ارتش سرخ دات کام

اخبار

بازگشت امید آخر زمستان ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 10 اظهار نظر

-

9 ماه پیش

بازگشت امید آخر زمستان

ارتش سرخ دات کام :
بازگشت امید آخر زمستان
در روزهایی که پرسپولیس به‌خاطر نتیجه‌نگرفتن در لیگ نخبگان آسیا تحت فشار هواداران است و فرصت‌های این تیم برای کسب پیروزی و صعود به جمع 8تیم برتر غرب آسیا یکی‌یکی از دست می‌رود، مصدومیت شدید کاپیتان اول این تیم در دقایق پایانی بازی با الریان اتفاق تلخی بود که معضلات تیم گاریدو را به اوج رساند. امید عالیشاه دوشنبه‌شب در یک جدال هوایی با بازیکن الریان از فک و صورت به‌شدت آسیب دید و حتی یکی از دندان‌هایش را در این برخورد سخت از دست داد.

او با صورتی خون‌آلود در قطر راهی بیمارستان شد و یک روز بعد خبر رسید اگرچه خوشبختانه از لحاظ مغزی آسیبی ندیده، آسیب شدید از فک و پارگی ابروی عالیشاه، او را به‌مدت 3ماه از میادین دور خواهد کرد و پرسپولیس تا پایان مرحله گروهی رقابت‌های لیگ نخبگان از حضور کاپیتان اول خود محروم خواهد بود. امید عالیشاه اگرچه در پرسپولیس عضو همیشگی ترکیب اصلی نیست، در چند سال اخیر از یاران تأثیرگذار این تیم بوده و هر بار در زمین حضور داشته، نقش مهمی ‌در حملات سرخپوشان ایفا کرده و همیشه در گل‌سازی و گلزنی موفق بوده است. او در ابتدای این فصل نیز مصدوم بود و آسیبی که در آخرین تمرینات پیش‌فصل برای او رخ داد، باعث شد بازی‌های 2-3هفته ابتدایی را از دست بدهد.

قدیمی‌ترین‌‌ بازیکن حال‌حاضر پرسپولیس و صاحب پیراهن شماره2 این تیم با از‌دست‌دادن بازی‌های 3هفته ابتدایی از هفته چهارم و دیدار با آلومینیوم اراک توانست فرصت حضور در میادین را پیدا کند و در جریان پیروزی 2بر صفر بر حریف اراکی 67دقیقه در زمین بود. مسابقه بعدی که عالیشاه در ترکیب 11نفره پرسپولیس به میدان رفت، دربی بزرگ تهران بود که او مثل همیشه یکی از چهره‌های تأثیرگذار این بازی بزرگ بود. امید در مسابقه با استقلال‌خوزستان هم 90دقیقه بازی کرد تا تعداد بازی‌هایش به‌عنوان بازیکن اصلی در لیگ برتر به 3مسابقه برسد. امید در جدال با گل‌گهر و شمس‌آذر نیز به‌عنوان یار تعویضی به زمین رفت تا در پیروزی مقابل این دو حریف هم نقش داشته باشد.

او در مجموع این 5مسابقه در لیگ برتر مجموعا 289دقیقه بازی کرد و اگرچه هنوز هیچ گل یا پاس گلی به نام او ثبت نشده، با نمره میانگین7.06 در سایت متریکا یکی از 10بازیکن برتر پرسپولیس بوده است. این بازیکن طی 5مسابقه در لیگ نخبگان آسیا نیز 2بار به‌عنوان بازیکن اصلی و 2بار به‌عنوان یار جانشین به زمین رفته و در مجموع 248دقیقه برای سرخپوشان بازی کرده است. عالیشاه در تنها بازی پرسپولیس در جام‌حذفی نیز 90دقیقه مقابل مس‌سونگون در زمین بود و پاس گل دوم تیمش را در آن مسابقه برای لوکاس ژوآئو ارسال کرد تا این مهاجم بالاخره با پاس عالیشاه به طلسم گل‌نزدن‌هایش پایان بدهد. به این ترتیب کاپیتان متعصب سرخپوشان در طول این فصل مجموعا ۶۲۷دقیقه برای تیمش بازی کرده و البته تأثیر او در شکل‌گیری حملات پرسپولیس خیلی بیشتر از یک پاس گلی بوده که در این دقایق به نام او ثبت شده است. عالیشاه که سال گذشته با تک‌گل خودش عامل برتری یک بر صفر پرسپولیس در زمین الدحیل بود و یک فصل قبل‌تر نیز گل پیروزی در فینال جام‌حذفی را مقابل استقلال زده بود، حالا باید تا اسفندماه تحت درمان باشد و برای بازگشت به میادین صبر کند.



لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/162623
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
علی محمد

0

3

9 ماه پیش

سلام آقا من هوادا پرسپولیس هستم از مشهد میرم حرم امام رضا برای سلامتی دعا میکنم


علی ورزیده

0

2

9 ماه پیش

کاپیتان عالیشاه عشق پرسپولیس هر چ زودتر وقوی تر بر گردی ما خوشحال میشم سلامت وتن درست باشی


وحید هادی پور

0

2

9 ماه پیش

ان شاءالله به حق حضرت زهرا هرچه زودترخوب بشی. وتوراتوزمین فوتبال ببینیم


گودرزی

0

2

9 ماه پیش

تو کاپیتان قهرمانی تعصبت‌بینظیره کاپیتانی‌پرسپولیس برازندگی میخواد به امید دیدارت میمانیم


سامی جعفری

0

1

9 ماه پیش

ان شاالله هرچه زودتربرمیگرده


سامی جعفری

0

2

9 ماه پیش

به امید سلامتی آقا امید که مایع مباهات و ترویج فرهنگ هواداری هست


چراغ زاده

0

1

9 ماه پیش

باقدرت برمیگردی کاپیتان❣️❤


سیدمحمد

0

7

9 ماه پیش

به امید بهبودی هرچه زودتر کاپیتان عالیشاه...


ابی پرسپولیسی عشق کاپیتان امید

0

6

9 ماه پیش

آخی چه بد...؟... خدا کنه زودتر همه مصدومان فوتبال جهان مخصوصا کاپیتان امید عزیز و و اورونوف و ایوب هم سلامتی کامل شون بدست بیاورند


بابک اعتمادیان

-3

2

9 ماه پیش

ایشاالله زودتر برگرده . لازم شد اورونوف زودتر برگرده وگرنه به صادقی و یاسین خیلی امیدی نیست

بازی های پرسپولیس

1-0

سپاهان

پرسپولیس

دوشنبه, 3 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان

داور : پیام حیدری

نظرسنجی

موافق برکناری رضا درویش هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

جمعه, 21 شهریور

تراکتور - آلومینیوم 18:00
خیبر خرم‌آباد - فجرسپاسی 19:00
گل گهر - سپاهان 19:00
استقلال خوزستان - استقلال 20:00

شنبه, 22 شهریور

شمس آذر - پیکان 18:00
چادرملو - ملوان 18:00
ذوب آهن - مس رفسنجان 18:00
پرسپولیس - فولاد 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 2 2 6
2 چادرملو 2 1 4
3 استقلال 2 1 4
4 پرسپولیس 2 1 4
5 فجرسپاسی 2 1 4
6 پیکان 2 1 4
7 ملوان 2 1 4
8 گل گهر 2 0 3
9 استقلال خوزستان 2 0 2
10 ذوب آهن 2 -1 1
11 مس رفسنجان 2 -1 1
12 سپاهان 2 -1 1
13 تراکتور 2 -1 1
14 آلومینیوم 2 -2 0
15 فولاد 2 -2 0
16 شمس آذر 2 0 -1

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال