ارتش سرخ دات کام

اخبار

ایمون زاید: گسترش نژادپرستی در فوتب ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

12 سال پیش

ایمون زاید: گسترش نژادپرستی در فوتبال نگران کننده است

ارتش سرخ دات کام :
ایمون زاید: گسترش نژادپرستی در فوتبال نگران کننده است
 ایمون زاید درباره گسترش نژادپرستی در فوتبال ابراز نگرانی کرد و گفت؛ حتما باید راه حلی برای جلوگیری از این مسئله مطرح شود.

هواداران ویارئال در بازی تیم شان برابر بارسلونا در رقابت های لیگا دنی آلوس، مدافع برزیلی آبی - اناری ها را مورد تهمت های نژادپرستی قرار دادند. پس از واکنش خونسردانه دنی آلوس به حرکت هواداران ویارئال خیلی از فوتبالیست ها و چهره های ورزشی حمایت خودشان را از مدافع برزیلی بارسا اعلام کردند.

مهاجم لیبیایی سابق پرسپولیس که در تیم شامروک روورز ایرلند توپ می زند، چند ماه قبل با شعارهای نژادپرستانه روبه رو شد. زاید درباره نژادپرستی در فوتبال و راه های جلوگیری از آن در به روزنامه "ایریش تایمز" گفت: خیلی دوست دارم فعالیتی در زمینه مبارزه با نژادپرستی داشته باشم. اگر بتوانم کمکی در این باره کنم و ایده جدیدی در مبارزه با نژادپرستی مطرح کنم خیلی خوشحال خواهم شد.

ایمون زاید در بازی تیمش در لیگ این کشور دچار مصدومیت از ناحیه آرنج دست شد. این مهاجم لیبیایی که در ایرلند به دنیا آمده است، در ادامه گفت: نژادپرستی در فوتبال در حال گسترش است و باید حتما فکری به حال آن شود. بازی بارسلونا و ویارئال را دیدم و فکر می کنم همه دنیا دیدند که در آن دیدار چه اتفاقی رخ داد. متاسفانه نژادپرستی در همه سطوح حرفه ایی جهان رخ می دهد. نباید جوری وانمود کنیم که نژادپرستی در فوتبال وجود ندارد. باید خیلی سریع راه حلی برای جلوگیری از نژادپرستی در فوتبال مطرح کنیم. در فوتبال اتفاقات زیادی درباره نژادپرستی دیده ام. نمی توانم یک اتفاق خاص را به ذهنم بیاورم. فقط می توانم بگویم که از این که هنوز هم در قرن بیست و یکم نژادپرستی وجود دارد، خیلی ناراحتم.

او درباره شرایطش پس از طی کردن دوران مصدومیتش گفت: در حال حاضر دستم را گچ گرفته ام. قرار است مجددا از آن عکسبرداری کنم تا مشخص شود میزان دوری ام از فوتبال تا چند اندازه خواهد بود. امیدوارم که مصدومیت دستم جدی نباشد و فکر می کنم بین دو تا شش هفته از فوتبال دور باشم.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/51659
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

چادرملو

جمعه, 5 تیر
ساعت 20:30

ورزشگاه : پاس قوامین

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

از انتخاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی پرسپولیس راضی هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد 0 - 2 چادرملو 19:00
شمس آذر 0 - 2 فولاد 19:00
پیکان 0 - 0 سپاهان 19:00
استقلال 2 - 1 فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم تعویق
ذوب آهن - پرسپولیس تعویق

یکشنبه, 10 اسفند

استقلال خوزستان - ملوان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15

هفته 1 تعیین سهمیه آسیایی

جمعه, 05 تیر

پرسپولیس 1 - 2 چادرملو 20:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 22 13 41
2 تراکتور 22 18 39
3 سپاهان 22 11 39
4 گل گهر 23 7 39
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 22 1 32
7 فولاد 22 5 31
8 خیبر خرم‌آباد 23 -2 29
9 ملوان 22 -8 29
10 فجرسپاسی 23 -1 28
11 پیکان 23 -6 24
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 23 -4 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال