ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

کلهر: باید به هاشمیان ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 8 اظهار نظر

-

1 سال پیش

کلهر: باید به هاشمیان زمان داد

ارتش سرخ دات کام :
کلهر: باید به هاشمیان زمان داد
پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس معتقد است مدیران و هواداران این باشگاه باید به وحید هاشمیان فرصت دهند تا نقاط ضعف تیمش را برطرف کند چرا که فعلا زمان مناسبی برای تغییر سرمربی نیست.

تیم فوتبال پرسپولیس در هفته هفتم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران، روز شنبه ۲۶ مهرماه در ورزشگاه تختی خرم‌آباد به مصاف خیبر خرم‌آباد رفت. شاگردان وحید هاشمیان که پس از چند بازی به دنبال ادامه روند صعودی خود بودند، در نهایت با نتیجه ۲ بر یک مغلوب میزبان شدند.

در این دیدار، خیبر با نمایشی خوب و استفاده هوشمندانه از موقعیت‌های خود توانست به یکی از مهم‌ترین پیروزی‌های فصل دست یابد، در حالی که پرسپولیس با وجود ایجاد چند فرصت گل‌زنی، نتوانست از اشتباهات حریف بهره‌برداری کند. این باخت نخست سرخ‌پوشان در فصل بیست‌وپنجم لیگ برتر بود و باعث سقوط تیم به رده دهم جدول در پایان هفته هفتم شد.

پس از پایان مسابقه و بروز حواشی پیرامون نتایج اخیر رضا درویش، مدیرعامل پرسپولیس، از سمت خود کناره‌گیری کرد. این استعفا که با موافقت هیئت‌مدیره همراه شد، در پی فشارهای وارده به مدیریت باشگاه و نتایج ضعیف تیم رخ داد.

محمود کلهر کارشناس فوتبال در رابطه با عملکرد وحید هاشمیان در تیم فوتبال پرسپولیس و احتمال برکناری او از هدایت سرخ پوشان اظهار داشت: مربی‌ها همیشه با فشار مواجه هستند. وقتی تیم‌های بزرگ نتیجه نمی‌گیرند، فشار از سوی رسانه‌ها، هواداران و حتی پیشکسوتان افزایش می‌یابد و این موضوعی طبیعی است. باید آماده باشید تا این فشار را تحمل کنید.

وی تاکید کرد: در مورد وحید هاشمیان، من اعتقاد دارم او مربی با دانش و با شخصیت است. اگر جای باشگاه بودم، شاید باز هم به او فرصت می‌دادم، حتی دو یا سه بازی دیگر تا تیم روند بهتری پیدا کند. با توجه به نفراتی که در اختیار داشت، شاید می‌توانست بهتر نتیجه بگیرد اما اولین باختش را تجربه کرد و به نظر من باشگاه باید کمی صبر کند تا نقاط ضعف تیم برطرف شود.

کلهر با اشاره به نقاط ضعف پرسپولیس اظهار داشت: مشکل اصلی در ناهماهنگی خط دفاع و هافبک‌هاست. پرسپولیس در گل‌خوردن امروز و بازی‌های گذشته مشکلات زیادی داشت و فرصت‌های گلزنی کمی ایجاد می‌کرد. البته در نیمه دوم با تعویض‌های هاشمیان، تیم عملکرد بهتری داشت و توانست موقعیت‌های بیشتری خلق کند. این ضعف‌ها باعث می‌شود تیم در ضدحملات نیز آسیب‌پذیر باشد.

وی درباره عملکرد بازیکنان و استفاده از نفرات گفت: یک هافبک وسط فوق‌العاده داریم (مکارکو باکیچ) به نظر من یکی از بهترین خریدهای پرسپولیس بوده است. وحید هاشمیان باید از بازیکنان به درستی استفاده کند. حتی در نیمه دوم دیدار با خیبر، پرسپولیس با سه مهاجم بازی کرد و توانست ترکیب و ارسال‌های بهتری ارائه دهد، اما هنوز محتاطانه عمل می‌کنیم و بازیکنان جدید پرسپولیس به خوبی جایگاه خود را پیدا نکرده‌اند.

کلهر در مورد مدیریت باشگاه بیان کرد: سال‌هاست در فوتبال ما نیاز به تجدیدنظر در بخش مدیریت داریم. مدیران باید با اقتدار بیشتری عمل کنند. رضا درویش نتوانست انسجام و اتحاد لازم را ایجاد کند. باید از افراد متخصص استفاده کرد تا ساختار بهتری برای باشگاه فراهم و جایگاه پرسپولیس در جدول و بین هواداران احیا شود.

او در پایان تأکید کرد: اگر قرار باشد روزی تغییری در نیمکت پرسپولیس رخ دهد، مربیان ایرانی می‌توانند گزینه‌های بهتری نسبت به مربیان خارجی باشند، زیرا شناخت بیشتری از فوتبال ما دارند و می‌توانند بیش از مربیان خارجی به تیم کمک کنند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/166570
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
پرسپولیس زلزله

0

1

1 سال پیش

تا کی داریم سکته می کنیم


بابک اعتمادیان

0

1

1 سال پیش

پیشکسوت جاهل ساکت باش . ۸ بازی یک برد رو چرا ماستمالی میکنی لعنتی


غلام علی فضلی

0

1

1 سال پیش

خفه شید یه مشت جیره خورباسم پیشکسوت!!!


منوچهر

0

1

1 سال پیش

تیمی که خوب بازی نمیکنه نتیجه هم نمیگیره وترسو بازی میکنه فرصت بیشتر اشتباه است


مهدی کاشانیان

0

1

1 سال پیش

نیازی به زمان نیست مشکل فقط وفقط درویشه.درویش بره هاشمیان موتوربردهاش روشن میشه


مصطفی حسنی

0

1

1 سال پیش

چند فرصت که دیگه هیچ فاتحه قهرمانی رو باید خوند شایدم سقوط به لیگ بدی مربی چیزی بارش نیست همین کنار زمین مثل مترسک ایستاده چیزی نداره به بازیکن انتقال بده از اولش آوردن هاشمیان اشتباه بود از تیم‌های کوچکتر باید استارت بزنه نه اینکه یه لقمه بزرگ برداری نتونی بجوی بمونه توی گلوت انشالله روند تیم بهتره بشه


هادی رمضانپور خوشابی
(در پاسخ مصطفی حسنی)

-1

0

1 سال پیش

سلام دوست خوبم لطفا صحبت های آقا وحید را در فوتبال برتر یکبار دیگر گوش کنید توضیح داد بنده مربی هستم باید در کا فنی دخالت کنم به تیم حریف و داوری و.. چکار دارم این فرهنگ درست نیست با داور کلنجار بره سریع کارت بگیره و با نیمکت حریف درگیر بشه محروم بشه زیاد دنبال حاشیه نباشید اتحاد اتحاد رمز موفقیت پرسپولیس می تواند باشد مثل زمان برانکو با تشکر


علی پاکدل

0

2

1 سال پیش

بنظر شما اقای کلهر این فصل رو زمان بدیم چطوره؟ شاید فصل بعد جواب بده

بازی های پرسپولیس

1-0

پرسپولیس

فولاد

یکشنبه, 3 آبان
ساعت 16:45

ورزشگاه : شهدای شهرقدس

داور : امیر عرب براقی

نظرسنجی

به نظر شما پرسپولیس مقابل فولاد مستحق شکست بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 تیوی بیفوما 3
3 محمدمهدی محبی 2
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 10 لیگ برتر

چهارشنبه, 29 مهر

تراکتور 3 - 0 صنعت نفت 17:00

پنج‌شنبه, 30 مهر

چادرملو 1 - 1 استقلال 16:45

جمعه, 01 آبان

آلومینیوم 0 - 0 ذوب آهن 16:00
گل گهر 0 - 1 خیبر خرم‌آباد 16:00

یکشنبه, 03 آبان

پیکان 1 - 1 ملوان 16:00
نساجی مازندران 2 - 2 فجرسپاسی 16:45
سپاهان 4 - 0 مس شهربابک 16:45
پرسپولیس 0 - 1 فولاد 16:45
استقلال خوزستان 2 - 0 شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 10 13 20
2 سپاهان 10 11 20
3 تراکتور 9 10 20
4 استقلال 10 9 20
5 فولاد 10 5 19
6 آلومینیوم 10 3 14
7 خیبر خرم‌آباد 10 2 14
8 فجرسپاسی 10 -2 14
9 گل گهر 10 1 13
10 چادرملو 10 -4 13
11 نساجی مازندران 10 -2 11
12 پیکان 10 -3 10
13 ملوان 9 -4 9
14 استقلال خوزستان 10 -7 9
15 ذوب آهن 10 -4 8
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 10 -13 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال