ارتش سرخ دات کام

اخبار

انتظاری: برخی دایه مهربان تر از ماد ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

انتظاری: برخی دایه مهربان تر از مادر هستند

ارتش سرخ دات کام :
انتظاری: برخی دایه مهربان تر از مادر هستند
پیشکسوت فوتبال گفت: برگزاری مسابقات لیگ برتر به بهتر شدن روحیه مردم کمک خواهد کرد.

سهراب انتظاری، مهاجم پیشین تیم فوتبال پرسپولیس درباره موضوع ادامه رقابت های لیگ برتر به خبرنگار برنا گفت: این موضوع را می توان از چند منظر بررسی کرد. نخست اینکه با برگزاری مسابقات لیگ بالاخره کشمکش های بچه گانه برخی به پایان می رسد و همه شاهد خواهیم بود آن تیمی که استحقاق قهرمانی را دارد به قهرمانی خواهد رسید و دومین موضوع نیز درباره این است که روحیه مردم بهتر خواهد شد.

وی در این باره ادامه داد: متاسف هستم برای بازیکنی که می آید چند فیلم می گیرد و فقط اعلام می کند که هیچ کس به فکر سلامت بازیکنان نیست. اگر استقلال شرایط پرسپولیس را داشت و 10 امتیاز بالاتر بود آیا شما می آمدی 3 ویدیوی جداگانه ضبط کنی. اگر استقلال 10 امتیاز بالاتر بود بر ادامه مسابقات پا فشاری می کردی و می گفتی استقلال بعد از چند سال می خواهد قهرمان شود و حق این  تیم خورده می شود اگر به عنوان قهرمان اعلام نشود، حالا شما بگو کسی به فکرتان نیست.

انتظاری با اشاره به حساسیت مسابقات در لیگ دسته اول خاطرنشان کرد: تکلیف آن تیم هایی که برای رسیدن به لیگ برتر چند سال زحمت کشیدند و برنامه ریزی کردند و حالا در حال نتیجه گرفتن هستند چه می شود. به نظر من برگزاری مسابقات می تواند شور و نشاط را در جامعه نیز به وجود بیاورد و آن فردی که به دلیل همین بیماری کرونا دچار ده ها مشکل شده حداقل برای 2 ساعت با دیدن فوتبال مشکلات را فراموش می کند. بهتر است بازیکنان و برخی مدیران که باید الگوی رفتاری باشند به جای این که اظهار نظرهای غیر کارشناسانه داشته باشند، سر سوزن هم به فکر مردم باشند.

انتظاری با اشاره به صحبت مدیرعامل تراکتور درباره برگزاری مسابقات به صورت پلی استیشنی عنوان کرد: من زمانی که در تیم شهرداری تبریز بازی می کردم سابقه همکاری با آقای سهرابی را داشتم و شناخت کافی نیز از او دارم اما واقعا متاسف شدم وقتی او این مورد را مطرح کرد، شما به فکر خودت نیستی به فکر هواداران باشگاه بزرگی مثل تراکتور باشد و چرا شان این باشگاه را با این صحبت ها پایین می آورید! اصلا در شأن مدیرعامل تراکتور نیست که بخواهد این صحبت ها را مطرح کند. بنده خطاب به همه مدیران لیگ برتری عرض می کنم آقایانی که قبل از از کلمه ورزش نام فرهنگ در باشگاه شما ذکر شده در زمانی که کرونا همه چیز را فلج کرده بود شما چقدر به بیماران و مردمی که از این ویروس منحوس ضربه خورده بودند کمک کردید و حالا  همه در فوتبال دایه مهربان تر از مادر شدن و فقط به فکر سلامتی مردم و بازیکنان هستید. فکر می کنم مردم این اظهارات را می شنوند و می دانند چه کسی حرف راست را می زند و چه کسی بهانه تراشی می کند.

مهاجم پیشین پرسپولیس با اشاره به این نکته که در همان زمان شیوع کرونا برخی از فوتبالیست ها به راحتی بازی می کردند، گفت: من هم با چشم خودم دیدم و هم اینکه چندین بازیکن لیگ برتری با من تماس گرفتند و مرا برای بازی کردن دعوت کردند که هم استقلالی بودند و هم پرسپولیسی؛ وقتی شما فوتبال بازی می کنید چرا برای برگزاری مسابقات تا این حد مانع تراشی می کنید. امیدوارم این مسابقات با کمترین مشکل برگزار شود و همه برای دلخوشی مردم هم که شده بیایند و مردانه در زمین حاضر شوند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/129557
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

استقلال

پرسپولیس

چهارشنبه, 11 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان اصفهان

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولس دربی 107 ؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 2
2 علی علیپور 2
3 محمد عمری 1
4 محمد خدابنده‌لو 1
5 ایگور سرگیف 1
6 پوریا شهرآبادی 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 5 لیگ برتر

سه‌شنبه, 10 شهریور

استقلال خوزستان 1 - 1 چادرملو 19:00
گل گهر 0 - 2 آلومینیوم 19:00
شمس آذر 0 - 0 تراکتور 19:15

چهارشنبه, 11 شهریور

خیبر خرم‌آباد 2 - 0 فولاد 18:00
ملوان 0 - 1 نساجی مازندران 18:00
ذوب آهن 1 - 0 پیکان 18:00
استقلال 1 - 1 پرسپولیس 19:30
صنعت نفت 0 - 0 سپاهان 21:00

پنج‌شنبه, 12 شهریور

فجرسپاسی - مس شهربابک 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 5 7 13
2 استقلال 5 7 11
3 آلومینیوم 5 5 11
4 پرسپولیس 5 7 10
5 سپاهان 5 0 7
6 گل گهر 5 0 7
7 خیبر خرم‌آباد 5 1 6
8 فولاد 5 1 6
9 ذوب آهن 5 0 6
10 پیکان 5 -2 5
11 نساجی مازندران 5 -3 4
12 صنعت نفت 5 -3 4
13 ملوان 5 -4 4
14 فجرسپاسی 4 1 3
15 مس شهربابک 4 -4 3
16 شمس آذر 5 -1 2
17 چادرملو 5 -7 2
18 استقلال خوزستان 5 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال