ارتش سرخ دات کام

اخبار

امامی فر: پرسپولیس برای قهرمانی بای ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

11 سال پیش

امامی فر: پرسپولیس برای قهرمانی باید در نیم فصل تقویت شود

ارتش سرخ دات کام :
امامی فر: پرسپولیس برای قهرمانی باید در نیم فصل تقویت شود
 مربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس گفت: چنانچه پرسپولیس در این فصل دنبال قهرمانی و کسب سهمیه باشد باید در نیم فصل در دو پست تقویت شود.

علیرضا امامی فر در گفت وگویی در خصوص عملکرد تیم پرسپولیس تا اینجای مسابقات لیگ برتر اظهار داشت: از لحاظ مدیریتی باید گفت که پرسپولیس رفته رفته به آرامش نزدیک می شود و دلیلش هم این است که برخلاف سال گذشته بحث واگذاری این باشگاه دیگر مطرح نیست. امیدوارم این موضوع به پایان رسیده باشد و وزارت ورزش به عنوان مرجع باشگاه پرسپولیس به حمایتش از این باشگاه ادامه دهد.

وی افزود: با توجه به شناختی که از برانکو دارم، اعتقادم این است که تیم پرسپولیس از لحاظ فنی هم پیشرفت داشته و کم کم به تیمی تبدیل می شود که هواداران سال هاست انتظارش را دارند. او در ابتدای فصل تقریباً 80 درصد نفراتی را که می خواست جذب کرد و تا حد زیادی تیمش را جوان کرد. امیدوارم بازیکنانی که به پرسپولیس آمده اند صرفاً برای کسب شهرت این تیم را انتخاب نکرده باشند، بلکه عاشق این تیم باشند.

مربی پیشین پرسپولیس با تأکید بر اینکه بازیکنان جوان پرسپولیس رفته رفته در این تیم جا افتاده و با فلسفه برانکو آشنا می شوند، تصریح کرد: برای تیم بزرگ پرسپولیس نتیجه گرفتن همیشه در اولویت بوده است و این تیم توانسته تا اینجای لیگ همه را به آینده خود امیدوار نگه دارد. به نظر می آید در پرسپولیس باید منتظر یک نسل جدید از بازیکنان باشیم که البته تعدادی از این نفرات تا به اینجای مسابقات توانسته اند با عملکرد خوب شان حتی به پیراهن تیم ملی هم برسند. امیدوارم این پیشرفت همچنان ادامه داشته باشد و بازیکنان جوان پرسپولیس به مرز پختگی در این تیم برسند.

امامی فر یادآور شد: باشگاه پرسپولیس اگر در بحث مدیریتی و هیئت مدیره هم ثبات داشته باشد در آینده آرامش و پیشرفت بهتری را در این تیم شاهد خواهیم بود. به نظر می آید با ادامه روند فعلی روز های خوبی در انتظار پرسپولیس خواهد بود و این تیم می تواند با به وجود آوردن امکانات بیشتر به یک باشگاه واقعی تبدیل شود، هر چند با وجود بدهی های گذشته و پرونده های شکایتی فراوان از این باشگاه این مسئله زمان بر خواهد بود.

وی با بیان اینکه تعطیلات پی درپی مسابقات لیگ به نفع پرسپولیس بوده است، عنوان کرد: بازیکنان جوان و تازه وارد پرسپولیس قطعاً نیاز به زمان خواهند داشت تا به هماهنگی لازم برسند و تعطیلات پی درپی لیگ این فرصت را در اختیار مربیان پرسپولیس قرار داده است تا با برگزاری اردو های بلند مدت تیم شان را به هماهنگی رسانده و اتحاد و رفاقت را در بین بازیکنان تحت هدایت خود بیشتر کنند.

مربی پیشین پرسپولیس درباره آینده این تیم در لیگ نیز خاطرنشان کرد: تیمی که در اختیار برانکوست در صورت حفظ نفراتش برای سال های آینده قطعاً حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت، اما اگر پرسپولیس به دنبال قهرمانی و یا حتی کسب سهمیه آسیا در این فصل است قطعاً باید در چند پست از جمله خط هافبک در نیم فصل به خوبی تقویت شود.

امامی فر همچنین تصریح کرد: در خط حمله هم اگر بازیکن گلزنی در سطح ادینهو جذب شود خیلی خوب است در غیر این صورت مهاجمان فعلی پرسپولیس در داخل لیگ جزو بهترین ها هستند. البته در مورد مهدی طارمی باید این نکته را اشاره کنم که او به شدت از سوی هواداران تحت فشار است و هر چه این فشار بیشتر شود به ضرر این بازیکن خواهد بود. هواداران باید بدانند تحت فشار قرار دادن مربی و بازیکن کارایی او را پایین خواهد آورد و بهتر است در این زمینه کمی مراعات کنند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/74453
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

چادرملو

جمعه, 5 تیر
ساعت 20:30

ورزشگاه : پاس قوامین

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

از انتخاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی پرسپولیس راضی هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد 0 - 2 چادرملو 19:00
شمس آذر 0 - 2 فولاد 19:00
پیکان 0 - 0 سپاهان 19:00
استقلال 2 - 1 فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم تعویق
ذوب آهن - پرسپولیس تعویق

یکشنبه, 10 اسفند

استقلال خوزستان - ملوان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15

هفته 1 تعیین سهمیه آسیایی

جمعه, 05 تیر

پرسپولیس 1 - 2 چادرملو 20:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 22 13 41
2 تراکتور 22 18 39
3 سپاهان 22 11 39
4 گل گهر 23 7 39
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 22 1 32
7 فولاد 22 5 31
8 خیبر خرم‌آباد 23 -2 29
9 ملوان 22 -8 29
10 فجرسپاسی 23 -1 28
11 پیکان 23 -6 24
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 23 -4 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال