ارتش سرخ دات کام

تحلیل ها

از شما بزرگتر هم نتوانست آقای ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

از شما بزرگتر هم نتوانست آقای زنوزی

از شما بزرگتر هم نتوانست آقای زنوزی
ارتش سرخ دات کام :
مدیریت کف سکویی یعنی همین کاری که محمدرضا زنوزی در تراکتور انجام می دهد؛ یعنی همین که جان و هوش و گوش ات را بسپاری به هواداران کج فهمت و هر آنچه آنها گفتند جار بزنی.

از زنوزی در این چند سال، چه چیزی غیر از این دیده شده؟ فریاد کردن اتهامات کور و بی اساس، حمله به زمین و زمان برای توجیه ناکامی ها و تا دل تان بخواهد هوچی گری و فرافکنی. عجیب نیست که تراکتور او رکورد ریخت وپاش را زده و به جایی نرسیده. مدیری که متوجه جایگاهش نیست و مثل طرفداران پانزده، شانزده ساله رفتار می کند، باید هم بعد از خرید سه کاپیتان تیم ملی و یک دو جین بازیکن و مربی خارجی، آخرش چشم طمع نامشروع به سهمیه آسیایی پدیده بدوزد.

شاید اگر جناب زنوزی به جای تکرار پست ها و توییت های پوچ و توخالی کانال های هواداری، یک سر سوزن درایت به خرج می داد، بالاخره طعم خوش موفقیت را می چشید و همه سهمش از حضور در فوتبال، چنگ زدن به صورت برنده ها نمی شد. او اما به جای ایستادن در مقابل برخی رفتارهای احساسی که به وجهه و مقبولیت سراسری تراکتور صدمه می زند، شخصا به موتور نفرت افزایی تبدیل شده است.

در اثبات این ادعا همین بس که مرد پنجاه ودوساله روی آنتن تلویزیون اسم پرسپولیس را «پیروزی» صدا می کند؛ یعنی همینقدر کودکانه و لجوجانه! زنوزی نشان می دهد آدمیزاد چطور می تواند یک کوه ثروت داشته باشد، اما باز «ترحم برانگیز» به نظر برسد.

این شاید منتهای ابراز حسادت سرمایه داری باشد که سعی کرد با دریای اسکناسش، یک موقعیت جعلی برای خودش بسازد، اما آخرش فهمید اصالت خریدنی نیست. راستی شما چطور قصد پایان دادن به این مسابقه زشت نفرت را دارید، وقتی خودتان حتی به تلفظ صحیح اسم حریف هم مقید نیستید؟ سکوت محمدحسین میثاقی هم در این لحظات جالب بود. کسی که به خاطر «ماچونی» خطاب شدن آندرا استراماچونی رگ گردنش باد کرد و فورا تذکر داد، در قبال تحریف میراث مشترک میلیون ها ایرانی حرفی برای گفتن نداشت. بالاخره فرق آدم ها همین است. عادل فردوسی پور اولین نفری بود که در دهه هفتاد طلسم استفاده از نام پرسپولیس را روی آنتن تلویزیون دولتی شکست.

با این همه اما کاش زنوزی بداند بزرگتر از او هم نتوانست حتی روی گوشه این اسم خط و خش بیندازد. دولت اسمش را گذاشت پیروزی و همه رسانه های رسمی را هم واداشت به همین نام صدایش کنند. اراده ملت اما حفظ «پرسپولیس» بود و سرانجام هم مردم پیروز شدند. بزرگترهایت با همه ابزار قدرت شکست خوردند، شما که البته سهلی!


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/125611
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر ذوب آهن کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 7 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 19 شهریور

استقلال خوزستان 1 - 0 تراکتور 19:00
شمس آذر 2 - 3 گل گهر 19:00
استقلال 1 - 0 پیکان 19:00

شنبه, 21 شهریور

ذوب آهن - سپاهان 19:00
صنعت نفت - چادرملو 20:00

یکشنبه, 22 شهریور

ملوان - فولاد 19:00
مس شهربابک - نساجی مازندران 19:00
خیبر خرم‌آباد - پرسپولیس 19:00
فجرسپاسی - آلومینیوم 19:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 6 -2 7
10 ملوان 6 -3 7
11 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
12 ذوب آهن 6 -2 6
13 چادرملو 6 -6 5
14 فجرسپاسی 6 0 4
15 مس شهربابک 6 -5 4
16 صنعت نفت 6 -5 4
17 استقلال خوزستان 7 -5 3
18 شمس آذر 7 -3 2

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال