نویسنده : ارتش سرخ
-
نظرات : 0 اظهار نظر
-
16 سال پیش
گزارش آخرين تمرين پرسپوليس قبل از ديدار با سايپا
ارتش سرخ دات کام :
 
تمرين با صحبت هاى دايى شروع شد. سپس بازيكنان به دويدن همراه با حركات كششى و نرمشى پرداختند، در ادامه به ۳ گروه ۸ نفره تقسيم شدند و آقاوسط را در دستور تمرين خود انجام دادند. همچنين بازيكنان به حركات سرعتى همراه با استارت مشغول شدند. در آخر هم در ۲ گروه به تمرين پرداختند تا يك گروه با بدنساز به دويدن دور زمين پرداختند كه يك گروه دوم همراه با دايى سانتر از جناحين و ضربه به دروازه كار كردند.
تمرين اختصاصى
بعد از اتمام تمرين دايى حدود ۱۰ دقيقه با نائيجى به تمرين اختصاصى پرداخت و ضربات پنالتى و كاشته را با وى كار كرد.
وضعيت مصدومان
مجتبى شيرى از ناحيه زانو دچار مصدوميت شده است كه ۲ تا ۳ روز ديگر به تيم ملحق مى شود. شيث رضايى چهارشنبه بينى خود را عمل مى كند كه بعد از آن با اعلام نظر جراح مى تواند در تمرينات حاضر شود و همچنين معمارزاده به دليل آسيب ديدگى زانو به بازى با سايپا نمى رسد.
خط خورده ها
هوار محمد، مجتبى شيرى، شيث رضايى، پروين، آقازمانى، آرفى، وسلى، مهدى شيرى و الهايى از جمله بازيكنان خط خورده در بازى با سايپا مى باشند همچنين به احتمال زياد فرضيات به جاى آرفى يا وسلى در اين ديدار تيم را همراهى مى كند.
ضربات پنالتى
در تمرين ديروز دايى دقت زيادى به تمرين نداشت و مشغول به يادداشت بردارى بود. همچنين دايى همراه با دكتر تيم ۱۵ دقيقه به انجام ضربات پنالتى پرداخت كه چند ضربه وى هم به گل تبديل شد.
معمارزاده با لباس شخصى
عادل كلاه كج به دليل آسيب ديدگى از ناحيه دنده ۱۰ دقيقه به صورت انفرادى كار كرده و سپس به تمرين گروهى بازگشت. همچنين معمارزاده هم با لباس شخصى نظاره گر بود و بعد از صحبت با خوردبين محل تمرين را ترك كرد.
كار با وزنه
قبل از شروع تمرين آرفى و مهدى شيرى به كار با وزنه پرداختند كه به نوبت هر يك مربى ديگرى مى شد و نكات فنى را تذكر مى داد.
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکنجهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
بازی های پرسپولیس
 
 1-1
تراکتور
پرسپولیس
ورزشگاه : بنیان دیزل
داور : وحید کاظمی
 
 -
پرسپولیس
استقلال خوزستان
ورزشگاه : شهرقدس
داور : ؟؟؟
نظرسنجی
به نظر شما اوسمار ویرا در ادامه لیگ موافق خواهد بود؟
برنامه بازی ها
هفته 9 لیگ برتر
پنجشنبه, 08 آبان
| تراکتور | 1 - 1 | پرسپولیس | 18:00 | 
جمعه, 09 آبان
| مس رفسنجان | 2 - 3 | چادرملو | 16:30 | |
| ذوب آهن | 0 - 0 | ملوان | 16:30 | |
| استقلال | 3 - 1 | آلومینیوم | 16:30 | |
| خیبر خرمآباد | 0 - 0 | گل گهر | 17:00 | |
| استقلال خوزستان | 1 - 1 | فولاد | 18:00 | |
| شمس آذر | 0 - 1 | سپاهان | 18:00 | 
شنبه, 10 آبان
| پیکان | - | فجرسپاسی | 17:00 | 
جدول مسابقات
| رده | نام تیم | بازی | تفاضل | امتیاز | 
|---|---|---|---|---|
| 1 | استقلال | 9 | 6 | 16 | 
| 2 | سپاهان | 9 | 3 | 15 | 
| 3 | چادرملو | 9 | 1 | 14 | 
| 4 | تراکتور | 8 | 8 | 13 | 
| 5 | ملوان | 8 | 1 | 13 | 
| 6 | گل گهر | 9 | -1 | 13 | 
| 7 | آلومینیوم | 9 | -2 | 13 | 
| 8 | پرسپولیس | 9 | 2 | 12 | 
| 9 | خیبر خرمآباد | 9 | -1 | 11 | 
| 10 | استقلال خوزستان | 9 | -1 | 9 | 
| 11 | فجرسپاسی | 8 | -1 | 9 | 
| 12 | فولاد | 9 | -2 | 8 | 
| 13 | ذوب آهن | 9 | -3 | 7 | 
| 14 | پیکان | 8 | -3 | 7 | 
| 15 | مس رفسنجان | 9 | -5 | 6 | 
| 16 | شمس آذر | 9 | -2 | 5 |