ارتش سرخ دات کام

اخبار

گاریدو: شمس آذر یک تیم پیچیده است ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 8 اظهار نظر

-

6 ماه پیش

گاریدو: شمس آذر یک تیم پیچیده است

ارتش سرخ دات کام :
گاریدو: شمس آذر یک تیم پیچیده است
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به اینکه شمس‌آذر، تیمی پیچیده و سخت‌گیر است، گفت: می‌خواهیم دیدارهایمان در لیگ برتر را ببریم.

خوان کارلوس گاریدو در نشست خبری پیش از دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و شمس‌آذر قزوین از هفته نهم لیگ برتر فوتبال ایران اظهار کرد: این مسابقه یک بازی خیلی مهم برای ماست و می‌دانیم برای پرسپولیس همه بازی‌ها مهم‌اند؛ مخصوصا اینکه می‌خواهیم بازی‌های لیگ را ببریم و نتایج خوب‌مان را ادامه دهیم.

او افزود: مثل همیشه سختی‌های بازی را به‌خوبی می‌دانیم. تیم حریف پیچیده و سخت‌گیر است و کیفیت بالایی دارد و مطمئنا می‌تواند در بازی دردسرهایی را برای ما ایجاد کند ولی پرسپولیس مثل همیشه می‌تواند از پس این دیدار برآید؛ چرا که می‌دانیم چگونه بازی کنیم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه تیمش بازی خود را با کیفیت بالا انجام خواهد داد تا سه امتیاز بازی را کسب کند، درباره تغییر سرمربی تیم حریف عنوان کرد: زمانی که تغییر سرمربی انجام می‌شود حریف تغییراتی خواهد داشت. ما تمام بازی‌های قبلی این تیم را تحلیل کردیم. تغییراتی که می‌توانند داشته باشند در بازی پیش رو می‌تواند با سرمربی جدید ایجاد شود.

گاریدو درباره استفاده از علی علیپور به عنوان وینگر راست در دیدار قبل مقابل السد توضیح داد: فکر می‌کنم همه باید حرفه‌ای برخورد کنیم و هر کسی باید شغل خودش را دوست داشته باشد و کارش را درست انجام بدهد. اهالی رسانه باید این موضوع را بدانند که چرا علی علیپور وینگر بازی کرد؟ اگر شما کارتان را درست انجام می‌دادید به این مهم دست پیدا می‌کردید و متوجه می‌شدید که علی علیپور اکثر اوقات در لیگ پرتغال به عنوان وینگر راست بازی کرد و می‌تواند یک جایگزین خوب برای تیم باشد و به ما کمک کند. وقتی به این پست برگردد بهترین عملکردش را خواهد داشت. علیپور بازیکنی حرفه‌ای است که برای تیم بازی می‌کند.

او درباره دیدار فردای پرسپولیس در ورزشگاه شهر قدس با توجه به عملکرد تیمش در لیگ نخبگان آسیا گفت: هر هفته داریم این موضوع را مطرح می‌کنیم. قبل از هر چیز به عنوان سرمربی ترجیح می‌دهم در ورزشگاه خودمان با حضور هواداران و روی یک چمن خوب بازی کنیم. این یک امتیاز مثبت است که از آن محرومیم. در شروع فصل این امتیاز مثبت را نداشتیم که در ورزشگاه خودمان به میدان برویم. این مشکلات وجود دارند و باید دنبال راه حل باشیم. باید تمام تلاشمان را بکنیم که روی هر چمنی بهترین عملکرد را داشته باشیم و نتیجه بگیریم. باید بخواهیم که کیفیت چمن را افزایش دهند و کیفیت خوبی از خود نشان دهیم تا بتوانیم پیروز شویم. امیدواریم زمانی که قرار است در ورزشگاه خود به میدان برویم، کوتاه باشد.

گاریدو درباره به‌کارگیری بازیکنان جوان همانند صحرایی خاطرنشان کرد: فرصت‌ها به کسی هدیه داده نمی‌شوند و این فرصت‌ها را بازیکنان به دست می‌آورند. تمرینات را مشاهده می‌کنیم و متوجه می‌شویم یک بازیکن در سطح خوبی قرار دارد. بازیکنی که در تمرینات سطح خوبی نداشته باشد، نمی‌تواند بازی کند و بازیکنی که بهترین سطح را در تمرینات داشته باشد به میدان می‌رود. درباره بازیکنان جوان صحبت می‌کنیم که به تجربه نیاز دارند و باید از نظر ذهنی قوی باشند و مدیریت کنند. از عملکرد صحرایی خیلی خوشحالم چون عملکرد خوبی را نشان داد. بازیکن خیلی خوبی است و باید تمرکز داشته باشد و بداند که اتفاقات خوبی در انتظار اوست و آنچه استحقاقش را داشته باشد محقق می‌شود و پیام واضح این است که وقتی تلاش کنید بازی خواهید کرد و وقتی یک بازیکن به میدان نمی‌رود دلیل خاصی دارد.

او در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر مصدومیت بازیکنان پرسپولیس بیان کرد: فکر می‌کنم دلیل فقط یک کلمه است که اسمش فوتبال است. مصدومان زیادی داریم؟ باید تعداد مصدومان تیم‌های دیگر را هم بدانید و آن زمان بگویید که مصدومان ما زیادند یا خیر؟ تیم‌های بزرگ ماهانه سه تا چهار مصدوم دارند چون تعداد مسابقات زیاد است، تعداد سفرها زیاد است و بازی‌های ملی نیز وجود دارند. خوشبختانه در حال حاضر وضع ما خوب است و باید قبول کنید در فوتبال همواره مصدومیت وجود دارد. سرمربی برخی بازیکنان را به میدان نمی‌فرستد تا بتواند از وضعیت فیزیکی برخی بازیکنان محافظت کند. به نظر من این حالت طبیعی فوتبال است و کار فیزیکی زیاد، فشار زیاد و تمرین زیاد است و این قسمتی از فوتبال است.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این پرسش که آیا مهاجمان تیم قدرت تمام‌کنندگی بالایی ندارند یا دلایل دیگری دارد که توپ‌هایشان تبدیل به گل نمی‌شود، گفت: این موضوع به فوتبال مربوط می‌شود. شما سالیان زیادی است که فوتبال را دنبال می‌کنید و برخی مواقع مهاجمان توپ‌های زیادی را گل نمی‌کنند و به‌یکباره توپ‌هایشان تبدیل به گل می‌شوند. توضیح در این خصوص زیاد نیست. هالند چند بازی گل نزد و به‌یکباره دو گل زد. چه می‌خواهید بگویم؟ بازی قبلی باید حداقل چهار گل می‌زدیم و این مسئله واضح بود و بازیکنان می‌دانند که باید این تعداد گل می‌زنند. سخت است که قبول کنیم می‌توانستیم چهار گل بزنیم و پیروز شویم اما بازی را می بازیم. باید عشق و علاقه داشته باشیم، خشم خود را داشته باشیم، انگیزه داشته باشیم و بتوانیم به برتری برسیم. امیدواریم نتیجه این باشد که بتوانیم فردا به پیروزی برسیم.

گاریدو درباره برخورد با بعضی بازیکنان نظیر سعید صادقی به دلیل بی‌انضباطی و کنارگذاشتن آنها از تیم تصریح کرد: چه کسی به شما گفته نظم نداشته است؟ اگر در خبرها خوانده‌اید از همان‌ها بپرسید. من هیچ‌وقت چنین چیزی نگفته‌ام.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/162119
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
جاوید دلاور

0

1

6 ماه پیش

یکی کلسترول و فشار خونش بالا بود سرش هی گیج می‌رفت داد می زد چرا دنیا داره می چرخه حکایت. گاریدو هم مثل اونه نمی دونه باید چگونه کوچ کنه. و مربیگری اونوقت می گه شمس آذر تیم پیچیده ای است نه داداش مگه ساندویچه تو حیرونی


علی کیانپور

0

1

6 ماه پیش

همه تیم ‌ها از نگاه مربی پرسپولیس‌ ما رئال مادرید هستند ،،، 😂


حمیدکرمانی

-2

0

6 ماه پیش

اقای گاریدو تومشکل داری


علی پاکدل

0

2

6 ماه پیش

اقای گاریدو نه تیم پیچیده ای نه سرسخت حقیقی هم که رفته خیبر بهترین فرصته که ۳الی ۴ گل بهش بزنیم تا تفاضل گلمون بهتر بشه پس لطفا بهونه نیار لطفا


ابراهیم رمضانپور

0

3

6 ماه پیش

سلام آقای گاریدو پرسپولیس در مقابل تمام پیچیدگی ها با شما سرمربی فهیم و تک تاز برنده ایم..... شیر سرخ آسیا سرت سلامت....


طوفان

-2

1

6 ماه پیش

به‌ السد هم گفتی تیم این تیم پیچیده است حالا به شمس اذر هم میگی پیچیده است جمع کن این خرافات و تمام


محمد برم

0

2

6 ماه پیش

👍 دمت گرم سرمربی پرسپولیس کبیر، با جواب دادن خبرنگاری که دنبال حاشیه میگردد


صمد احمدی

0

2

6 ماه پیش

چرا از سلمانی بازی نمی گیری

بازی های پرسپولیس

2-1

خیبر خرم‌آباد

پرسپولیس

پنج‌شنبه, 18 اردیبهشت
ساعت 19:30

ورزشگاه : تختی خرم آباد

داور : پیام حیدری

نظرسنجی

از عملکرد بازیکنان پرسپولیس مقابل خیبر راضی بودید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 12
2 سردار د ورسون 5
3 وحید امیری 3
4 اوستون ارونوف 3
5 محمدحسین کنعانی‌زادگان 3
6 عیسی آل‌کثیر 3
7 گئورگی گولسیانی 2
8 سروش رفیعی 2
9 سعید صادقی 1
10 ایوب العملود 1
11 فرشاد فرجی 1
12 محمد خدابنده‌لو 1
13 میلاد سرلک 1
14 علیرضا عنایت زاده 1
15 فرشاد احمدزاده 1
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
2 لوکاس ژوائو 1
3 مسعود ریگی 1
4 فرشاد احمدزاده 1
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
2 فرشاد فرجی 2
3 گئورگی گولسیانی 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 29 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 18 اردیبهشت

فولاد 2 - 1 استقلال خوزستان 19:30
استقلال 0 - 0 چادرملو 19:30
ذوب آهن 2 - 1 مس رفسنجان 19:30
گل گهر 1 - 0 شمس آذر 19:30
خیبر خرم‌آباد 1 - 2 پرسپولیس 19:30
آلومینیوم 1 - 1 ملوان 19:30
تراکتور 3 - 3 نساجی 19:30
هوادار 1 - 1 سپاهان 19:30

یک هشتم جام حذفی

چهارشنبه, 24 بهمن

سپاهان 3 - 2 پرسپولیس 15:30

هفته 8 لیگ نخبگان آسیا

دوشنبه, 29 بهمن

پاختاکور 2 - 1 السد قطر 17:30
پرسپولیس 0 - 0 النصر عربستان 19:30
الشرطه عراق 1 - 0 العین امارات 19:30
الاهلی عربستان 4 - 2 الغرافه قطر 21:30

سه‌شنبه, 30 بهمن

الریان قطر - استقلال 19:30
الوصل امارات - الهلال 19:30

هفته 1 سوپر جام

جمعه, 28 دی

سپاهان 1 - 0 پرسپولیس 15:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 29 36 65
2 سپاهان 29 25 57
3 پرسپولیس 29 20 57
4 فولاد 29 6 52
5 گل گهر 29 6 44
6 ذوب آهن 29 2 41
7 ملوان 29 0 38
8 استقلال 29 -1 34
9 چادرملو 29 -5 34
10 آلومینیوم 29 -3 32
11 خیبر خرم‌آباد 29 -7 32
12 استقلال خوزستان 29 -10 30
13 مس رفسنجان 29 -13 27
14 شمس آذر 29 -18 25
15 هوادار 29 -28 24
16 نساجی 29 -10 23
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 الاهلی عربستان 8 13 22
2 الهلال 7 17 19
3 النصر عربستان 7 10 14
4 السد قطر 8 1 12
5 الوصل امارات 7 -2 11
6 الریان قطر 6 -1 8
7 پاختاکور 8 -2 7
8 پرسپولیس 8 -4 7
9 الغرافه قطر 8 -8 7
10 استقلال 7 -3 6
11 الشرطه عراق 8 -11 6
12 العین امارات 8 -10 2

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال