ارتش سرخ دات کام

اخبار

ابراهیمی: پرسپولیس از نظر فنی خوب ن ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

14 سال پیش

ابراهیمی: پرسپولیس از نظر فنی خوب نیست / نقش مایلی کهن در پرسپولیس چیست؟

ارتش سرخ دات کام :
ابراهیمی: پرسپولیس از نظر فنی خوب نیست / نقش مایلی کهن در پرسپولیس چیست؟
ناصر ابراهیمی مربی سابق پرسپولیس مشکلات این تیم را به ضعف مدیریت در فوتبال و باشگاه پرسپولیس نسبت می دهد و معتقد است اگر شرایط به همین شکل پیش برود، سرخپوشان تهرانی روزهای بدتری هم در پیش خواهند داشت.
حرفهای ابراهیمی را در ذیل می خوانید:

*چرا پرسپولیس به این وضعیت افتاده است؟
- چند سال است که می گوید ضعف مدیریت فوتبال ایران را فرا گرفته و متأسفم که دایی و کاشانی در حالی که یک و سال و نیم قبل آن همه از یکدیگر تعریف می کردند در پایان فصل قبل حاضر نشدند با یکدیگر رودررو مناظره کنند هر چند که دایی 2 قهرمانی متوالی در جام حذفی آورده بود. مربی که قهرمان می شود را رد می کنند و مربی دیگری را می آورند.

*البته این مناظره به نوعی بین فتح الله زاده و مایلی کهن انجام شدکه الفاظ خیلی بدی بین طرفین رد و بدل شد.
- متأسفم بگویم که ورزشکاران همواره الگو بوده و منش پهلوانی داشته اند اما حالا شاهد چنین مسائلی در صدا و سیما هستیم. چرا در گذشته که این پولها نبود شاهد چنین مسائلی نبودیم؟ چرا در این 10 سال که پول در فوتبال بالا رفت این اتفاقات می افتد و حرمت شکنی می کنند. باعث تأسف است که همه این آقایان مذهبی هستند و ادعای مذهب دارند اما به جان هم افتاده اند.


*این رفتار چه تأثیری در جامعه دارد؟
- آن جوانی که این صحنه ها را می بیند می گوید در این ورزش و فوتبال چه خبر است؟ فقط تأسف می خورم که چنین صحنه هایی را می بینم و هر چه فکر می کنم دلیل این رفتار چیست به بن بست می خورم.

*تماشاگران هم روی سکوها حال و هوای خاصی دارند، در این رابطه صحبت می کنید؟
- آنها هم خط نگه دار شده اند و با یک بازی شعار می دهند. انتقاد سازنده خوب است اما شعار دادن اصلا خوب نیست. علی دایی اسطوره است اما چرا با قهرمانی رفت؟ من و پروین هم با قهرمانی رفتیم اما الان با 20 دقیقه بازی حیا کن، رها کن می گویند که این مسائل روی مجموعه تأثیر می گذارد و در ین وضعیت بازیکن برای مربی تره هم خورد نمی کند چون می گوید دایی را عوض کردند اما من هستم و این مسائل به تیم لطمه می زند. کجای دنیا چنین شعارهایی را می دهند و مناظره هایی به این شکل وجود دارد؟

*وضعیت پرسپولیس به لحاظ فنی چطور است؟

- پرسپولیس از نظر فنی اصلا شرایط خوبی ندارد. کار ترکیبی، پوشش و پرس ندارند و شرح وظیفه بازیکنان مشخص نیست. این چیزها که دیگر تمرین و هماهنگی نمی خواهد. علی کریمی را یک خط جلوتر ببرند تا پشت سر مهاجمان بازی کند. هافبک دفاعی و خط هافبک شرح وظیفه ندارند و سردرگم هستند. پرسپولیس 20 دقیقه اول فشار می آورد و تمام می شود و در دقیقه پایانی توپ روی دروازه حریف می ریزند.

ما هم روی دروازه حریف توپ می ریختیم اما آن زمان بازیکنان سرزن داشتیم اما در این پرسپولیس اصول بازی اجرا نمی شود و شهرام گودرزی با آن قد و قواره همه کار می کند و ستاره زمین می شود. بازیکنان پرسپولیس آنقدر مغرور هستند که حریف را پرس نمی کنند و به همین راحتی گودرزی ستاره بازی می شود. اگر همین شرایط ادامه داشته باشد وضعیت بدتر می شود. مربی چرا روی نیمکت مات و مبهوت می نشیند و با بازیکنانش حرف نمی زند. اینجا که اروپا نیست فرگوسن روی نیمکت بنشیند و بازیکنان کار خودشان را در زمین انجام دهند. حتی مورینیو و گواردیولا هم کنار خط حرف می زنند و نکات فنی را به بازیکنان خود می گویند.

*بازیکنان پرسپولیس در چه سطحی هستند؟
- پرسپولیس از نظر مهره اصلا کسری ندارد. آقایان می گویند بعد از 5 بازی هماهنگ می شویم و این یعنی از دست دادن 15 امتیاز همانطور که همین الان از 19 امتیاز فقط یک امتیاز گرفته اند چرا در استقلال یک آدم باتجربه روی نیمکت هست اما نیمکت پرسپولیس آدم باتجربه ندارد؟

*بازی با مس سرچشمه را چطور پیش بینی می کنید؟
- بازی خیلی سختی است و نمی شود آن را پیش بینی کرد و اگر پرسپولیس همین طور ادامه بدهد آنها انگیزه می گیرند و شیر می شوند. پرسپولیس نیاز به یک برد دارد و امیدوارم در همین بازی این برد بدست بیاید تا تیم روحیه بگیرد اما استیلی بداند که تنها است.

*اما محمد مایلی کهن به عنوان مدیرفنی و یک آدم باتجربه کنار استیلی هست؟
- بله اما آیا به حرف همدیگر گوش می کنند؟ من نمی دانم چنین چیزی هست تا نه اما امیدوارم به حرف هم گوش کنند. پورحیدری روی نیمکت استقلال هست و راهنمایی می کند و نظرش را می دهد که خیلی خوب است اما در پرسپولیس چنین چیزی هست؟ نمایش خوب است اما اجرای آن خوب نیست. مایلی کهن اگر مدیرفنی است روی نیمکت نیست و باید دید با موبایل نظراتش را می گوید یا نه، پس نقش مایلی کهن چیست؟ مایلی کهن باید از تجربیاتش استفاده کرده و کادر فنی را راهنمایی کند.
لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/21013
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

سپاهان

پرسپولیس

دوشنبه, 3 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان

داور : پیام حیدری

نظرسنجی

موافق برکناری رضا درویش هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

جمعه, 21 شهریور

تراکتور - آلومینیوم 18:00
خیبر خرم‌آباد - فجرسپاسی 19:00
گل گهر - سپاهان 19:00
استقلال خوزستان - استقلال 20:00

شنبه, 22 شهریور

شمس آذر - پیکان 18:00
چادرملو - ملوان 18:00
ذوب آهن - مس رفسنجان 18:00
پرسپولیس - فولاد 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 2 2 6
2 چادرملو 2 1 4
3 استقلال 2 1 4
4 پرسپولیس 2 1 4
5 فجرسپاسی 2 1 4
6 پیکان 2 1 4
7 ملوان 2 1 4
8 گل گهر 2 0 3
9 استقلال خوزستان 2 0 2
10 ذوب آهن 2 -1 1
11 مس رفسنجان 2 -1 1
12 سپاهان 2 -1 1
13 تراکتور 2 -1 1
14 آلومینیوم 2 -2 0
15 فولاد 2 -2 0
16 شمس آذر 2 0 -1

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال