ارتش سرخ دات کام

اخبار

گرشاسبی: با برانکو تقریبا به توافق ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

9 سال پیش

گرشاسبی: با برانکو تقریبا به توافق های نهایی رسیده ایم

ارتش سرخ دات کام :
گرشاسبی: با برانکو تقریبا به توافق های نهایی رسیده ایم
سرپرست باشگاه پرسپولیس گفت: نه پولی گم شده است و نه اموالی. فقط مجموعه ای که هنوز سند آن به نام باشگاه پرسپولیس نشده بود، طبق ضوابط در فهرست دارایی های باشگاه قرار نگرفت.

حمیدرضا گرشاسبی در گفت وگویی درباره مسایلی که باعث بروز سوال در ذهن افکار عمومی شده بود، مطالبی را مطرح کرد.

وی ابتدا درباره جریان مذاکرات با ایوانکوویچ برای تمدید قرارداد اظهار داشت: بخش اعظمی از سوالات هواداران و خبرنگاران درباره این موضوع است. باید بگویم روند مذاکرات واقعا خیلی خوب بوده است و حتی می توانیم بگوییم به تفاهم نهایی رسیده ایم. زمان چند روزه ای را به این موضوع اختصاص داده ایم تا گزارش های فنی و مالی مربوط به گذشته و برنامه هایی که باید برای آینده داشته باشیم ارایه و بررسی شوند. چه برای ما و چه برای آقای برانکو موفقیت بیشتر پرسپولیس در ادامه کار یک نکته تعیین کننده است. ادامه این همکاری با هدف دستیابی به افتخارات بیشتر برای پرسپولیس و فوتبال ایران است. پرسپولیس در عرصه داخلی در کنار کسب و تکرار عناوین قهرمانی مرزها و حدنصاب های جدیدی را رقم می زند و در لیگ قهرمانان حضور در فینال را دنبال می کنیم و در آن سطح می خواهیم قهرمانی لیگ قهرمانان به غرب آسیا و ایران برگردد طبعا این اهداف ، برنامه های خاص خود را طلب می کند که باید در جریان وظایف هر یک از طرف ها مشخص باشد.

گرشاسبی خاطر نشان کرد: برنامه ریزی در خصوص بازیکنان و ادامه همکاری آن ها، اردوهای تدارکاتی مورد نیاز برای آماده سازی ها و موارد دیگری هستند که درباره آن ها گفت وگو می کنیم. در بسیاری موارد نیز به هماهنگی های لازم رسیده ایم و انتظار داریم تا پایان این هفته یا هفته آینده کار نهایی شود.

سرپرست باشگاه پرسپولیس درباره مطالبی که درباره مفقود شدن دارایی 61 میلیارد تومانی باشگاه منتشر و سوالاتی درباره آن مطرح شد، تصریح کرد: این موضوع به شکلی مطرح شده است که برای بعضی سوءتعبیر به وجود آورد. به همین دلیل برای اطلاع هواداران باید بگوییم این یک بحث تخصصی در حوزه مسایل مالی است ولی به شکلی مطرح شده که گویی اموالی گم شده است. این در حالی است که اصلا این طور نیست. اسناد مالی باشگاه کاملا بررسی و حسابرسی می شوند و مورد ارزیابی قرار می گیرند. در این مورد نیز چنین بوده است.

گرشاسبی اضافه کرد: موضوع به یک مجموعه ورزشی مربوط می شود که در اختیار باشگاه بود و هم اکنون نیز در اختیار پرسپولیس قراردارد و باشگاه از آن استفاده می کند. این مجموعه، جزو اموال تحت مالکیت قلمداد می شد . در آن مقطع به علت آنکه هنوز انتقال سند به نام باشگاه صورت نگرفته بود ، طبق موازین قانونی از حساب ها و دارایی های باشگاه کسر گردید و اسناد اصلاح شدند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/96803
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-3

پرسپولیس

صنعت نفت

جمعه, 17 مهر
ساعت 17:00

ورزشگاه : شهدای شهرقدس

داور : احمد محمدی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر صنعت نفت کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 تیوی بیفوما 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم 1 - 1 ملوان 16:00
نساجی مازندران 1 - 1 ذوب آهن 16:00
تراکتور 1 - 1 استقلال 17:00
سپاهان 6 - 1 فجرسپاسی 18:15
فولاد 2 - 1 مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر 3 - 0 استقلال خوزستان 16:45
چادرملو 2 - 2 خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس 3 - 1 صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 8 7 17
2 پرسپولیس 7 11 16
3 استقلال 8 8 16
4 سپاهان 7 6 13
5 آلومینیوم 7 5 13
6 گل گهر 8 3 13
7 فولاد 7 3 12
8 نساجی مازندران 8 -2 9
9 چادرملو 8 -5 9
10 پیکان 7 -1 8
11 ملوان 7 -3 8
12 خیبر خرم‌آباد 7 0 7
13 ذوب آهن 7 -2 7
14 فجرسپاسی 7 -5 7
15 استقلال خوزستان 8 -8 6
16 شمس آذر 7 -3 5
17 مس شهربابک 8 -6 5
18 صنعت نفت 8 -8 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال