ارتش سرخ دات کام

تحلیل ها

کار سخت اوسمار در یک تیم بیمار ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 1 اظهار نظر

-

18 ساعت پیش

کار سخت اوسمار در یک تیم بیمار

کار سخت اوسمار در یک تیم بیمار
ارتش سرخ دات کام :
شاید همین دو ماه پیش که فصل جدید لیگ برتر فوتبال ایران شروع شد، هیچ‌کس تصورش را هم نمی‌کرد که فصل به نیمه نرسیده، شاهد تغییرات اساسی و بنیادین در پرسپولیس باشیم.

با این وجود چنین اتفاقی رخ داده و همه چیز در باشگاه در حال دگرگونی است. ابتدا رضا درویش، مدیرعامل سرخ‌ها که دو سال فریادهای اعتراضی هواداران را تحمل کرده بود به اجبار کنار رفت و بعد وحید‌ هاشمیان از سمت سرمربیگری قرمزها برکنار شد.

حالا اوسمار ویرا به عنوان سرمربی جدید به تهران بازگشته و بخش دیگری از تغییرات با نظر او اعمال می‌شود. از آن جمله است برکناری مهرداد خانبان، آنالیزور جنجالی و پرحاشیه تیم که اعلام خبر جدایی‌اش با استقبال گسترده هواداران همراه شد. البته که آنها به همین مقدار هم رضایت ندارند و خواهان دگرگونی‌های بیشتری هستند.

آنچه مسلم است اینکه پرسپولیس به عنوان موفق‌ترین تیم یک دهه اخیر فوتبال ایران، نیاز جدی به هوای تازه دارد و ساختار این تیم در بسیاری از موارد باید متحول شود. پرسپولیس در سال‌های کامیابی‌اش بی‌رحمانه «مصرف» شد و همه ارکان باشگاه از وظیفه «نوسازی» غافل شدند. جام‌های پیاپی مثلا طوری درویش را غره کرده بود که مدیرعامل پیشین سرخ‌ها حتی به جدایی مربیان موفق مثل همین اوسمار یا کوچ دسته‌جمعی ستاره‌ها هم واکنش نشان نمی‌داد و فکر می‌کرد پرسپولیس تحت هر شرایطی قهرمان خواهد شد.

از حیث جوانگرایی هم طی این مدت چیزی در تیم کاشته نشد که حالا وقت برداشتش باشد. امروز مدافعان میانی نام آشنای پرسپولیس دچار نزول شده‌اند. کنعانی‌زادگان امسال را هم مثل پارسال بد شروع کرده، مرتضی پورعلی‌گنجی هم کیفیتی داشته که وقتی ابرقویی تازه‌وارد به جای او بازی می‌کند، کسی معترض نمی‌شود. مدافعان کناری بسیار معمولی هستند. در خط میانی وضعیت طوری است که نصف هواداران خواهان جدایی سروش رفیعی هستند، اما آن نصفه دیگر می‌پرسند سروش برود که چه کسی بازی کند؟

به زعم آنها، این بازیکن ۳۵ ساله تازه از معدود ‌هافبک‌های پا به توپ تیم است، وگرنه بقیه که در همین حد هم کارآیی ندارند! در پست وینگر با وجود بازیکنان پرشماری که جذب شده، هنوز در مسابقه‌ای مثل بازی با تراکتور شاهد حضور فرشاد احمدزاده هستیم که عملا کار مثبتی انجام نمی‌دهد. پس از این دیدار، فیلم کوتاهی از عملکرد بسیار ضعیف احمدزاده در فضای مجازی دست به دست می‌شد. تازه فرشاد از نظر سنی هم شرایط جالبی ندارد و ۳۳ ساله است، مثل امید عالیشاه ۳۴ ساله. در خط حمله هم یک علی علیپور باقی مانده که از نخستین بازی او برای پرسپولیس، ۱۱ سال می‌گذرد.

حقیقت آن است که پرسپولیس امروز بیشتر از مربی، به یک معمار نیاز دارد؛ به کسی که بکوبد و بی‌محابا از نو بسازد. تیم آشکارا محتاج بازیکنان جوان و آینده‌دار است. در این سال‌ها هر بازیکنی که از این دست جذب شده هم بیشتر جنبه تزیینی و «فهرست پر کن» داشته.

در این تابستان دو بازیکن جوان به نام‌های مجتبی فخریان و محمدحسین صادقی جذب شدند که کادرفنی قبلی از همان‌ها هم درست و حسابی استفاده نمی‌کرد. حالا اوسمار ویرا در چنین بزنگاهی هدایت پرسپولیس را به دست گرفته و باید دید می‌تواند نقشی شبیه برانکو ایوانکوویچ در سال ۹۴ داشته باشد یا نه. برانکو در آن سال به معنای واقعی کلمه پرسپولیس را از نو ساخت و حتی میراث موفقی برای جانشینان خود باقی گذاشت؛ آیا اوسمار از پس این ماموریت تاریخی برمی‌آید؟


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/166750
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
بابک اعتمادیان

0

2

11 ساعت پیش

بارها گفتم الانم میگم یحیی تو چهار سال این تیم رو پیر و نابود کرد .‌نویسنده به درستی گفته این تیم به معمار جدید نیاز داره . خدایا از خلقت برانکو مچکریم

بازی های پرسپولیس

1-1

تراکتور

پرسپولیس

پنج‌شنبه, 8 آبان
ساعت 18:00

ورزشگاه : بنیان دیزل

داور : وحید کاظمی

نظرسنجی

به نظر شما اوسمار ویرا در ادامه لیگ موافق خواهد بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 5
2 امید عالیشاه 1
3 محمد عمری 1
4 مارکو باکیچ 1
برنامه بازی ها

هفته 9 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 08 آبان

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 18:00

جمعه, 09 آبان

مس رفسنجان 2 - 3 چادرملو 16:30
ذوب آهن 0 - 0 ملوان 16:30
استقلال 3 - 1 آلومینیوم 16:30
خیبر خرم‌آباد 0 - 0 گل گهر 17:00
استقلال خوزستان 1 - 1 فولاد 18:00
شمس آذر 0 - 1 سپاهان 18:00

شنبه, 10 آبان

پیکان - فجرسپاسی 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 9 6 16
2 سپاهان 9 3 15
3 چادرملو 9 1 14
4 تراکتور 8 8 13
5 ملوان 8 1 13
6 گل گهر 9 -1 13
7 آلومینیوم 9 -2 13
8 پرسپولیس 9 2 12
9 خیبر خرم‌آباد 9 -1 11
10 استقلال خوزستان 9 -1 9
11 فجرسپاسی 8 -1 9
12 فولاد 9 -2 8
13 ذوب آهن 9 -3 7
14 پیکان 8 -3 7
15 مس رفسنجان 9 -5 6
16 شمس آذر 9 -2 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال