ارتش سرخ دات کام

اخبار

از اتفاقات تلخ در تبریز تا یک امیدو ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 5 اظهار نظر

-

4 ساعت پیش

از اتفاقات تلخ در تبریز تا یک امیدواری تازه

ارتش سرخ دات کام :
از اتفاقات تلخ در تبریز تا یک امیدواری تازه
اتوبوس پرسپولیس با تدبیر مدیران تیم و به‌خاطر ترس از ترافیک مسیر منتهی به ورزشگاه خیلی زود به استادیوم رسید. در شرایطی که قرار بود بازی ساعت 16:15 شروع شود و قانون فیفا می‌گوید تیم‌ها 90 دقیقه قبل از بازی در ورزشگاه حاضر باشند کاروان پرسپولیس دو ساعت قبل از مسابقه وارد ورزشگاه شد. نکته عجیب اینجاست که فحاشی به اعضای تیم پرسپولیس از همان زمان حتی قبل از اینکه اعضای تیم برای گرم کردن وارد زمین چمن شوند آغاز شده بود.

بیشترین و بدترین فحاشی‌ها به افشین پیروانی مدیر تیم و امید عالیشاه کاپیتان سرخ‌ها صورت گرفت آن هم در حالی که عالیشاه اصلاً به‌خاطر محرومیت به تبریز نرفته بود. عالیشاه بعد از آن مسابقه جنجالی یادگار که نیمه‌تمام ماند به‌خاطر شوت کردن توپ ناشی از خشمش مورد نفرت هواداران تراکتور قرار گرفته و با اینکه در سه مسابقه اخیر مقابل این تیم حاضر نبوده اما همچنان شعارهای عجیبی علیه او در ورزشگاه تبریز سر داده می‌شود.

شعار‌ها علیه پیروانی و عالیشاه گستردگی عجیبی هم داشت به‌طوری که یک طرف سکوها چیزی می‌گفتند و طرف دیگر پاسخ می‌دادند. در واقع شعار علیه کریم باقری که به زبان آذری مطرح شده و البته واکنش‌های بسیاری برانگیخت چنین حجم و گستردگی نداشت اما با توجه به تعداد شعاردهندگان علیه پیروانی و عالیشاه و دفعاتی که علیه آنان شعار سر داده شد این اتفاق عجیب به‌نظر می‌رسید. در عین حال واکنش پیروانی به این شعارها هم جالب بود. مدیر تیم پرسپولیس قبل از بازی لحظه‌ای رو به تماشاگران شعاردهنده ایستاد و فقط آنها را نگاه کرد بدون اینکه حرکتی انجام دهد. بعدتر خداداد عزیزی که خودش با کریم باقری و افشین پیروانی ارتباط بسیار خوبی دارد از مدیر تیم پرسپولیس عذرخواهی کرد اما او هیچ حرکتی برای جلوگیری از این شعارها نکرد چراکه نمی‌توانست جلوی آنها را بگیرد.

در اردوی پرسپولیس و در حالی که این تیم فقط 50تماشاگر داشت که در طبقه دوم و دور از تمام هواداران میزبان جا گرفته بودند، رفتار درون زمین بازیکنان سرمه‌ای‌پوش به مذاق اعضای تیم میزبان خوش نیامد. آنچه بعد از گل مساوی اتفاق افتاد به زعم تراکتوری‌ها درست نبود و باعث واکنش سریع آنها شد. کنعانی بعد از گلزنی یزله خودش را تکرار کرد اما بعد از آن پیراهنش را در آورد و دستش را رو به آسمان و هواداران کرد که این رفتار برای بازیکنان و نیمکت تراکتور خوشایند نبود. بعد از مسابقه اسکوچیچ به این شادی واکنش تندی نشان داد و شجاع خلیل‌زاده هم در مصاحبه خود از این شادی همبازی سابق و دوست صمیمی‌اش بشدت انتقاد کرد.

حسرت و سکوت در رختکن پرسپولیس
بعد از باخت در ماراتن پنالتی‌ها در رختکن پرسپولیس، سکوت سایه سنگینی داشت و برخی بازیکنان بغض کرده بودند. در عین حال صدای جشن و پایکوبی تراکتوری‌ها می‌آمد و این بیشتر به ناراحتی و غصه آنها می‌افزود. در رختکن پرسپولیس هیچ‌کس حرفی نمی‌زد و همه بهت‌زده بودند. محمد عمری که خودش پنالتی مهمی را از دست داد جزو ناراحت‌ترین بازیکنان بود چراکه در بین آنهایی که پنالتی خراب کردند جوان‌ترین بود و این اتفاق روی او تأثیر بیشتری گذاشته بود.
بعدتر در مسیر بازگشت به تهران برخی بازیکنان با حسرت از بردی که تا یک قدمی آن رفته و از دست داده بودند حرف می‌زدند. برخی بازیکنان پرسپولیس می‌گفتند، وقتی تیمی دو پنالتی جلو می‌ا‌فتد، قاعدتاً باید برنده باشد. در چنین شرایطی حسرت بازیکنان به‌خاطر از دست رفتن برد بیشتر هم شده و برخی از آنها اعتقاد داشتند اگر در همان 90دقیقه شکست می‌خوردند کمتر ناراحت می‌شدند و عذاب می‌کشیدند. یکی از بازیکنان پرسپولیس اعتقاد داشت اگر باکیچ پنالتی دوم را گل کرده بود احتمال اینکه سومین پنالتی‌زن تراکتور هم نتواند توپش را تبدیل به گل کند زیاد بود. این در حالی است که بعدتر اگر پنالتی عمری هم گل شده بود کار تمام بود و سرخ‌های تیره‌پوش دو بار برد را از کف دادند تا با نگاه حسرت‌بار شاهد حذف از جامی باشند که در صورت عبور از تراکتور، رسیدن به آن چندان دشوار نبود.

یک امیدواری جدید بعد از اتفاقات تلخ
باخت به تراکتور در آن جو عجیب ورزشگاه تبریز برای بازیکنان و اعضای تیم پرسپولیس بسیار سنگین تمام شد و برخی از آنها می‌گفتند این شکست یکی از تلخ‌ترین لحظات فوتبالی‌شان را رقم زده. البته در اردوی پرسپولیس این‌گونه نبود که بازیکنان بخواهند تقصیر باخت را گردن فردی خاص بیندازند و به او حمله کنند کمااینکه همگی اعتقاد داشتند در فضای سنگین ورزشگاه تبریز و جوی که ایجاد شده بود پنالتی زدن کار بسیار دشواری بود که برخی از عهده‌اش برنیامدند و چیز عجیبی هم نیست.

با وجود این شکست تلخ و کنار رفتن از جام حذفی در همان گام اول امیدواری‌هایی برای اهالی پرسپولیس به جود آورد تا آنها بعد از این حذف از قهرمانی لیگ برتر و تنها رقابتی که در آن حاضر هستند، بگویند. دو سال قبل اوسمار ویرا در روزهای نخست زمستان سرمربی پرسپولیس شد و اولین بازی حذفی‌اش را باخت و تیم از این رقابت‌ها کنار رفت اما در پایان فصل به شکلی دراماتیک قهرمان لیگ برتر شد. در آن فصل پرسپولیس آخرین بازی نیم‌فصل اول را در رفسنجان مقابل مس انجام داد و در بازی آخر در ورزشگاه آزادی مقابل همین تیم به برتری رسید و قهرمان شد. حالا همان سناریو دقیقاً و جزء‌به‌جزء در حال رخ دادن و تکرار شدن است و پرسپولیسی‌ها همزمان با هضم کنار رفتن از جام حذفی برای سومین سال متوالی، یک امیدواری تازه پیدا کرده‌اند و می‌گویند اتفاقات طوری پیش می‌رود که انگار قرار است آخر فصل دوباره قهرمان لیگ شویم.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/167369
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
ع م د مطوری

0

0

3 ساعت پیش

باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی اعتراض کند چون هیچ ضرری به تراکتور نشده فقط چندتا هوادار ،،، باید بازی ۳ برصفر به نفع پرسپولیس شود چرا دو مورد دارد یک هنگام اخراج بازیکن تراکتور بیرانوند با دستش به کمر حیدری می زند در بین دو نیمه و دوم خطای بیرانوند در گرفتن پنالتی دوم کنعانی که بیرون دروازه پرید


محمود ۲ آتیشه

0

1

3 ساعت پیش

محمود ۲ آتیشه امیدوارم که این اتفاق بیفتد وقهرمان لیگ شوند اما به شرط اینکه همگی یکدل وهمت کنند که بازیهای برگشت را ببرند وبه اگر واما نکشد

بازی های پرسپولیس

1-1

تراکتور

پرسپولیس

پنج‌شنبه, 27 آذر
ساعت 16:15

ورزشگاه : یادگار امام

داور : بیژن حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر تراکتور کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 5
2 سروش رفیعی 2
3 اوستون ارونوف 2
4 امید عالیشاه 1
5 محمد عمری 1
6 مارکو باکیچ 1
7 محمدحسین کنعانی زادگان 1
8 تیوی بیفوما 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
برنامه بازی ها

هفته 15 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 04 دی

آلومینیوم - ملوان 15:30
استقلال خوزستان - ذوب آهن 17:30

جمعه, 05 دی

مس رفسنجان - پرسپولیس 16:15
فجرسپاسی - فولاد 16:30

شنبه, 06 دی

پیکان - خیبر خرم‌آباد 15:30
شمس آذر - تراکتور 15:30
سپاهان - چادرملو 17:30

یکشنبه, 07 دی

استقلال - گل گهر 16:30

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 سپاهان 13 10 27
2 پرسپولیس 14 7 25
3 چادرملو 14 3 24
4 استقلال 13 7 22
5 تراکتور 13 10 21
6 خیبر خرم‌آباد 14 1 20
7 گل گهر 14 0 20
8 ملوان 13 -3 18
9 فجرسپاسی 14 0 15
10 آلومینیوم 14 -5 15
11 ذوب آهن 14 -2 14
12 پیکان 14 -4 14
13 فولاد 14 -3 13
14 استقلال خوزستان 14 -7 10
15 شمس آذر 14 -3 9
16 مس رفسنجان 14 -11 8

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال