ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

چند خطی برای مرد اول س ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

10 سال پیش

چند خطی برای مرد اول سفره خانه های تهران: باید هم موسی سلامت را نشناسی

ارتش سرخ دات کام :
چند خطی برای مرد اول سفره خانه های تهران: باید هم موسی سلامت را نشناسی
امین حاج محمدی! اسمی آشنا برای سفره خانه داران تهران. بازیکن سابق نفت که دست منصوریان را در پوست گردو گذاشت و به سمت استقلال آمد تا برای خود نامی دست و پا کند اما بیشتر از او درباره تبحرش در سفره خانه ها شنیدیم تا مستطیل سبز!

حاج محمدی که هواداران تیم دوم پایتخت هم حتی دل خوشی از او ندارند و معتقدند سوتی های او در بازی های آخر لیگ پانزدهم و خصوصا بازی درخشان و خاطره انگیز او مقابل تراکتورسازی باعث شد آنها جام را از دست بدهند دیروز در استادیوم آزادی توهین بزرگی نه فقط به خانواده میلونی پرسپولیس بلکه به 70 میلیون ایرانی کرد.

حاج محمدی 25 ساله دیروز به جانبازی توهین کرد و به او خرده گرفت که چرا در استادیوم آزادی حاضر شده است که زمانی که او هنوز به دنیا نیامده بود برای این آب و خاک مقابل عراقی ها ایستاد تا امثال حاج محمدی امروز در آرامش بتوانند با ماشین های میلیاردیشان در خیابان های شمال تهران دور دور کنند.

دفاع استقلال نه تنها به موسی سلامت بلکه به 70 میلیون ایرانی ای توهین کرد که فارق از هر نوع اعتقاد و جناه سیاسی عاشق شهدا و جانبازانشان هستند.

این طفل استقلالی در مصاحبه ای امروز گفت موسی سلامت رو نمیشناسد! جناب حاج محمدی باید هم "تو" امثال موسی سلامت ها را که جانشان را کف دستشان گذاشتند و از زندگیشان گذشتند را نشناسی. مطمئنا شماها مدل های اینستاگرامی را بهتر از هر کسی میشناسید و با آنها سر و کار بیشتری دارید تا موسی سلامت که هنوز هرجا میرسد از شهید همت صحبت می کند و جنگ و جانبازی.

جناب آقای بهروان چطور شما که مرد اول برگزاری بازی ها هستید و همیشه در مقابل دوربین ها حضور دارید جلوی این توهین به جانباز 70% کشورمان را نگرفتید و بعد اعلام کردید من بی تقصیر هستم؟ موسی سلامت امروز از شخص شما بیشتر از آن جوان معلوم الحال دلگیر است.

باید منتظر ماند و دید فدراسیونی که ادعا در میهن دوستی و حرکات فرهنگی دارد چه برخوردی با این بازیکن استقلال خواهد کرد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/81692
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر ذوب آهن کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 7 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 19 شهریور

استقلال خوزستان 1 - 0 تراکتور 19:00
شمس آذر 2 - 3 گل گهر 19:00
استقلال 1 - 0 پیکان 19:00

شنبه, 21 شهریور

ذوب آهن - سپاهان 19:00
صنعت نفت - چادرملو 20:00

یکشنبه, 22 شهریور

ملوان - فولاد 19:00
مس شهربابک - نساجی مازندران 19:00
خیبر خرم‌آباد - پرسپولیس 19:00
فجرسپاسی - آلومینیوم 19:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 6 -2 7
10 ملوان 6 -3 7
11 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
12 ذوب آهن 6 -2 6
13 چادرملو 6 -6 5
14 فجرسپاسی 6 0 4
15 مس شهربابک 6 -5 4
16 صنعت نفت 6 -5 4
17 استقلال خوزستان 7 -5 3
18 شمس آذر 7 -3 2

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال