ارتش سرخ دات کام

تحلیل ها

از ادعاهای اولین ها تا آرزوی آ ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

از ادعاهای اولین ها تا آرزوی آخرین ها

از ادعاهای اولین ها تا آرزوی آخرین ها
ارتش سرخ دات کام :
گزارشگر بازی پرسپولیس و  نفت مسجد سلیمان از میزبان این بازی بعنوان شهر اولین ها یاد می کرد که به واقع  درست می گفت.

این شهر نخستین شهر صنعتی ایران می باشد. وجود اولین چاه نفت خاورمیانه، اولین پالایشگاه نفت خاورمیانه، اولین کارخانه گوگردسازی، اولین کارخانه تولید برق و … گواه بر این مدعاست. در ترابری هم این شهر اولین ها را دارد و اولین فرودگاه و اولین راه آهن کشور در این شهر ساخته شده  است. اولین استخر شنا و اولین زمین تنیس و اولین زمین فوتبال و  اولین باشگاه گلف و اولین باشگاه سوارکاری و ... در این شهر ساخته شده است.

اما درد اینجا است که چرا این اولین ها همچنان در وضعیت ابتدائی مانده  باشد و شاهدیم این زمین اولین فوتبال کشور این گونه است و آن استادیومهای مجهز قطر و عربستان سعودی و امارات متحده و... آن گونه شده اند؟ به فوتبال بر می گردیم.

پرسپولیسی ها بهانه زمین بد را گرفتند اما از یاد بردند که آنها در تهران و در ورزشگاه یک صد هزار نفری هم در مقابل این تیم با انگیزه متوقف شدند!

سوال بزرگ این است که آیا زمین ورزشگاه یک صد هزار نفری در بای در برابر پدیده (هم در جام حذفی و هم در لیگ بازی  برگشت ) و استقلال اهواز هم بد بود که سرخهای تهرانی ارائه کننده آن بازیهای ضعیف و بی هدف و به قول اظهار نظر امروزشان شوت بال بودند؟

از طرفی دیگر  زمین مسابقه  برای هر دو طرف بازی بود و نفت موقعيتهاي بهتري ايجاد كرد.

پرسپولیسی ها با روحیه ضعیف بخاطر از دست دادن دو مدافع ثابت خود وارد مسابقه شدند اما می پرسیم  مگر آنها قرار نبود جلوی تیمی بازی کنند که در 18 بازی قبلی خود تنها 9بار موفق به گلزنی شده و دروازه آنها 18 بار در مقابل حریفان باز شده بود؟

پرسپولیس با بازیکنان فانتزی چون رفیعی و ترابی و رسن چگونه می توانست در این زمین موفق باشد؟ تاکتیک بازی در این زمین ها جنگهای فیزیکی برای تصاحب توپ  وسانتر از کنارین و استفاده از ضربات کرنر و آزاد و شوتهای دقیق از راه دور بود.

می پرسیم آیا پرسپولیس این روش را انتخاب کرده بود؟ آیا پرسپولیس در بازی های قبلی خود روشهای تهاجمی بهتری بخاطر زمین مناسب تر داشت؟ با پاسخ به این سوالها می توانیم تنها آرزو کنیم ای کاش بهانه ها برای تیمهای نامدار برای ارائه نمایش ضعیف  فراتر از اظهار نظرهای نه چندان منطقی برانکو و بازیکنانش باشد. پرسپولیسی ها افت کرده اند و علت این امر را باید جستجو کنند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/112205
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

پرسپولیس

فولاد

شنبه, 22 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : کوپال ناظمی

نظرسنجی

به آینده پرسپولیس در لیگ بیست و پنجم خوشبین هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

جمعه, 21 شهریور

تراکتور 4 - 1 آلومینیوم 18:00
خیبر خرم‌آباد 1 - 1 فجرسپاسی 19:00
گل گهر 1 - 1 سپاهان 20:00
استقلال خوزستان 1 - 0 استقلال 20:00

شنبه, 22 شهریور

شمس آذر 1 - 1 پیکان 18:00
چادرملو 0 - 0 ملوان 18:00
ذوب آهن 2 - 0 مس رفسنجان 18:00
پرسپولیس 1 - 1 فولاد 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 3 2 7
2 چادرملو 3 1 5
3 پرسپولیس 3 1 5
4 فجرسپاسی 3 1 5
5 پیکان 3 1 5
6 استقلال خوزستان 3 1 5
7 ملوان 3 1 5
8 تراکتور 3 2 4
9 ذوب آهن 3 1 4
10 استقلال 3 0 4
11 گل گهر 3 0 4
12 سپاهان 3 -1 2
13 فولاد 3 -2 1
14 مس رفسنجان 3 -3 1
15 شمس آذر 3 0 0
16 آلومینیوم 3 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال