ارتش سرخ دات کام

اخبار

کامیابی نیا: به ورزشگاه می روم تا پ ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

11 سال پیش

کامیابی نیا: به ورزشگاه می روم تا پرسپولیس را تشویق کنم/ با به دنیا آمدن دخترم زندگی من و همسرم کامل شد

ارتش سرخ دات کام :
کامیابی نیا: به ورزشگاه می روم تا پرسپولیس را تشویق کنم/ با به دنیا آمدن دخترم زندگی من و همسرم کامل شد
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به بازی با تراکتورسازی نمی رسم اما در کنار هواداران در استادیوم حاضر می شوم و تیم محبوبم را تشویق می کنم.

کمال کامیابی نیا در گفت وگویی در خصوص به دنیا آمدن دخترش گفت: خدا را شکر می کنم که امروز خدا دختر زیبایی به نام کمند به من داد و از این بابت شکرگزار خدا هستم. سال 94 برای من سال خوبی بود؛ چراکه هم توانستم به پرسپولیس بیایم، هم به تیم ملی راه پیدا کردم و همین اینکه خدا دختر زیبایی به من داد و از این بابت خدا را شکر می کنم و امیدوارم سال 95 هم برای من و خانواده ام و همچنین همه مردم ایران، سال خوب، پربار و پربرکتی باشد. باوجود دخترم زندگی من و همسرم کامل شد.

وی درباره وضعیت مصدومیتش هم ادامه داد: با بدشانسی تمام دچار مصدومیت شدم و متأسفانه نمی توانم مقابل تراکتورسازی برای تیم محبوبم بازی کنم. بااین همه فیزیوتراپی ام صبح و بعدازظهر انجام می دهم تا هرچه سریع تر به شرایط آرمانی برسم. حتی امروز که دخترم به دنیا آمد هم صبح و هم عصر فیزیوتراپی کردم تا بتوانم زودتر به میدان برگردم. بااین همه مطمئن هستم پرسپولیس به بازیکن خاصی متکی نیست و ما یک تیم هستیم. قطعاً همه بچه ها با همه توان مقابل تراکتورسازی بازی می کنند تا یک بُرد خوب را مقابل این تیم به دست بیاوریم. من هم حتماً به استادیوم می روم تا مثل یک هوادار در کنار سایر طرفداران پرشور پرسپولیس از تیم محبوب مان حمایت کنیم. قطعاً روز یکشنبه استادیوم بازهم پر خواهد شد و ارتش سرخ در کنار بازیکنان و مربیان همه تلاش شان را خواهند کرد تا پرسپولیس فاتح 3 امتیاز بازی با تراکتورسازی باشد.

کامیابی نیا درباره مصاحبه ای که از قول وی منتشر شده و در آن گفته به پرویز مظلومی سرمربی تیم استقلال که پیش ازاین سرمربی او در مس کرمان بوده کارت قرمز می دهد، افزود: متأسفانه صحبت های من که فیلم آن موجود است، گونه دیگری منعکس شده است، در آن مصاحبه که برای ابتدای فصل بود از من پرسیدند اگر کارت قرمز داشته باشی، آن را به چه کسی می دهی که من گفتم، در مس کرمان شاگرد پرویز مظلومی بودم و شاید او بیش تر می توانست از من استفاده کند. در آن مصاحبه گفتم دلم راضی نیست و کارت قرمز را نه از ته دل، بلکه به شوخی به پرویز مظلومی نشان می دهم، آن هم درحالی که این کارت قرمز از ته دل من نیست، اما متأسفانه صحبت های من به گونه دیگری منعکس شده است. من نه تنها برای مظلومی، بلکه برای همه مربیانم حتی در رده پایه، احترام قائل هستم و هیچ کس تابه حال از من بی احترامی ندیده است. امیدوارم برخی با شیطنت های خود مسائلی را به وجود نیاورند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/77216
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

3-0

مس شهربابک

پرسپولیس

دوشنبه, 27 مهر
ساعت 15:30

ورزشگاه : شهربابک

داور : کوپال ناظمی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر مس کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 تیوی بیفوما 3
3 محمدمهدی محبی 2
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 10 لیگ برتر

چهارشنبه, 29 مهر

تراکتور - صنعت نفت 17:00

پنج‌شنبه, 30 مهر

چادرملو - استقلال 16:45

جمعه, 01 آبان

آلومینیوم - ذوب آهن 16:00
گل گهر - خیبر خرم‌آباد 16:00

یکشنبه, 03 آبان

پیکان - ملوان 16:00
نساجی مازندران - فجرسپاسی 16:45
سپاهان - مس شهربابک 16:45
پرسپولیس - فولاد 16:45
استقلال خوزستان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 9 14 20
2 استقلال 9 9 19
3 سپاهان 9 7 17
4 تراکتور 8 7 17
5 فولاد 9 4 16
6 آلومینیوم 9 3 13
7 گل گهر 9 2 13
8 فجرسپاسی 9 -2 13
9 چادرملو 9 -4 12
10 خیبر خرم‌آباد 9 1 11
11 نساجی مازندران 9 -2 10
12 پیکان 9 -3 9
13 ملوان 8 -4 8
14 شمس آذر 9 -3 7
15 ذوب آهن 9 -4 7
16 صنعت نفت 9 -7 7
17 استقلال خوزستان 9 -9 6
18 مس شهربابک 9 -9 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال