ارتش سرخ دات کام

اخبار

ابراهیمی: دربیِ هفته چهارم برای مرب ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

ابراهیمی: دربیِ هفته چهارم برای مربیان خطرناک است!

ارتش سرخ دات کام :
ابراهیمی: دربیِ هفته چهارم برای مربیان خطرناک است!
مربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس معتقد است برگزاری زودهنگام دیدار تیم های پرسپولیس و استقلال در لیگ برتر, برای دو تیم و مربیان شان خطرناک خواهد بود.

ناصر ابراهیمی در گفت و گویی, درباره وضعیت تیم فوتبال پرسپولیس پیش از آغاز رقابت های لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: قبل از اینکه برانکو به پرسپولیس بیاید این تیم ناموفق بود, اما بعد از حضور او دیدیم که برانکو تیم سیزدهم جدول را در پایان مسابقات دوم کرد و بعد از آن هم سه بار پیاپی به قهرمان لیگ و فینالیست آسیا رساند. بنابراین با این افتخارات کار برای مربی بعدی سخت خواهد بود. به هر ترتیب این تیم را باید از هفته پنجم به بعد مورد بررسی و قضاوت قرار دهیم.

وی با بیان اینکه «کالدرون مربی بزرگی است.»، تصریح کرد: این می تواند افتخارات پرسپولیس را ادامه دهد و تیم را در شرایط خوب حفظ کند, به شرط آنکه مانند برانکو از او هم حمایت شود تا زمان کافی داشته باشد. دیگر اینکه او چه بازیکنانی را کنار می گذارد و چه بازیکنانی را جذب می کند دلیل نمی شود که بخواهیم از او انتقاد کنیم. باید بدانیم که این مربی در مدتی که حضور داشته از همه چیز اطلاع کسب کرده و آگاهانه تصمیماتی را برای ترکیب تیمش گرفته است.

مربی پیشین تیم پرسپولیس با اشاره به قرعه سخت این تیم در هفته های نخست لیگ برتر, یادآور شد: با توجه به اینکه پرسپولیس در هفته های اول بازی های دشواری با تیم های مدعی دارد, هواداران باید صبر کرده و تحمل شان را بالا ببرند و بعد از تغییراتی که در تیم رخ داده از وضعیت خیلی ناراضی نباشند, چراکه پیش از این نیز هم مربیان موفقی از تیم جدا می شدند و هم بازیکنانی لژیونر می شدند, در گذشته بازیکنانی مانند علی دایی, کریم باقری, علی کریمی و مهدی مهدوی کیا از پرسپولیس جدا و به اروپا رفتند، اما تیم کار خودش را ادامه داد, الان نیز که برانکو رفته همین شرایط وجود دارد و پرسپولیس بدون او هم می تواند به روندش ادامه دهد.

ابراهیمی در رابطه به رویارویی زودهنگام پرسپولیس با استقلال: در هفته چهارم لیگ برتر, تأکید کرد: این کار را برای مربیان هر دو تیم و البته بازیکنان بسیار سخت می کند. دو تیم تغییراتی داشته اند و مربیان جدید آورده اند و نتیجه دربی بسیار می تواند برای ادامه فصل تعیین کننده باشد. به هرحال قرعه کشی است و امکان دارد دربی در هفته اول باشد یا در هفته پانزدهم، اما به نطر من اگر این مسابقه از هفته هشتم به بعد برگزار می شد خیلی بهتر بود, چراکه تیم ها بیشتر جا می افتند و کار برای شان راحت تر بود.

وی افزود: با توجه به اینکه اگر در دربی تیمی بازنده شود, مطمئناً هوادارانش خیلی صبر و تحمل نخواهند داشت, بنابراین برگزاری این بازی در هفته چهارم برای هر دو تیم و مربیان شان خطرناک خواهد بود. به نظر من با توجه به اینک دربی خیلی زود قرار است برگزار شود, بهتر است هواداران صبر داشته باشند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/119216
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

استقلال

پرسپولیس

چهارشنبه, 11 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان اصفهان

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولس در دربی 107 ؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 2
2 علی علیپور 2
3 محمد عمری 1
4 محمد خدابنده‌لو 1
5 ایگور سرگیف 1
6 پوریا شهرآبادی 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 6 لیگ برتر

شنبه, 14 شهریور

تراکتور - گل گهر 18:15

یکشنبه, 15 شهریور

پیکان - صنعت نفت 18:45
سپاهان - استقلال خوزستان 19:00
چادرملو - شمس آذر 19:00
آلومینیوم - استقلال 19:00

دوشنبه, 16 شهریور

پرسپولیس - ذوب آهن 19:00
نساجی مازندران - خیبر خرم‌آباد 19:00
مس شهربابک - ملوان 18:45
فولاد - فجرسپاسی 20:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 5 7 13
2 استقلال 5 7 11
3 آلومینیوم 5 5 11
4 پرسپولیس 5 7 10
5 سپاهان 5 0 7
6 گل گهر 5 0 7
7 خیبر خرم‌آباد 5 1 6
8 فولاد 5 1 6
9 ذوب آهن 5 0 6
10 پیکان 5 -2 5
11 فجرسپاسی 5 1 4
12 نساجی مازندران 5 -3 4
13 صنعت نفت 5 -3 4
14 ملوان 5 -4 4
15 مس شهربابک 5 -4 4
16 شمس آذر 5 -1 2
17 چادرملو 5 -7 2
18 استقلال خوزستان 5 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال