانی در روز داربی فشار و استرس زیادی به ما وارد کرد. باید داربی را فراموش کنیم، روز از نو، روزی از نو. هواداران بدانند که همه در تلاش هستیم تا اتفاق های خوبی برای باشگاه رخ دهد. آنها سرمایه های اصلی باشگاه هستند. ان شاء الله با برد در بازی فردا به استقبال سال جدید می رویم. تلاش می کنیم تا دل هواداران شاد شود.

پیروانی در خصوص صحبت های شفر در مورد او هم گفت : شفر به عنوان یک مربی حرفه ای باید بر اعصاب خود مسلط باشد. زمانی که تدارکات تیم حریف به او آب تعارف کرد و شفر به او بی احترامی کرد، همه آن صحنه را دیدند. زمانی که در داربی من احساس کردم روی احمدزاده خطای پنالتی رخ داده است با هیجان به کنار زمین رفتم و وقتی به نیمکت برگشتم متوجه شدم که شفر در حال صحبت با نیمکت ما است.

او ادامه داد: شفر تازه به فوتبال ما آمده و باید اصول حرفه ای را رعایت کند. راهی که در پیش گرفته است و می خواهد با همه دعوا کند کار قشنگی نیست. من اگر کنار زمین هیجان و استرس داشتم به خاطر علاقه زیادم به پرسپولیس است و هر کاری که بتوانم برای پرسپولیس انجام می دهم. فکر نمی کنم که حرفه ای باشد شفر هم در مورد من صحبت کند.

او در پایان گفت : تنها مصدوم ما شایان مصلح است که تلاش می کند به بازی برگشت برسد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/99886
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس در 6 بازی نخست لیگ چه کسی بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم - ملوان 16:00
نساجی مازندران - ذوب آهن 16:00
تراکتور - استقلال 17:00
سپاهان - فجرسپاسی 18:15
فولاد - مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر - استقلال خوزستان 16:45
چادرملو - خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس - صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 7 -2 8
10 چادرملو 7 -5 8
11 فجرسپاسی 6 0 7
12 ملوان 6 -3 7
13 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
14 ذوب آهن 6 -2 6
15 استقلال خوزستان 7 -5 6
16 شمس آذر 7 -3 5
17 مس شهربابک 7 -5 5
18 صنعت نفت 7 -6 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال