ارتش سرخ دات کام

تحلیل ها

انتخاب کاپيتان پرسپوليس با اصو ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

14 سال پیش

انتخاب کاپيتان پرسپوليس با اصول دموکراسي

انتخاب کاپيتان پرسپوليس با اصول دموکراسي
ارتش سرخ دات کام :

انتخاب کاپيتان پرسپوليس با اصول دموکراسي


 


نحوه‌ به بازو بستن بازوبند کاپيتاني پرسپوليس توسط شيث رضايي و طعنه عادل فردوسي‌پور‌ مجري منتقد برنامه‌90‌ به اين‌که بازوبند کاپيتاني پرسپوليس به دست‌ اين بازيکن‌ که سابقه ‌احترام گذاشتن به بازوبند‌کاپيتاني را در فصل گذشته داشته، خيلي «گشاد» است‌ و گلايه او به حبيب کاشاني سرپرست اين باشگاه در برنامه‌اش به نمايندگي از جامعه فوتبال و هواداران پرسپوليس، بالاخره کار خودش را کرد و حالا ديگر‌ پرسپوليسي‌ها‌ بايد عادت کنند که بازوبند کاپيتاني اين تيم به دست بازيکن ديگري به جز شيث رضايي و حتي عليرضا حقيقي بسته شود.


 


خداحافظي ناگهاني کريم باقري کاپيتان سرخ‌پوشان در ميانه‌هاي ليگ دهم ‌باعث شد تا‌ پرسپوليس علاوه بر بحران عدم نتيجه‌گيري‌ گرفتار بحران کاپيتاني هم شود و علي دايي براي انتخاب کاپيتان تيمش هم‌ به دردسر بيفتد.


 بازوبندي که زماني بر بازوي بزرگاني چون همايون بهزادي، علي پروين و فرشاد پيوس بسته مي‌شد، براي مدتي بين شيث رضايي و ‌عليرضا حقيقي‌ دو بازيکن خاطي و بي‌انضباط سرخ‌پوشان‌ رد و بدل ‌شد.


 تا اين‌که در بازي پرسپوليس و صباي قم که با شکست سنگين شاگردان دايي همراه بود و بازوبند کاپيتاني به طرز نامناسب و ناشايستي بين بازيکنان پرسپوليس رد و بدل شد، دايي تصميم گرفت در انتخابش تجديد‌نظر کند و سيستم سنتي انتخاب کاپيتان پرسپوليس را با انتخاب کاپيتان جديد تغيير دهد.


دو روز پيش علي دايي و مسئولان باشگاه پرسپوليس در حرکتي جالب و جديد انتخاب کاپيتان را به رأي گذاشتند و با تکيه بر اصول دموکراسي کاپيتان‌هاي تيم‌شان را انتخاب کردند.


 


قرار بود انتخاب کاپيتان در اردوي ترکيه با حضور حبيب کاشاني انجام شود اما با لغو سفر سرپرست باشگاه به ترکيه علي دايي به توصيه کاشاني قبل از پايان اردوي سرخ‌پوشان در آنتاليا به غائله کاپيتاني تيمش پايان داد.


 ساعاتي قبل از آغاز بازي رده‌بندي تورنمنت چهار‌جانبه آنتاليا بين‌ پرسپوليس با آنتاليا‌اسپور ترکيه، ‌دايي و ساير مسئولان پرسپوليس به بازيکنان اعلام کردند خود را براي رأي‌گيري آماده کنند! دايي با وجود آن‌که خودش سپهر حيدري مدافع باتجربه تيمش را به عنوان کاپيتان اول مد نظر داشت به نظر و انتخاب اکثريت تن داد و از شاگردانش خواست با رأي‌گيري کاپيتان‌هاي تيم را مشخص کنند.


براي اين منظور برگه‌هايي تهيه شده بود که با سه اولويت سه، دو و يک امتيازي مشخص شده بود. اين برگه‌ها در اختيار بازيکنان قرار گرفت تا نام کاپيتان‌هاي مورد نظر‌شان را به ترتيب اولويت روي آن‌ها بنويسند و تحويل دهند. نتايجي که در پايان رأي‌گيري و شمارش آرا به دست آمد بسيار جالب بود و به نوعي انتخاب دايي و عدم محبوبيت کاپيتان‌هاي قبلي پرسپوليس را تأييد مي‌کرد. سپهر حيدري با 65 امتياز به عنوان کاپيتان اول سرخ‌پوشان انتخاب شد و وحيد هاشميان مهاجم تازه به خدمت گرفته شده با 45 امتياز کاپيتان دوم بود! شيث رضايي و حقيقي که پس از خداحافظي کريم باقري کاپيتان‌هاي اول و دوم بودند در اين رأي‌گيري با‌10 و 7 امتياز در رده ششم و هفتم قرار گرفتند! سپهر اولين کاپيتان اصفهاني پرسپوليس است‌.


 مدافعي که در ابتداي ليگ ششم به پرسپوليس آمد و با گل دقيقه 97 به سپاهان در آخرين بازي ليگ هفتم حکم قهرماني سرخ‌پوشان را امضا کرد و نزد هواداران محبوبيت بالايي به دست آورد. او قبل از اين هم کاپيتان ذوب‌آهن بوده و حالا بعد از فقط سه فصل و نيم بازي کردن با پيراهن شماره 3 پرسپوليس، مرد منتخب دايي و اکثر پرسپوليسي‌ها براي حضور به عنوان کاپيتان تيم است.


 البته او تجربه کاپيتاني را در فصل گذشته هم دارد آن هم مقابل سپاهان در اصفهان که با اخراج شيث رضايي بازوبند کاپيتاني را به بازو بست و در آن بازي سرخ‌پوشان با نتيجه 3- يک شکست خوردند.


 


پنجعلي: بازيکنان پرسپوليس به سپهر حيدري اعتماد دارند


محمد پنجعلي، کاپيتان سال‌هاي گذشته تيم پرسپوليس معتقد است که سپهر حيدري، مدافع فعلي پرسپوليس مي‌تواند يک کاپيتان خوب براي تيمش باشد.


 او در مورد انتخاب حيدري به عنوان کاپيتان پرسپوليس مي‌گويد: «‌انتخاب شدن او نشان داد که بازيکنان پرسپوليس به حيدري اعتماد دارند و اين بازيکن در رأي‌گيري اول شد.»


‌ پنجعلي ادامه مي‌دهد: «‌در پرسپوليس آن چنان شاهد نيستيم که يک بازيکن با سابقه در اين تيم حضور داشته باشد و به همين دليل کادر فني تصميم به رأي‌گيري گرفت و بازيکنان هم سپهر را انتخاب کردند.


 او چند سالي است که در اين تيم بازي مي‌کند و با شرايط اين تيم آشناست. او مي‌تواند يک کاپيتان خوب براي تيمش باشد.»

لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/15388
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-0

پرسپولیس

سپاهان

جمعه, 29 فروردین
ساعت 18:00

ورزشگاه : آزادی

داور : موعود بنیادی‌فر

نظرسنجی

موافق حضور اسماعیل کارتال در فصل آینده روی نیمکت پرسپولیس هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 10
2 وحید امیری 3
3 محمدحسین کنعانی‌زادگان 3
4 عیسی آل‌کثیر 3
5 سردار د ورسون 3
6 اوستون ارونوف 2
7 گئورگی گولسیانی 2
8 سروش رفیعی 2
9 سعید صادقی 1
10 ایوب العملود 1
11 فرشاد فرجی 1
12 محمد خدابنده‌لو 1
13 میلاد سرلک 1
14 علیرضا عنایت زاده 1
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
2 لوکاس ژوائو 1
3 مسعود ریگی 1
4 فرشاد احمدزاده 1
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
2 فرشاد فرجی 2
3 گئورگی گولسیانی 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 27 لیگ برتر

چهارشنبه, 27 فروردین

گل گهر 1 - 1 استقلال 18:00

پنج‌شنبه, 28 فروردین

آلومینیوم 0 - 0 چادرملو 17:00
ذوب آهن 1 - 0 استقلال خوزستان 17:00
خیبر خرم‌آباد 1 - 0 نساجی 17:00

جمعه, 29 فروردین

هوادار 0 - 4 مس رفسنجان 17:00
تراکتور 3 - 0 ملوان 17:00
پرسپولیس 0 - 2 سپاهان 18:00
فولاد - شمس آذر 19:30

یک هشتم جام حذفی

چهارشنبه, 24 بهمن

سپاهان 3 - 2 پرسپولیس 15:30

هفته 8 لیگ نخبگان آسیا

دوشنبه, 29 بهمن

پاختاکور 2 - 1 السد قطر 17:30
پرسپولیس 0 - 0 النصر عربستان 19:30
الشرطه عراق 1 - 0 العین امارات 19:30
الاهلی عربستان 4 - 2 الغرافه قطر 21:30

سه‌شنبه, 30 بهمن

الریان قطر - استقلال 19:30
الوصل امارات - الهلال 19:30

هفته 1 سوپر جام

جمعه, 28 دی

سپاهان 1 - 0 پرسپولیس 15:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 26 31 58
2 سپاهان 27 26 56
3 پرسپولیس 27 16 51
4 فولاد 25 5 45
5 گل گهر 27 4 38
6 ذوب آهن 27 1 37
7 ملوان 27 0 36
8 چادرملو 27 -5 32
9 آلومینیوم 27 1 31
10 خیبر خرم‌آباد 27 -6 31
11 استقلال 26 -5 29
12 استقلال خوزستان 27 -9 29
13 مس رفسنجان 27 -9 27
14 شمس آذر 26 -12 25
15 نساجی 27 -10 21
16 هوادار 26 -28 21
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 الاهلی عربستان 8 13 22
2 الهلال 7 17 19
3 النصر عربستان 7 10 14
4 السد قطر 8 1 12
5 الوصل امارات 7 -2 11
6 الریان قطر 6 -1 8
7 پاختاکور 8 -2 7
8 پرسپولیس 8 -4 7
9 الغرافه قطر 8 -8 7
10 استقلال 7 -3 6
11 الشرطه عراق 8 -11 6
12 العین امارات 8 -10 2

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال