ارتش سرخ دات کام

اخبار

امامی فر: پرسپولیس با سال گذشته تغی ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

10 سال پیش

امامی فر: پرسپولیس با سال گذشته تغییری نکرده/ در طول فصل مطمئنا کار سخت تر می شود

ارتش سرخ دات کام :
امامی فر: پرسپولیس با سال گذشته تغییری نکرده/ در طول فصل مطمئنا کار سخت تر می شود
مربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به عملکرد سرخ پوشان در چهار مسابقه ابتدایی لیگ برتر گفت: نحوه بازی تیم برانکو با سال گذشته هیچ تغییری نکرده است.

علیرضا امامی فر در گفتگویی با اشاره با عمکلرد پرسپولیس در چهار مسابقه ابتدایی لیگ گفت: نتایج قابل قبولی کسب شده است و بازیکنان نیز در این چند هفته عملکرد نسبتا خوبی داشته اند اما هنوز بین دفاع و دروازه بان ناهماهنگی هایی وجود دارد که باید برطرف شود.

وی در پاسخ به این پرسش که چه تفاوتی میان پرسپولیس امسال با پرسپولیس سال گذشته وجود دارد، تصریح کرد: سبک بازی همان است. بازیکنان خط حمله تغییری نکرده اند. بازیکنان جدید در خط دفاع هم که به تیم اضافه شدند همان خصوصیات بازیکنان قبلی را دارند. حسین ماهینی همان کار رضاییان را در دفاع راست می کند. سیدجلال حسینی هم سبک بازی اش کاملا شبیه محسن بنگر است. فکر نمی کنم تغییر چندانی را شاهد بودیم.

مربی پیشین پرسپولیس با اشاره به نقاط ضعف پرسپولیس در لیگ شانزدهم گفت: همانطور که گفتم خط دفاع پرسپولیس با وجود اینکه تا الان عملکرد خوبی داشته، اما نمی تواند چندان مطمئن باشد. محمد انصاری امسال در پست دفاع وسط تا الان عملکرد بدی هم نداشته است. اما او در پست دفاع چپ مدافع امتحان پس داده ای است و باید به پست اصلی اش بازگردد. زیرا در این پست تجربه لازم را به دست آورده است. از طرفی پرسپولیس دو بازیکن خارجی هم در این پست دارد. انصاری باید به پست تخصصی اش بازگردد و برانکو از مدافعان تخصصی در این پست استفاده کند. این سبک بازی در دفاع شاید در لیگ جوابگو باشد. اما در آسیا نمی توان به آن چندان مطمئن بود.

امامی فر در رابطه با جذب بازیکنان خارجی هم خاطرنشان کرد: بازیکن خارجی هنگامی جذب می شوند که از همه نظر  از بازیکن ایرانی سر باشد و به تیم کمک کند.

وی خصوص اینکه گفته می شود برخی بازیکنان بدون نظر برانکو به پرسپولیس اضافه شدند، گفت: من نمی توانم در این مورد نظر بدهم و اگر چنین موضوعی هم صحت داشته باشد، خود برانکو باید آن را تایید کند. این بازیکنان آمده اند که کمک حال تیم باشند. اگر اینطور نباشد، کادر فنی باید بگوید که هدف از جذب آنها چه بود.

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: متاسفانه در فوتبال ایران مد شده است که تیم ها می گویند در بازی های اول بدن ها سنگین است و ناکامی خود را اینگونه توجیه می کنند. این در حالی است که در فوتبال حرفه ای چنین موضوعی مصداق  ندارد. پرسپولیس تا الان به هر حال نتایج خوبی گرفته است. اما در طول فصل مطمئنا کار سخت تر می شود.

وی در پایان گفت: موضوع دیگر این است که پرسپولیس مقابل تیم هایی که بسته بازی می کنند به مشکل می خورد. برانکو برای این موضوع هم باید تدابیری بیندیشد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/82590
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

فجرسپاسی

جمعه, 15 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : شهدای شهرقدس

داور : وحید زمانی

نظرسنجی

کدام گزینه را عامل اصلی نتایج ضعیف اخیر می‌دانید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر 0 - 1 صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان 4 - 0 ملوان 15:30
آلومینیوم 1 - 0 مس شهربابک 15:30
پرسپولیس 1 - 2 فجرسپاسی 16:30
چادرملو 1 - 1 فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان - نساجی مازندران 15:30
تراکتور - خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان - استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 سپاهان 12 16 26
2 پرسپولیس 12 13 23
3 فولاد 12 6 23
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 آلومینیوم 12 3 17
7 فجرسپاسی 11 -1 17
8 چادرملو 12 -3 17
9 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 صنعت نفت 11 -9 10
15 ذوب آهن 11 -4 9
16 ملوان 11 -9 9
17 شمس آذر 11 -6 7
18 مس شهربابک 12 -16 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال