ارتش سرخ دات کام

اخبار

کلهر: حسینی یک فرمانده مقتدر است ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

8 سال پیش

کلهر: حسینی یک فرمانده مقتدر است

ارتش سرخ دات کام :
کلهر: حسینی یک فرمانده مقتدر است
پیشکسوت پرسپولیس گفت: نبود سیدجلال همیشه تاثیرگذار است، حسینی یک فرمانده مقتدر است و وقتی در قلب دفاع بازی می کند می تواند هماهنگی خوبی بین دفاع و دروازه بان برقرار کند.

محمود کلهر در گفت وگویی، در رابطه با دیدار برگشت دو تیم پرسپولیس و الجزیره امارات که امروز در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد، اظهار داشت: به نظر من در بازی امروز پرسپولیس باید با تمام عناصر هجومی اش به زمین مسابقه برود. بازیکنان پرسپولیس باید بدانند وقتی داور همان لحظه که سوت آغاز بازی را زد باید سریع پرسینگ را از زمین الجزیره شروع کنند و با توجه به نقاط ضعفی که تیم اماراتی در خط دفاعی دارد، مطمئنا می توانند سریع به گل برسند و با پیروزی زمین مسابقه را ترک کنند.

وی افزود: همانطور که در بازی رفت هم شاهد آن بودیم به جز اشتباهات فردی که پرسپولیس داشت، آنها می توانند از نقاط ضعف الجزیره استفاده کنند. البته پرسپولیسی ها باید تمرکز لازم را داشته باشند و برانکو باید از بازیکنان خلاق تیمش استفاده کنند تا اگر بازی به گره خورد گره بازی را باز کنند.

پیشکسوت پرسپولیس ادامه داد: در بازی رفت تعویض علیپور به نظر من تعویض درستی نبود، این بازیکن می توانست مثمرثمر باشد و مطمئنا در بازی امروز می تواند با توانایی که دارد تیم را به جلو حرکت دهد و مدافعان حریف را مشغول خودش کند تا بازیکنان دیگر بتوانند از فرصت های به دست آمده استفاده کنند و برای پرسپولیس مثمرثمر باشند.
 
وی در مورد بازگشت سید جلال حسینی به ترکیب پرسپولیس هم گفت: نبود سیدجلال همیشه تاثیرگذار است، حسینی یک فرمانده مقتدر است و وقتی در قلب دفاع بازی می کند می تواند هماهنگی خوبی بین دفاع و دروازه بان برقرار کند.

کلهر در ادامه صحبت هایش گفت: برانکو حتما باید در بازی امروز از بازیکنان خلاقی که دارد استفاده کند، بازیکنانی مثل سیامک نعمتی، بشار رسن و محسن مسلمان. استفاده از این بازیکنان می تواند پرسپولیس را در بازی امروز با گل های زیاد از زمین مسابقه خارج کند.

وی همچنین اظهار داشت: الان محسن مسلمان یکی از خلاق ترین بازیکنان پرسپولیس در خط میانی به شمار می رود و مطمئنا از نظر فنی مسلمان مشکلی ندارد و هرچه هست مشکل درون تیمی است. هرچه سریع تر این مشکل باید رفع شود، چون بازیکنی با خصوصیات مسلمان می تواند گره گشای میانه زمین باشد و برای مهاجمان موقعیت گل بسازد.

پیشکسوت پرسپولیس افزود: وقتی بازیکن زیاد بازی نکند از نظر بدنی دچار افت می شود و از شرایط بازی هم دور می شود. وقتی بازیکنی که می تواند برای تیمش مثمرثمر باشد باید از او استفاده کرد و به نظر من با درایتی که برانکو دارد، می تواند مشکلی اگر بین بازیکنش (مسلمان) است را حل کند.

کلهر در پایان صحبت هایش گفت: امیدوارم خط هافبک پرسپولیس قابلیت خوبی از خود به جا بگذارد و کامیابی نیا هم از بند مصدومیت خارج شود تا با دوندگی زیادی که دارد بتواند کمک بسیاری به پرسپولیس بکند. مطمئنا در بازی امروز پرسپولیس با حضور پرشمار و حمایت هوادارانش، با یک برد پرگل می تواند از زمین مسابقه خارج شود و به مرحله بعد صعود کند. پرسپولیس اگر به مرحله بعد صعود کند مطمئن باشید این پتانسیل را دارد که در آسیا به قهرمانی برسد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/101977
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس در 6 بازی نخست لیگ چه کسی بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم - ملوان 16:00
نساجی مازندران - ذوب آهن 16:00
تراکتور - استقلال 17:00
سپاهان - فجرسپاسی 18:15
فولاد - مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر - استقلال خوزستان 16:45
چادرملو - خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس - صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 7 -2 8
10 چادرملو 7 -5 8
11 فجرسپاسی 6 0 7
12 ملوان 6 -3 7
13 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
14 ذوب آهن 6 -2 6
15 استقلال خوزستان 7 -5 6
16 شمس آذر 7 -3 5
17 مس شهربابک 7 -5 5
18 صنعت نفت 7 -6 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال