ارتش سرخ دات کام

اخبار

پیروانی: نبود نماینده ای از پرسپولی ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

12 سال پیش

پیروانی: نبود نماینده ای از پرسپولیس در تیم ملی جای تاسف دارد/ تیم ملی کار سختی در استرالیا دارد

ارتش سرخ دات کام :
پیروانی: نبود نماینده ای از پرسپولیس  در تیم ملی جای تاسف دارد/ تیم ملی کار سختی در استرالیا دارد
مدافع سابق تیم ملی فوتبال در خصوص ارزیابی اش از لیست تیم ملی گفت: کی روش بر اساس سلیقه اش بازیکنان تیم ملی را انتخاب کرده و ما باید به این انتخاب احترام بگذاریم.

افشین پیروانی در گفتگویی افزود: به هر حال کی روش بهترین نفرات در اردوهای تیم ملی را برای  جام ملت های آسیا انتخاب کرده است.
 
 پیروانی در ادامه عنوان کرد: هر انتخابی انتقاد خاص خود را دارد به طور مثال چند بازیکن می توانستند در لیست نهایی کی روش قرار بگیرند اما کی روش آنها را به تیم ملی دعوت نکرد.
 
وی درباره عدم بازیکنان پرسپولیس در لیست تیم ملی بیان کرد: متاسفانه این موضوع جای بحث دارد چرا که در دوران ما 7.8 بازیکن پرسپولیس در تیم ملی حضور داشتند اما الان یک بازیکن هم پرسپولیس در تیم ملی نماینده ندارد به هر حال این موضوع جای تاسف دارد.
 
 مسئولان پرسپولیس در سال های اخیر به خوبی یارگیری نکردند کارشناس فوتبال در خصوص عدم دعوت محمد نوری به تیم ملی تصریح کرد: انتخاب بازیکن تیم ملی سلیقه سرمربی تیم است و نمی توان به آن ایراد گرفت.

محمد نوری در این اواخر خوب بازی می کرد اما کی روش برحسب سلیقه اش وی را به تیم ملی دعوت نکرد. شاید نوری در لیست انتظار باشد و اگر مهرداد پولادی و سروش رفیعی کارشان درست نشد جایگزین یکی از آنها شود.

پیروانی عنوان کرد: به هر حال جای تأسف دارد که تیم بزرگ پرسپولیس یک نماینده هم در تیم ملی ندارد. اگر این تیم نتایج بهتری در لیگ می گرفت شاید الان یک بازیکن در تیم ملی داشت.
 
وی درباره میانگین سنی بالای تیم ملی گفت: به یکباره نمی شود میانگین سنی تیم ملی را پایین آورد. با این وجود 5 بازیکن برای اولین بار عضو تیم ملی شدند و باید به انتخاب سرمربی احترام بگذاریم.
 
وی درباره تفاوت دوره فعلی گذشته جام ملتهای آسیا نسبت به امسال گفت: در سالهایی که من در تیم ملی حضور داشتم تیم ما نسبت به الان قوی تر بود. به هر حال استرالیا میزبان این رقابتها شانس اول قهرمانی است و تیم ملی کار سخت و غیر ممکن در جام ملتهای آسیا پیش رو دارد.
 
پیروانی درباره تکفر محتاطانه کی روش تصریح کرد: اکثر مربیان نتیجه گرا هستند و کی روش هم از این قاعده مستثنی نیست. اکثر هواداران دوست دارند تیم ملی 11 نفره دفاع کند اما قهرمان شود. ما به خاطر همین نتیجه گرایی سالهای سال است که به موفقیت نرسیدیم.
 
وی در پایان خاطر نشان کرد: همه حریفان تیم ملی در جام ملتهای آسیا قدرتمند هستند و از الان نمی توانیم نتیجه بازیهای تیم ملی را پیش بینی کنیم.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/61758
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

-

نساجی مازندران

پرسپولیس

شنبه, 9 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : وطنی قائمشهر

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

به نظر شما پرسپولیس مقابل فولاد مستحق شکست بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 تیوی بیفوما 3
3 محمدمهدی محبی 2
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 11 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 آبان

فجرسپاسی - تراکتور تعویق

جمعه, 08 آبان

ذوب آهن 0 - 0 استقلال خوزستان 15:30
ملوان 1 - 2 چادرملو 16:45
خیبر خرم‌آباد 1 - 2 سپاهان 17:30
استقلال - شمس آذر 17:45
فولاد 1 - 0 آلومینیوم 18:00

شنبه, 09 آبان

نساجی مازندران - پرسپولیس 16:30
مس شهربابک - پیکان 16:30
صنعت نفت - گل گهر 18:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 سپاهان 11 12 23
2 فولاد 11 6 22
3 پرسپولیس 10 13 20
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 نساجی مازندران 10 -2 11
12 پیکان 10 -3 10
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 ذوب آهن 11 -4 9
15 ملوان 10 -5 9
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 10 -13 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال