نویسنده : ارتش سرخ
-
نظرات : 0 اظهار نظر
-
15 سال پیش
آقاكريم ياشاسين
 
 ارتش سرخ دات کام :
كاپيتاني كه بايد الگوي همتيميهايش باشد
وقتي ميشنويم كريم باقري با 37 سال سن همچنان آمادهترين بازيكن پرسپوليس آن هم در دوران بدنسازي است خيلي حرفها در ذهنمان تداعي ميشود. اين مساله را ميتوان از دو جهت مورد بررسي قرار داد.
اول از بابت خود باقري كه بايد قبل از هر چيز به او تبريك گفت و بدون هيچ شك و ترديد بايد پذيرفت كه كاپيتان پرسپوليس الگوي فني بسيار خوبي براي جواناني است كه هنوز شروع نكرده به فكر درآمدش هستند.
در سالهاي اخير و شايد به جرات بتوان گفت طي 15-10 سال گذشته فوتباليستي مثل باقري كه به لحاظ فوتبالي سالم و حرفهاي زندگي كند خيلي كم داشتيم. ياد صحبت علي پروين ميافتيم كه در دفتر كارش در توانير وقتي مشغول تمديد قرارداد بازيكنانش بود تا به اسم كريم باقري رسيد با حسرت گفت:
«اي كاش 11 تا كريم داشتم.»
كاپيتان پرسپوليس هيچوقت براي جلب توجه بيشتر، لباسهاي آنچناني نپوشيد و براي بيرون آمدن از منزل ساعتها روبروي آينه قرار نگرفت، شايد او هم مثل زيدان حسرت ديدن ساعت 11 شب را داشته باشد اما هرچه هست باز هم باقري آمادهترين پرسپوليسي در تمرينها است. 
يادمان نميرود كه وقتي از خاطرات همبازي بودنش در كشاورز با قايقران صحبت ميكرد چه چيزهايي ميگفت:
«من آن موقع 23 سال داشتم و مرحوم قايقران 35 ساله بودند، سرتمرين طوري شوت ميزد كه من كاملا تعجب ميكردم و به خودم ميگفتم يعني ميشه يك روز من هم مثل آقاسيروس تو اين سن و سال اينطوري شوت بزنم»! اما آقا كريم به آرزويش رسيد و در سن 37 سالگي با يكي از همان شوتها در حساسترين بازي فصل (دربي برگشت) دروازه استقلال را باز كرد. 
براي گفتن مصداقهاي ديگر زمان نداريم اما نكته دوم اينكه در كنار تمام اين ويژگيهاي خوب يك مساله باعث نگرانيمان ميشود و آن اينكه چرا بايد در تيمي مثل پرسپوليس كه بازيكنان پرادعا هم كم ندارد بازيكني با سن و سال باقري كماكان آمادهترين باشد و آيا اگر بقيه همبازيان او افتخاراتش را داشتند مثل او رفتار ميكردند؟ 
واقعا اگر همبازيانش در جام جهاني بازي كرده، در تيم منتخب جهان بوده، بوندسليگا و ليگ برتر انگلستان را هم تجربه كرده بودند مثل او ساده و با انگيزه در تمرينها حاضر ميشدند؟ 
آيا نبايد حداقل بازيكنان ديگر پرسپوليس به او نگاه كنند و تفاوت نوع حرفهاي و فوتبالي زندگي كردن را از او ياد بگيرند؟ 
اگر آنها هم مثل كاپيتان خود زندگي فوتبالي را با زندگي خصوصي تميز ميدادند با توجه به سن كمترشان امروز آنها بايد آمادهترين بازيكن در تمرينها ميشدند.
آقاكريم ياشاسين
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکنجهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
بازی های پرسپولیس
 
  
 1-1
تراکتور
پرسپولیس
ورزشگاه : بنیان دیزل
داور : وحید کاظمی
 
  
 -
پرسپولیس
استقلال خوزستان
ورزشگاه : شهرقدس
داور : ؟؟؟
نظرسنجی
به نظر شما اوسمار ویرا در ادامه لیگ موافق خواهد بود؟
برنامه بازی ها
هفته 9 لیگ برتر
پنجشنبه, 08 آبان
| تراکتور | 1 - 1 | پرسپولیس | 18:00 | 
جمعه, 09 آبان
| مس رفسنجان | - | چادرملو | 16:30 | |
| ذوب آهن | - | ملوان | 16:30 | |
| استقلال | - | آلومینیوم | 16:30 | |
| خیبر خرمآباد | - | گل گهر | 17:00 | |
| استقلال خوزستان | - | فولاد | 18:00 | |
| شمس آذر | - | سپاهان | 18:00 | 
شنبه, 10 آبان
| پیکان | - | فجرسپاسی | 17:00 | 
جدول مسابقات
| رده | نام تیم | بازی | تفاضل | امتیاز | 
|---|---|---|---|---|
| 1 | تراکتور | 8 | 8 | 13 | 
| 2 | استقلال | 8 | 4 | 13 | 
| 3 | آلومینیوم | 8 | 0 | 13 | 
| 4 | پرسپولیس | 9 | 2 | 12 | 
| 5 | سپاهان | 8 | 2 | 12 | 
| 6 | ملوان | 7 | 1 | 12 | 
| 7 | گل گهر | 8 | -1 | 12 | 
| 8 | چادرملو | 8 | 0 | 11 | 
| 9 | خیبر خرمآباد | 8 | -1 | 10 | 
| 10 | فجرسپاسی | 8 | -1 | 9 | 
| 11 | استقلال خوزستان | 8 | -1 | 8 | 
| 12 | فولاد | 8 | -2 | 7 | 
| 13 | پیکان | 8 | -3 | 7 | 
| 14 | ذوب آهن | 8 | -3 | 6 | 
| 15 | مس رفسنجان | 8 | -4 | 6 | 
| 16 | شمس آذر | 8 | -1 | 5 | 
