ارتش سرخ دات کام

اخبار

کرمانی مقدم: پرسپولیس باید برای قهر ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

5 سال پیش

کرمانی مقدم: پرسپولیس باید برای قهرمانی آسیا برنامه ریزی کند

ارتش سرخ دات کام :
کرمانی مقدم: پرسپولیس باید برای قهرمانی آسیا برنامه ریزی کند
پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: قهرمانی در لیگ و جام حذفی برای پرسپولیس در دسترس است و سرخپوشان باید برای قهرمانی در آسیا برنامه ریزی کند.

مرتضی کرمانی مقدم روز دوشنبه در گفت وگویی در مورد امروز سرخپوشان برابر ذوب آهن در دیداری معوقه از هفته بیست و یکم لیگ برتر اظهار داشت: ذوب آهن تیم سختکوشی است و جایگاه فعلی این تیم نشان دهنده قدرت آنان نیست. ذوب آهن از نظر فنی جزو تیم های خوب لیگ است.

وی افزود: جایگاه فعلی ذوب آهن باعث شده تا پرسپولیس مقابل این تیم کار سختی داشته باشد. تیم هایی که برای بقا در لیگ تلاش می کنند انگیزه زیادی دارند. به ویژه ذوب آهن روی امتیاز دیدارهای خانگی حساب ویژه ای باز کرده و همین کار پرسپولیس را سخت خواهد کرد اما از اهمیت امتیازات این دیدار اطلاع دارند.

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس در رابطه با غیبت فرشاد فرجی و سیدجلال حسینی در این دیدار گفت: به طور قطع غیبت این نفرات اصلی بی تاثیر نخواهد بود اما این شکل تیمی پرسپولیس است که یکی از عوامل اصلی تیم یحیی بوده و هر بازیکنی در این شکل تیمی قرار می گیرد موثر ظاهر می شود.

وی گفت: کمال کامیابی نیا سابقه بازی در خط دفاع را دارد و او قبلا هم نشان داده که در این پست نیز می تواند موفق باشد و نشان داده که چیزی از یک دفاع وسط تخصصی کم ندارد و کادر فنی می تواند برای این دیدار حساس روی او حساب کند.

کرمانی مقدم ضمن انتقاد از کمیته انضباطی به خاطر برخی محرومیت بازیکنان اضافه کرد: اینکه با تخلف در فوتبال برخورد می شود کار بدی نیست اما باید ببینند که این درگیری ها چگونه آغاز شد و پس از آن عادلانه رای صادر شود. فکر می کنم این محرومیت ها از سوی کمیته انضباطی عادلانه نبود و پرسپولیس مظلوم واقع شد. چرا که هم در بازی با سپاهان و هم مقابل استقلال این اعضای تیم حریف بودند که شروع کننده درگیری ها بودند.

وی گفت: این مسائل و محرومیت ها همیشه علیه پرسپولیس اعمال شده است اما تیم نشان داده که راهش را طی می کند. بازیکنان اعتماد به نفس لازم را دارند تا دوباره پرسپولیس را قهرمان کنند.

پیشکسوت پرسپولیس ادامه داد: در دیدار مقابل شاهین بندرعامری در جام حذفی دیدیم که پرسپولیس عملکرد خوبی داشت و مشخص بود که پرسپولیس برای قهرمانی در جام حذفی هم برنامه دارد. به نظر من قهرمانی برای پرسپولیس در حذفی و لیگ دور از دسترس نیست و بهتر است تیم با یک برنامه خوب به سمت قهرمانی در آسیا گام بردارد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/141791
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

فجرسپاسی

جمعه, 15 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : شهدای شهرقدس

داور : وحید زمانی

نظرسنجی

کدام گزینه را عامل اصلی نتایج ضعیف اخیر می‌دانید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر 0 - 1 صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان 4 - 0 ملوان 15:30
آلومینیوم 1 - 0 مس شهربابک 15:30
پرسپولیس 1 - 2 فجرسپاسی 16:30
چادرملو 1 - 1 فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان - نساجی مازندران 15:30
تراکتور - خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان - استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 سپاهان 12 16 26
2 پرسپولیس 12 13 23
3 فولاد 12 6 23
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 آلومینیوم 12 3 17
7 فجرسپاسی 11 -1 17
8 چادرملو 12 -3 17
9 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 صنعت نفت 11 -9 10
15 ذوب آهن 11 -4 9
16 ملوان 11 -9 9
17 شمس آذر 11 -6 7
18 مس شهربابک 12 -16 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال