ارتش سرخ دات کام

اخبار

انتظاری: چرا نباید دادکان، مایلی که ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

انتظاری: چرا نباید دادکان، مایلی کهن و کلانی مدیرعامل باشند؟

ارتش سرخ دات کام :
انتظاری: چرا نباید دادکان، مایلی کهن و کلانی مدیرعامل باشند؟
سهراب انتظاری، مهاجم اسبق پرسپولیس در گفت و گویی درباره تغییرات مدیریتی این باشگاه می گوید: «رسول پناه در آخر عملکرد خوبی نداشت و متأسفانه به هم استانی های من هم اهانت کرد که باعث ناراحتی من شد. البته بعد هم همین حرکاتش منجر به برکناری اش شد و بعد گفتند او استعفا داده. با وجود اینکه مدیریت جدید هم زمان زیادی نیست به پرسپولیس آمده اما شرایط خوبی در پرسپولیس به لحاظ مالی و سایر موارد کلیدی باشگاه دیده نمی شود و مشکل اصلی که همان مشکل مالی بود متأسفانه باز هم در باشگاه باقی مانده است. این اصلاً جالب نیست و تا حدود زیادی می تواند مانع ادامه موفقیت های بی انتهای پرسپولیس در چند مدت اخیر باشد.

به هر حال امیدوارم مدیریت باشگاه هرچه سریع تر نسبت به رفع کمبودها و مشکلات فراوان اقدام کند چون پرسپولیس فینالیست آسیاست و کمک به این تیم که نماینده 80میلیون ایرانی در قاره کهن محسوب می شود از هر مسأله دیگری مهم تر و حیاتی تر به نظر می رسد. به همین دلیل هم حل مشکل پرسپولیس باید در اولویت کارهای وزارت ورزش و مدیریت این تیم قرار گیرد. ما در باشگاه پرسپولیس امثال کلانی، دادکان و مایلی کهن را داریم به همین دلیل چرا نباید از یکی از این عزیزان و کارکشته ها در پست مدیریت پرسپولیس استفاده کنیم.»

انتظاری درباره مشکلات و کمبودهای خط حمله تیم محبوبش می گوید: «همان موقع که آل کثیر هم بود من اعتقاد داشتم پرسپولیس به مهاجم دیگری نیاز دارد. عبدی مهاجم خوبی است و در دربی و آسیا هم گل زده اما به اعتقاد من هنوز از آن تجربه لازم برخوردار نیست. در حال حاضر هم که عیسی نیست کار خیلی سخت است و من امیدوارم سرمربی تیم مهاجم جدیدی جذب کند. مدیریت جدید و معاون ورزشی به پرسپولیس آمدند. پرسپولیس هم در حال حاضر در یک قدمی آسیاست پس مسئولان جدید باید به پرسپولیس کمک کنند و من نمی دانم این همه سهل انگاری و کم کاری چه معنایی می تواند داشته باشد. آل کثیر را یک شبه محروم کردند و هیچ اتفاقی نیفتاد. پس از آن مشکلات مالی باشگاه باقی مانده و شنیده شد فقط 7میلیون در حساب فینالیست آسیا پول وجود دارد. من نمی دانم این مسائل یعنی چه و چطور در این مقطع حساس برای تیمی که در یک قدمی کسب جام قرار دارد هیچ اقدامی انجام نمی شود؟ قهرمانی پرسپولیس در این شرایط سخت می تواند یک جشن ملی باشکوه را راه بیندازد و مردم را خوشحال کند و من امیدوارم مسئولان امر کاری برای حل مشکلات پرسپولیس انجام دهند.»

انتظاری درباره تقویت خط دفاع و حمله اینگونه نظر می دهد: «محمد انصاری مدافع خوبی است اما تا آنجا که من می دانم او به فینال نمی رسد. با این وجود حتماً آقایحیی به فکر بازیکن دیگری جدا از این موجودی برای دفاع میانی هست که به مشکل نخورد، چون سن و سال سیدجلال هم به گونه ای است که باید برای این مسأله بخصوص برای فینال فکر اساسی شود. برای خط حمله هم من امین قاسمی نژاد را گزینه ایده آلی می دانم و امیدوارم باشگاه پرسپولیس با هزینه کردن در زمانی که بیشتر از همیشه ضروری به نظر می رسد بر مشکل خط حمله هم پایان دهد.»
 

لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/135881
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

نساجی مازندران

پرسپولیس

شنبه, 9 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : وطنی قائمشهر

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر نساجی کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر - صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان - ملوان 15:30
آلومینیوم - مس شهربابک 15:30
پرسپولیس - فجرسپاسی 16:30
چادرملو - فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان - نساجی مازندران 15:30
تراکتور - خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان - استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 11 14 23
2 سپاهان 11 12 23
3 فولاد 11 6 22
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 ذوب آهن 11 -4 9
15 ملوان 10 -5 9
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 11 -15 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال