ارتش سرخ دات کام

اخبار

آخرین صحبت های دنیزلی هنگام ترک زاد ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

14 سال پیش

آخرین صحبت های دنیزلی هنگام ترک زادگاهش/در ایران غریبه نیستم

ارتش سرخ دات کام :
آخرین صحبت های دنیزلی هنگام ترک زادگاهش/در ایران غریبه نیستم
مصطفی دنیزلی در گفت وگو با خبرنگار روزنامه حریت در فرودگاه استانبول اظهار داشت:در حال سفر به جایی هستم که برایم ناآشنا نیست.البته دفعه اولی که به ایران رفتم،تنها بودم اما این بار همراه همسرم به این کشور می روم.آنجا من دوستان زیادی دارم.

وی درباره جو موجود در فوتبال ترکیه پس از اتفاقات مربوط به تبانی گفت:شرایط امروز مرا راضی نمی کرد.به همراه همسرم به دنبال محیطی بودیم که سالم تر باشد.من فکر می کنم خیلی اتفاقات در ترکیه به صورت تفریحی رخ می داد و این علاوه بر اینکه آزارم می داد،مرا غمگین هم می کرد.من به جایی می روم که فکر می کنم سالم تر است.

دنیزلی درباره مذاکراتش با مدیران پرسپولیس اظهار داشت:آنها از علاقه مردم به من خبر داشتند و هواداران فوتبال در تهران و کل ایران برایم غریبه نیستند.هر چند سفر من به ایران پیام خوبی برای ترکیه هم محسوب می شود.من و همسرم سعی می کنیم ظرفیت و جایگاه ترکیه را در ایران نشان بدهیم.

وی خطاب به خبرنگاران ترکیه ای گفت:اخبار ما را در ایران پیگیر باشید،ما روزی دوباره برمی گردیم.

دنیزلی درباره برنامه های آتی اش در پرسپولیس اظهار داشت:مسابقات لیگ قهرمانان آسیا در ماه مارس برگزار می شود و باشگاه از من توقع نتایج خوبی دارد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا از تیم های ترکیه ای هم پیشنهاد داشته گفت:بله،من از دو باشگاه ترکیه ای پیشنهاد داشتم و از مدیران این دو باشگاه کمال تشکر را دارم.هر چند همانطوری که گفتم از جو موجود در فوتبال ترکیه راضی نیستم.با این وجود نمی توانم خاطرات زیبایم در ترکیه را فراموش کنم.من تمامی مراحل کاری را در فوتبال کشورم پشت سر گذاشتم اما ناراحتی امروزم را هرگز تجربه نکردم.

او تاکید کرد که قراردادی به مدت یک سال و نیم با پرسپولیس به امضا رسانیده و در پاسخ به این پرسش که آیا پرسپولیس آخرین تیمش خواهد بود و پس از آن بازنشسته خواه شد گفت:در زندگی حرفه ای هیچگاه نمی توان با قطعیت سخن گفت و من هم نمی توانم درباره آینده حرفی بزنم.

همچنین همسر دنیزلی هم گفت:من به شدت هیجان زده هستم.این نخستین باری است که وقتی مصطفی مسولیتی را می پذیرد من در کنارش هستم.حضور در کشوری مثل ایران افتخار بزرگی برای من است و احترام زیادی برای تاریخ و فرهنگ این کشور قائلم.فکر می کنم روزهای شگفت انگیزی در انتظار ماست.
لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/25080
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

سپاهان

پرسپولیس

دوشنبه, 3 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان

داور : پیام حیدری

نظرسنجی

به نظر شما پرسپولیس برابر فولاد به چه نتیجه‌ای دست پیدا خواهد کرد؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

جمعه, 21 شهریور

تراکتور - آلومینیوم 18:00
خیبر خرم‌آباد - فجرسپاسی 19:00
گل گهر - سپاهان 19:00
استقلال خوزستان - استقلال 20:00

شنبه, 22 شهریور

شمس آذر - پیکان 18:00
چادرملو - ملوان 18:00
ذوب آهن - مس رفسنجان 18:00
پرسپولیس - فولاد 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 2 2 6
2 چادرملو 2 1 4
3 استقلال 2 1 4
4 پرسپولیس 2 1 4
5 فجرسپاسی 2 1 4
6 پیکان 2 1 4
7 ملوان 2 1 4
8 گل گهر 2 0 3
9 استقلال خوزستان 2 0 2
10 ذوب آهن 2 -1 1
11 مس رفسنجان 2 -1 1
12 سپاهان 2 -1 1
13 تراکتور 2 -1 1
14 آلومینیوم 2 -2 0
15 فولاد 2 -2 0
16 شمس آذر 2 0 -1

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال