ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

چرا عیسی بخشیده نشد؛ ن ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

چرا عیسی بخشیده نشد؛ نیت مهم نیست

ارتش سرخ دات کام :
چرا عیسی بخشیده نشد؛ نیت مهم نیست
با جود همه تلاش های صورت گرفته از سوی باشگاه پرسپولیس و فدراسیون فوتبال و دیگر عوامل محرومیت عیسی آل کثیر بخشیده نشد و او نمی تواند در بازی نهایی لیگ قهرمانان آسیا تیم پرسپولیس را همراهی کند.

شادی بعد از گل عیسی در بازی های لیگ قهرمانان در غرب آسیا در دوحه پیش از این در بازی های لیگ برتر ایران هم به نمایش گذاشته شد اما در بازی های لیگ برتر کمیته انضباطی حتی یک بار هم به مهاجم صنعت نفت و پرسپولیس تذکر نداد و در نتیجه این شادی گل در بازی های بین المللی تاوان سنگینی را برای او تیمش به همراه داشت. بدون شک پرسپولیس اگر عیسی آل کثیر را به همراه داشت، می توانست در بازی نهایی زهردارتر بازی کند. هر چند که پرسپولیس پیشتر به خصوص در زمان برانکو نشان داد در غیاب مهمترین ستاره ها هم می تواند گام های محکمی به سوی هدف بردارد.

اما برای خیلی ها جای سوال است چرا عیسی آل کثیر بخشیده نشد؟ در صورتی که دست کم برای ایرانی ها محرز است او اصلا به دنبال تمسخر چشم بادامی ها نبوده واین شادی را به خاطر شادی دل برادرزاده اش انجام می داده که چشم بادامی است.

یکی از مدیران برجسته فدراسیون فوتبال که تمایلی به افشای نام خود نداشت در این باره به نکته جالبی اشاره کرد. او در اینباره به خبرنگار ما گفت: کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا نیت عیسی را بررسی نکرد. او اگر محروم شد به بهانه حرکتی بود که انجام داد هر چند برای من هم محرز است او به دنبال توهین به چشم بادامی ها نبوده است. قانونگذار رفتار او را این گونه برداشت کرده است. یعنی توهین به چشم بادامی ها. این حکم نشان می دهد ما باید به دنبال مراقبت از رفتارهای خود در بازی های بین المللی باشیم. خیلی از خطاهایی که ما در فوتبال ایران انجام می دهیم به چشم نمی آید در حالی که در بازی های بین المللی یک ایراد بزرگ است. یک بار دیدید استقلال به بهانه اینکه لیست را دیر به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال کرد از بازی ها اخراج شد اما هیچ گاه این حکم در فوتبال داخلی صادر نمی شود. بهتر است ما در ادامه مسیر به این موضوعات بیشتر توجه کنیم.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/136897
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

نساجی مازندران

پرسپولیس

شنبه, 9 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : وطنی قائمشهر

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر نساجی کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 11 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 آبان

فجرسپاسی - تراکتور تعویق

جمعه, 08 آبان

ذوب آهن 0 - 0 استقلال خوزستان 15:30
ملوان 1 - 2 چادرملو 16:45
خیبر خرم‌آباد 1 - 2 سپاهان 17:30
استقلال - شمس آذر تعویق
فولاد 1 - 0 آلومینیوم 18:00

شنبه, 09 آبان

نساجی مازندران 0 - 1 پرسپولیس 16:30
مس شهربابک 1 - 3 پیکان 16:30
صنعت نفت - گل گهر تعویق
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 11 14 23
2 سپاهان 11 12 23
3 فولاد 11 6 22
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 ذوب آهن 11 -4 9
15 ملوان 10 -5 9
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 11 -15 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال