نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

16 سال پیش

انصاریفرد : امیدوارم خاطرات تلخ گذشته تکرا

ارتش سرخ دات کام :
انصاریفرد : امیدوارم خاطرات تلخ گذشته تکرا


انصاریفرد به داشتن برنامه برای رساندن پرسپولیس به اهدافش خبر داد و تاکید کرد: بنده برای موفقیت پرسپولیس در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا ، لیگ برتر و جام حذفی برنامه های وی‍ژه ای دارم و امیدوام بتوانم با کمک اعضای هیئت مدیره و سایر همکارانم در باشگاه و اعضای کادر فنی و بازیکنان تیم به این اهداف دست پیدا کنیم.



وی از اجرای برنامه های ویژه در این باشگاه برای برون رفت از مشکلات سالهای اخیر خبر داد و افزود: باید پرسپولیس را به سمتی ببریم که برای خودش درآمد زا باشد و بتواند مشکلاتش را خودش حل کند و محتاج کمک های دیگران نباشد.



مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ادامه داد: باید قبول کرد که نواقص در باشگاه پرسپولیس زیاد است اما در این بین کسی مقصر نیست. دیدگاهها به پرسپولیس باید تغییر کند چرا که فکر می کنم پرسپولیس ظرف بزرگی است که باید از ظرفیت بالای آن استفاده کرد.



عباس انصاریفرد که در دوره قبلی حضورش با مشکلات مالی بسیاری مواجه شد و حتی کارش به مراجه قانونی نیز کشیده شد در پاسخ به این سوال خبرنگار مهر که آیا احتمال وجود تبعات مالی دوره قبلی حضورش وجود دارد؟ گفت: شکر خدا در این مدت توانسته ام با کمک دوستان و تلاش خودم مشکلات مالی گذشته را برطرف کنم وامیدوارم این بار آن خاطرات تلخ تکرار نشود.



وی ادامه داد: در دوره های گذشته آرزو داشتم فردی مثل هدایتی در باشگاه پرسپولیس وجود داشت تا می توانستیم باپشتوانه مالی او امورات پرسپولیس را بدون دغدغه پیش ببریم که حالا این اتفاق افتاده است و امیدوارم بتوانیم با کمک آقای هدایتی باشگاه پرسپولیس را به سرانجام برسانیم.



مدیرعامل پرسپولیس ادامه داد: البته نباید حضور افرادی چون آقای هدایتی باعث شود که پرسپولیس خودکفایی و رسیدن به استقلال مالی را فراموش کند. ما باید تلاش کنیم تا از این شرایط خارج شویم و مشکلی برای اداره مالی پرسپولیس نداشته باشیم.



انصاریفرد احتمال تغییر در کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس را رد نکرد و خاطرنشان ساخت: ابتدا باید با اعضای کادر فنی و بازیکنان پرسپولیس صحبت کنم و اگر نیاز باشد در جهت تقویت و بهبود کار تغییراتی نیاز ایجاد خواهیم کرد.



وی در پایان از اعضای هیئت مدیره خواست مثل شروع کار تا پایان فصل همکاری و تعامل نزدیکی با وی داشته باشند تا بتوانند به کمک یکدیگر پرسپولیس را به اهدافش برسانند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/7457
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر ذوب آهن کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 7 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 19 شهریور

استقلال خوزستان 1 - 0 تراکتور 19:00
شمس آذر 2 - 3 گل گهر 19:00
استقلال 1 - 0 پیکان 19:00

سه‌شنبه, 21 مهر

ذوب آهن - سپاهان 16:00
ملوان - فولاد 17:00
مس شهربابک 1 - 1 نساجی مازندران 19:00
فجرسپاسی - آلومینیوم 17:00

شنبه, 21 شهریور

صنعت نفت 1 - 2 چادرملو 20:00

چهارشنبه, 22 مهر

خیبر خرم‌آباد - پرسپولیس 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 7 -2 8
10 چادرملو 7 -5 8
11 ملوان 6 -3 7
12 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
13 ذوب آهن 6 -2 6
14 مس شهربابک 7 -5 5
15 فجرسپاسی 6 0 4
16 صنعت نفت 7 -6 4
17 استقلال خوزستان 7 -5 3
18 شمس آذر 7 -3 2

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال