ارتش سرخ دات کام

اخبار

بازگشت شکوری به تمرینات/ بیماری هپا ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

15 سال پیش

بازگشت شکوری به تمرینات/ بیماری هپاتیت مهاجم بورکینافاسویی تایید شد

ارتش سرخ دات کام :
بازگشت شکوری به تمرینات/ بیماری هپاتیت مهاجم بورکینافاسویی تایید شد

تمرین صبح امروز شنبه پرسپولیس در حالی برگزار شد که ابراهیم شکوری پس از مدت‌ها در تمرینات گروهی حضور پیدا کرد.


بازیکنان پرسپولیس صبح امروز شنبه در زمین شرکت واحد حاضر شدند و تمرین خود را انجام دادند. در این تمرین که از ساعت 11و30 دقیقه آغاز شد بازیکنان پس از گرم کردن به دو گروه اصلی و ذخیره تقسیم شدند و اختصاصی کار کردند.

علی دایی سرمربی پرسپولیس که از پیروزی تیمش خوشحال به نظر می ر‌سید، در طول تمرین مدام سر به سر شاگردانش می‌گذاشت. به همین خاطر تمرین پرسپولیس حال و هوای متفاوتی نسبت به روزهای پیش داشت.

بنابه درخواست کادرفنی بازیکنانی که در بازی مقابل سایپا در ترکیب ثابت حضور داشتند، پس از گم کردن به استخر و سونا رفتند. سایرین نیز حدود 60 دقیقه زیر نظر دایی، عبدی و تارتار تمرین کردند. البته بیشتر زمان تمرین آنها با سپک تاکرا سپری شد.

ابراهیم شکوری مدافع پرسپولیس که به دلیل آسیب دیدگی رباط صلیبی پایش از ابتدای فصل فیزیوتراپی می کرد، امروز صبح به تمرینات تیمی اضافه شد.

کریم باقری و جلال اکبری دو بازیکن مصدوم پرسپولیس از جمله غایبان تمرین بودند. اکبری در جریان تمرین روز چهارشنبه با آسیب‌دیدگی روبرو شد. البته طبق گفته پزشک تیم پرسپولیس مشکل این بازیکن چندان جدی نیست. کریم باقری نیز که به دلیل مصدومیت همچنان مشغول فیزیوتراپی است.

در زمان برگزاری تمرین خبر قطعی بودن بیماری هروه اوسال پخش شد. این بازیکن امروز صبح برای دومین بار آزمایش داد و نهایتا مشخص شد که به بیماری هپاتیت B مبتلا است. با این حساب دیگر این بازیکن را در تمرینات پرسپولیس نخواهیم دید.

از ابتدای شروع تمرینات پرسپولیس در فصل جدید، چند بازیکن از تیم های امید و جوانان پابه‌پای بزرگسالان تیم تمرین کردند. بنا به صلاح دید کادرفنی این بازیکنان از این پس با بزرگسالان تمرین نمی کنند و برای تمرین با تیم های خود به ورزشگاه درفشی فر رفتند.

لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/11367
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

سپاهان

پرسپولیس

دوشنبه, 3 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان

داور : پیام حیدری

نظرسنجی

به نظر شما پرسپولیس برابر فولاد به چه نتیجه‌ای دست پیدا خواهد کرد؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

جمعه, 21 شهریور

تراکتور - آلومینیوم 18:00
خیبر خرم‌آباد - فجرسپاسی 19:00
گل گهر - سپاهان 19:00
استقلال خوزستان - استقلال 20:00

شنبه, 22 شهریور

شمس آذر - پیکان 18:00
چادرملو - ملوان 18:00
ذوب آهن - مس رفسنجان 18:00
پرسپولیس - فولاد 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 2 2 6
2 چادرملو 2 1 4
3 استقلال 2 1 4
4 پرسپولیس 2 1 4
5 فجرسپاسی 2 1 4
6 پیکان 2 1 4
7 ملوان 2 1 4
8 گل گهر 2 0 3
9 استقلال خوزستان 2 0 2
10 ذوب آهن 2 -1 1
11 مس رفسنجان 2 -1 1
12 سپاهان 2 -1 1
13 تراکتور 2 -1 1
14 آلومینیوم 2 -2 0
15 فولاد 2 -2 0
16 شمس آذر 2 0 -1

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال