ارتش سرخ دات کام

اخبار

استیلی: پرسپولیس قبل از دربی شرایط ...

نویسنده : امیرحسین قربانی

-

نظرات : 1 اظهار نظر

-

4 سال پیش

استیلی: پرسپولیس قبل از دربی شرایط بهتری دارد

ارتش سرخ دات کام :
استیلی: پرسپولیس قبل از دربی شرایط بهتری دارد
سرمربی پیشین پرسپولیس گفت: وضعیت پرسپولیس قبل از دربی نسبت به دیدارهای ابتدایی فصل خیلی بهتر شده است.

حمید استیلی در گفت و گویی، درباره وضعیت پرسپولیس در آستانه دربی پایتخت اظهار داشت: پرسپولیس از شروع فصل تا پیش از دیدار دربی، بهترین بازی‌اش را مقابل نفت مسجد سلیمان انجام داد زیرا بار دیگر به سیستم قبلی‌اش یعنی دفاع چهار نفره که با آن قهرمان ایران شد، روی آورد. همه بازیکنان قدیمی تیم با این سیستم آشنا هستند و نفرات جدید هم آرام آرام در پرسپولیس جا می‌افتند. بازیکنان در دو بازی اخیر توانستند راحت‌تر موقعیت‌سازی کرده، از عمق و کناره‌ها حمله کنند و در کارهای هجومی نفرات بیشتری داشته باشند. از طرفی به حریف هم فرصت ندادند. در کل اکنون این تیم شرایط بهتری نسبت به ابتدای لیگ دارد.

وی با اشاره به مسائل مدیریتی و مالی پرسپولیس عنوان کرد: امیدوارم صدری به عنوان مدیر باشگاه در فرصت باقی‌مانده تا دربی برای آرام کردن تیم بیشتر تلاش کرده و با ایجاد شرایطی به بازیکنان و کادرفنی آرامش بدهد. بازیکنان و کادرفنی هم از الان به خاطر هواداران و این مسابقه فوق‌العاده مهم فقط باید به فکر دیدار با استقلال باشند. بعد از بازی می‌توان به مسائل دیگر پرداخت.

پیشکسوت پرسپولیس در مورد اینکه به نظر می‌رسد از زمان بازگشت کمال کامیابی‌نیا و نیمکت‌نشینی رضا اسدی، خط هافبک این تیم عملکرد بهتری داشته است، توضیح داد: اسدی بازیکن فوق‌العاده خوبی است و در هر تیمی بوده به شکلی بازی کرده که باشگاه‌های دیگر دوست داشتند وی در تیم‌شان باشد ولی تاکنون در ترکیب پرسپولیس جا نیفتاده است. از طرفی کامیابی‌نیا 7 سال در این تیم بازی کرده و اکنون جزو کاپیتان‌های تیم است. کمال در پرسپولیس کامل جا افتاده و ارتباط خوبی با هم‌تیمی‌هایش دارد. به عنوان یک سرباز هر وظیفه‌ای که کادرفنی به او می‌دهد، به بهترین شکل اجرا می‌کند. در این دو مسابقه هم خیلی به پرسپولیس کمک کرده است.

استیلی افزود: بازیکنی مثل اسدی برای جا افتادن در تیم نیاز به زمان بیشتری دارد اما علی نعمتی که همزمان با اسدی به پرسپولیس آمد خیلی خوب کار می‌کند و با فرشاد فرجی زوج خوبی را تشکیل داده است. در کل برخی بازیکنان خیلی زود در یک تیم جا می‌افتند و برخی نفرات هم نیاز به زمان دارند. قطعا کادرفنی پرسپولیس برای بهتر شدن وضعیت اسدی تدابیری دارد.

وی درمورد اینکه برنده نشدن استقلال در چهار بازی اخیر، عامل مهمی برای افزایش اعتماد به نفس پرسپولیسی‌ها برای این مسابقه خواهد بود، پاسخ داد: همه می‌دانیم خیلی مواقع قبل از دربی یک تیم در جایگاه بالاتری بوده اما این موضوع در بازی تاثیر خاصی نداشته و تیم رده پایین‌تر نتیجه گرفته است. شرایط این بازی مقداری متفاوت‌تر است و بازیکنانی که تجربه دیدار استقلال و پرسپولیس را دارند، این موضوع را درک نمی‌کنند. دربی همیشه استرس خاصی دارد و حتی در زمان خودمان که علی پروین سرمربی بود با وجود اینکه همه ما تجربه حضور در این مسابقه را داشتیم بازهم برای دربی دچار استرس می‌شدیم.

سرمربی پیشین پرسپولیس عنوان کرد: بازیکنان و مربیان شجاع‌تر و با اعتماد به نفس‌تر می‌توانند در دربی موفق باشند. سرمربی تیم هم می‌داند برای کسب بهترین نتیجه باید بهترین نفراتش را در ترکیب بگذارد. خیلی مواقع ترس از باخت سبب افت کیفیت دربی می‌شود. بازیکنان و مربیان دو تیم به هیچ وجه دوست ندارند در این مسابقه ببازند اما باید به این نکته واقف باشند مردم از بازی خوب لذت می‌برند. با یک دیدار شجاعانه راحت‌تر می‌توان نتیجه گرفت و من هم امیدوارم دیدار خوبی را ببینیم تا طرفداران راضی باشند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/145939
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
احمد نوری اسرمی

-1

1

4 سال پیش

ما برنده ایم

بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

استقلال خوزستان

جمعه, 16 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مرتضی منصوریان

نظرسنجی

پرسپولیس برابر تراکتور در جام حذفی به چه نتیجه ای دست پیدا خواهد کرد؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 5
2 امید عالیشاه 1
3 محمد عمری 1
4 مارکو باکیچ 1
5 سروش رفیعی 1
6 محمدحسین کنعانی زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 11 لیگ برتر

جمعه, 07 آذر

پیکان - ملوان 15:30
ذوب آهن - خیبر خرم‌آباد 16:30
شمس آذر - پرسپولیس 16:30
استقلال خوزستان - گل گهر 18:00

شنبه, 08 آذر

تراکتور - چادرملو 16:30
آلومینیوم - فجرسپاسی 16:30

یکشنبه, 09 آذر

استقلال - فولاد 16:15
مس رفسنجان - سپاهان 17:30

یک هشتم جام حذفی

جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 چادرملو 10 2 17
2 استقلال 9 6 16
3 پرسپولیس 10 4 15
4 سپاهان 9 3 15
5 ملوان 9 1 14
6 خیبر خرم‌آباد 10 0 14
7 تراکتور 9 7 13
8 گل گهر 10 -2 13
9 آلومینیوم 10 -3 13
10 فجرسپاسی 10 -1 11
11 فولاد 10 -1 11
12 ذوب آهن 10 -2 10
13 استقلال خوزستان 10 -3 9
14 پیکان 10 -4 8
15 مس رفسنجان 10 -5 7
16 شمس آذر 10 -2 6

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال