ارتش سرخ دات کام

تحلیل ها

اقای عابدزاده .... به کجا چنین ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

15 سال پیش

اقای عابدزاده .... به کجا چنین شتابان ؟!

اقای عابدزاده .... به کجا چنین شتابان ؟!
ارتش سرخ دات کام :

روزگاری اسم احمدرضا عابدزاده را به عنوان با تعصب ترین پرسپولیسی زمان میبردند و خود او هم علی رغم بازی در هر دو تیم پایتخت همیشه خود را یک قرمز اصیل معرفی میکرد. دلیل اینکه عابدزاده همیشه خود را یک پرسپولیسی میدانست بر همگان واضح بود چون احمدرضا عابدزاده هرچه در این فوتبال دارد از رنگ سرخ و نام با شکوه پرسپولیس است.


چند سال از حضور احمدرضا عابدزاده بر روی سکوهای استادیوم به عنوان تماشاچی میگذشت و هیچ تیمی دوست نداشت او را به عنوان مربی به خدمت بگیرد چون حضور جنجالی او در استقلال اهواز همیشه جلوی چشم مدیران باشگاههایی بود که در پی مربی دروازه بانها بودند ؛ تا اینکه داریوش مصطفوی که خود نزد مردم ایران یک استقلالی است احمدرضا را به پرسپولیس اورد و با او قرارداد دو ساله ای منعقد کرد که امسال حبیب کاشانی پرده از مبلغ قرارداد او برداشت و تازه مردم فهمیدند مربی دروازه بانانشان در دو فصل اخیر چیزی حدود 400 ملیون و مبالغ دیگری مثل کرایه خانه منزلش را هم از باشگاه دریافت کرده است !


اما امروز اتفاق جالبی در باشگاه پرسپولیس رخ داد که هر هوادار پرسپولیسی را به تامل وادار میکند.احمد رضا عابدزاده در حالی که مربی تیمی شده است که سعی در استفاده از چهرهای محبوب سالهای گذشته پرسپولیس برای شبیه شدن به این تیم بزرگ دارد به بهانه فیزیوتراپی و درست چند روز قبل از بازی حساس لیگ وارد باشگاهی میشود که نه کادر فنی و نه مدیران و نه هیچ یک از اعضای ان را به رسمیت میشناسد.


او بعد از چند دقیقه حضور در باشگاه و بدون هیچ دلیلی و فقط بر پایه تناوشهای ذهنش به ضرب و شتم لیدر باشگاه میپردازد که بعد با کشاندن پای پلیس به باشگاه و هجوم خبرنگاران رسانه های مختلف به ساختمان سعی بر برهم زدن ارامش تیمی دارد که چند روزه بعد باید در مقابل همین تیم اقای عابدزاده قرار گیرد.


از اقای عابدزاده که در مقابل دوربینهای سیما با چهره کاملا گشاده اعلام کرد این دو فرد قصد حمله به وی را داشته اند و بعد از دادن دشنام او انها را ادب کرده است میپرسیم چطور میشود دو نفر از کسانی که در هر صورت با باشگاه در ارتباطند و مشخصات انها کاملا روشن است به خود جرات بدهند در محل باشگاه و جلوی چشم کلیه پرسنل به شما حمله کنند و شما فقط از خود دفاع کنید ؟ ولی اما اگر این اتفاق افتاده باشد پس چرا هیچ یک از خدمه کلینیک پرسپولیس این ادعا شما را تایید نکردند ؟

اقای عابدزاده که در زمان مربیگری کرانچار که در پرسپولیس حضور داشتی در هر محفلی از تیم استیل اذین و مدیرانش با افکار پلید ، صحبت به میان می اوردی حالا چطور باور نکنیم تمام این مسائل سناریوی بیش برای برهم زدن ارامش تیم قبل از دیدار حساس با استیل اذین نباشد ؟ چطور باور کنیم با وجود کلنیک های خوب فراوان در شهر شما برای فیزیوتراپی به باشگاه امده باشی ؟ 

 
اقای عابدزاده کاش روزهایی که پزشکان گفتند به علت مصدومیت باید از فوتبال خداحافظی کنی و  این مسئولین پرسپولیس بودند که بستر عملی جراحی پایت را فراهم کردند تا به فوتبالت ادامه دهی را به یاد می اوردی.

اقای عابدزاده کاش روزهایی که در خیابان الوند رو به روی بیمارستان کسری خیل جمعیت پرسپولیسی برای سلامتی شما دست به سوی اسمان بلند کرده بود را به یاد می اوردی تا دیگر با تیمشان این کارها را نکنی.

 اقای عابدزاده کاش روز بازی خداحافظیت با بایرن مونیخ را به یاد می اوردی که بازهم پرسپولیس برایت باشکوهترین بازی خداحافظی ایران را برگزار کرد.

اقای عابدزاده کاش یادت می امد از نداشتن خونه در برنامه تلوزیونی گلایه میکردی ولی بازهم از نام پرسپولیس به همه چیز رسیدی.

اقای عابدزاده کاش یادت می امد پرسپولیس تنها تیمی بود که حاضر شد شما را بدون داشتن مدرک مربیگری به این فوتبال برگرداند و بستر مربی شدن شما را هم فراهم کند را به یاد اوری.

اقای عابدزاده کاش پرسپولیس برایت انقدر ارزش داشت که خود و محبوبیتت را فدای پول تیمی نمیکنی که سعی بر پاشاندن ارامش و هواداران محبوبترین تیم اسیا دارد.

اقای عابدزاده ؛ شما و تمامی بازیکنان و بزرگان دیگر ، هر خدمتی به این تیم کرده اید در عوضش به همه چیز رسیده اید پس بدانید پرسپولیس به هیچ فردی بدهکار نیست و این افرادند که مدیون نام بزرگ پرسپولیس اند.

لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/3
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ملوان

جمعه, 24 اسفند
ساعت 19:00

ورزشگاه : آزادی

داور : حسن اکرمی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس در لیگ 22 کدام گزینه بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 10
2 وحید امیری 3
3 محمدحسین کنعانی‌زادگان 3
4 عیسی آل‌کثیر 3
5 اوستون ارونوف 2
6 گئورگی گولسیانی 2
7 سروش رفیعی 2
8 سردار د ورسون 2
9 سعید صادقی 1
10 ایوب العملود 1
11 فرشاد فرجی 1
12 محمد خدابنده‌لو 1
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
2 لوکاس ژوائو 1
3 مسعود ریگی 1
4 فرشاد احمدزاده 1
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
2 فرشاد فرجی 2
3 گئورگی گولسیانی 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 23 اسفند

هوادار 2 - 3 شمس آذر 19:00
نساجی 1 - 1 سپاهان 19:00
خیبر خرم‌آباد 2 - 0 چادرملو 19:15

جمعه, 24 اسفند

مس رفسنجان 0 - 0 استقلال خوزستان 18:45
پرسپولیس 2 - 0 ملوان 19:00
فولاد 2 - 0 آلومینیوم 19:15

یکشنبه, 26 اسفند

ذوب آهن 1 - 1 استقلال 19:00
تراکتور 2 - 1 گل گهر 19:30

یک هشتم جام حذفی

چهارشنبه, 24 بهمن

سپاهان 3 - 2 پرسپولیس 15:30

هفته 8 لیگ نخبگان آسیا

دوشنبه, 29 بهمن

پاختاکور 2 - 1 السد قطر 17:30
پرسپولیس 0 - 0 النصر عربستان 19:30
الشرطه عراق 1 - 0 العین امارات 19:30
الاهلی عربستان 4 - 2 الغرافه قطر 21:30

سه‌شنبه, 30 بهمن

الریان قطر - استقلال 19:30
الوصل امارات - الهلال 19:30

هفته 1 سوپر جام

جمعه, 28 دی

سپاهان 1 - 0 پرسپولیس 15:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 22 26 48
2 پرسپولیس 23 18 47
3 سپاهان 23 21 46
4 فولاد 22 6 41
5 گل گهر 23 6 35
6 ملوان 23 -1 30
7 آلومینیوم 23 2 28
8 ذوب آهن 23 -2 28
9 استقلال 22 -3 27
10 چادرملو 23 -5 27
11 خیبر خرم‌آباد 23 -4 26
12 استقلال خوزستان 23 -9 25
13 مس رفسنجان 23 -9 23
14 شمس آذر 23 -12 21
15 نساجی 23 -6 20
16 هوادار 22 -28 12
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 الاهلی عربستان 8 13 22
2 الهلال 7 17 19
3 النصر عربستان 7 10 14
4 السد قطر 8 1 12
5 الوصل امارات 7 -2 11
6 الریان قطر 6 -1 8
7 پاختاکور 8 -2 7
8 پرسپولیس 8 -4 7
9 الغرافه قطر 8 -8 7
10 استقلال 7 -3 6
11 الشرطه عراق 8 -11 6
12 العین امارات 8 -10 2

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال