ارتش سرخ دات کام

اخبار

استقبال پرسپوليسی ها از طرح جديد AF ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

9 سال پیش

استقبال پرسپوليسی ها از طرح جديد AFC

ارتش سرخ دات کام :
استقبال پرسپوليسی ها از طرح جديد AFC
كميته اجرايي ليگ قهرمانان آسيا به صورت رسمي اعلام كرد در اين فصل به صورت قطعي بازي در كشور ثالث وجود ندارد و تيم هاي عربستاني، اماراتي، قطري و ايراني بايد در كشورهاي خودشان، بازي هاي رو در رو را ميزباني كنند.

با اين حال پرسپوليسي ها ترجيح مي دهند هرگز با عربستاني ها در مرحله گروهي، همگروه نشوند. البته اين اتفاق ممكن است رخ بدهد زيرا در قسمت غرب آسيا، 4 گروه داريم اما از عربستان تنها 2 باشگاه مجوز حضور در ليگ قهرمانان اين فصل را كسب كرده اند. با اين حساب امكان دارد الاهلي و الهلال عربستان تنها تيم هاي باقي مانده در ليگ قهرمانان اصلاً در گروهي كه پرسپوليسي ها حاضر هستند، قرار نگيرند.

 پرسپوليسي ها دعا مي كنند همين اتفاق رخ بدهد و هيچ تيم عربستاني را در گروه شان نبينند. اين موضوع به خاطر حساسيت هاي شديد پيش آمده بين پرسپوليسي ها و عربستاني هاست. پرسپوليس در فصل قبل مجبور شد 6 بازي مقابل 3 نماينده عربستان (4 بازي برابر الهلال و 2 بازي برابر الاهلي) در مراحل گروهي، يك چهارم و نيمه نهايي ليگ قهرمانان را خارج از ايران و خارج از عربستان در كشورهاي ثالث به خصوص عمان و امارات انجام بدهد. از اين رو، كاملاً طبيعي است كه سرخپوشان آرزو كنند ديگر با عربستاني ها همگروه نشوند.

 از سوي ديگر بحث جالبي پيش آمده است. رئيس فدراسيون فوتبال عربستان در اولين واكنش به رأي كميته اجرايي ليگ قهرمانان مبني بر جدايي فوتبال از سياست و ميزباني باشگاه ها در خانه خودشان، اعلام كرد هيچ تيمي از عربستان حاضر به بازي در قطر و ايران نمي شود. در ادامه، قانون مبارزه با چنين حرف هايي نيز به ميان آمد و از سوي AFC اعلام شد باشگاه هاي غرب آسيا كه نمي خواهند در منطقه خودشان بازي كنند، مي توانند درخواست حضور در شرق آسيا را بدهند و بازي هاي خارج از خانه شان را در كشورهايي چون استراليا، ژاپن، كره، تايلند و...  برگزار كنند. اگر اقدام به عدم حضور در بازي كنند نيز به مدت 3 فصل از حضور در ليگ قهرمانان محروم خواهند شد.

 اين قانون، دست و پاي عربستاني ها را بست. آنها تصور مي كردند با فشار آوردن به AFC مي توانند مثل فصل گذشته از حضور تيم هاي شان در ايران جلوگيري كنند اما اين بار لابي عربستاني ها به بن بست رسيد. اگر به دنبال بازي در شرق آسيا باشند، بايد ساعت ها پرواز براي هر بازي در خانه حريف را به جان بخرند و اگر بازي نكنند، 3 فصل محروم خواهند شد. البته اين اتفاقي است كه در هر 3 حالت آن، پرسپوليس را خوشحال مي كند ؛ حضور در تهران، محروميت از 3 فصل بازي ها و يا انتخاب حضور در گروه هاي شرق آسيا!


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/96516
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

استقلال

پرسپولیس

چهارشنبه, 11 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان اصفهان

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولس در دربی 107 ؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 2
2 علی علیپور 2
3 محمد عمری 1
4 محمد خدابنده‌لو 1
5 ایگور سرگیف 1
6 پوریا شهرآبادی 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 6 لیگ برتر

شنبه, 14 شهریور

تراکتور 1 - 0 گل گهر 18:15

یکشنبه, 15 شهریور

پیکان 2 - 0 صنعت نفت 18:45
سپاهان 1 - 0 استقلال خوزستان 19:00
چادرملو 1 - 0 شمس آذر 19:00
آلومینیوم 0 - 0 استقلال 19:00

دوشنبه, 16 شهریور

پرسپولیس - ذوب آهن 19:00
نساجی مازندران - خیبر خرم‌آباد 19:00
مس شهربابک - ملوان 18:45
فولاد - فجرسپاسی 20:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 6 8 16
2 استقلال 6 7 12
3 آلومینیوم 6 5 12
4 پرسپولیس 5 7 10
5 سپاهان 6 1 10
6 پیکان 6 0 8
7 گل گهر 6 -1 7
8 خیبر خرم‌آباد 5 1 6
9 فولاد 5 1 6
10 ذوب آهن 5 0 6
11 چادرملو 6 -6 5
12 فجرسپاسی 5 1 4
13 نساجی مازندران 5 -3 4
14 ملوان 5 -4 4
15 مس شهربابک 5 -4 4
16 صنعت نفت 6 -5 4
17 شمس آذر 6 -2 2
18 استقلال خوزستان 6 -6 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال