ارتش سرخ دات کام

اخبار

بحران ترامادول / خبر شوک آور از مصر ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

11 سال پیش

بحران ترامادول / خبر شوک آور از مصرف قرص توسط ستاره فوتبال همیشه عصبانی

ارتش سرخ دات کام :
بحران ترامادول / خبر شوک آور از مصرف قرص توسط ستاره فوتبال همیشه عصبانی
بحران ترامادول پدیده ای است که هر روز در لیگ برتر گسترش پیدا می کند.
این روزها مصرف ترامادول در بین فوتبالیست ها گسترش پیدا کرده و متأسفانه بسیاری از بازیکنان لیگ برتری به این قرص اعتیادآور روی آورده اند. اگر وضع به همین منوال پیش برود، در آینده ای نزدیک بحران ترامادول فوتبال ایران را فراخواهد گرفت.
ترامادول چیست؟ یک داروی مسکن شبیه تریاک است. اگر چه این دارو برای دردهای شدید استفاده می شود اما پزشکان مصرف این دارو را بیش از یک هفته مجاز نمی دانند و بر این باور هستند که باعث اعتیاد می شود.
سوءمصرف این قرص بسیار خطرناک است و استفاده بیش از حد باعث اختلال در سیستم های تنفسی، کلیه و کبد خواهد شد.

***

یکی از تیم های بزرگ لیگ برتری مسابقه حساس و مهمی را پیش رو داشت. شب قبل از مسابقه و در اردوی این تیم بازیکن سرشناس و البته باتجربه نزد پزشک تیمش می رود. او که رابطه دوستانه ای با پزشک تیم شان دارد، از او می پرسد آقای دکتر من 3 شب پیش قرص ترامادول مصرف کردم. می خواستم ببینم ترامادول در آزمایش دوپینگ نشان داده می شود یا نه؟!
دکتر بازیکن را مورد مؤاخذه قرار می دهد که برای چه این قرص را استفاده می کنی؟ می دانی چه اثرات نامطلوب و بدی دارد؟ اگر یک بار دیگر از این کارها انجام بدهی، به سرمربی گزارش می کنم تا آبرویت برود، مثلاً تو فوتبالیست بزرگی هستی.
بازیکن مورد نظر پس از اینکه قول داد دیگر از خوردن ترامادول پرهیز کند، اتاق را ترک کرد. نکته جالب این بود که در روز مسابقه، بازیکن به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه کشاله ران! در لیست قرار نگرفت و مجبور شد نظاره گر عملکرد همبازیانش از روی سکوها باشد.

***

متأسفانه مصرف ترامادول محدود به چند نفر نیست و تحقیقات ما نتایج نگران کننده ای داشت! در اکثر تیم های لیگ برتری نفراتی هستند که از قرص ترامادول استفاده می کنند. اگر چه تعدادی از آنها به صورت تفننی آن را می خورند اما به مرور زمان عادت کرده و دیگر کنار گذاشتن آن آسان نیست.

***

یکی از بازیکنان برای مان تعریف می کرد در تیم ... فوتبالیستی بود که اکثر اوقات با او هم اتاق بودم. او بسیار مستعد و توانمند بود اما به مرور زمان و با استفاده از این ماده لعنتی افت کرد.
یک بار شاهد بودم که او در آن واحد 10 عدد قرص ترامادول را خورد. او سال بعد از تیم ما رفت و بعد از دو سال فوتبال را کنار گذاشت. باور کنید اگر این کارها را نمی کرد، همین الان بازیکن تیم ملی بود.

***

شاید تا به حال از خودتان پرسیده اید چرا برخی از فوتبالیست ها در زمین عصبی هستند، رفتار ناهنجار از خود نشان می دهند، کارهایشان دور از انتظار بوده و مداوم به زمین و زمان اعتراض می کنند.
اینها نمونه های کوچکی از عوارض مصرف ترامادول است که آنها را از حالت عادی خارج کرده و کنترلی بر واکنش ها و رفتارهایشان ندارند.

***

فوتبالیستی برای مان تعریف می کرد یک روز با دوستانم به سفره خانه رفته بودم. یک عدد قرص سفید رنگ به من دادند که بعدها فهمیدم ترامادول است. در ابتدا لذت زیادی داشت. آن نامردها باز هم به من دادند.
روزهای اول احساس قدرت در بازی داشتم تا چند ساعت آنقدر نشئه بودم که متوجه گذر زمان نبودم. قلیان کشیدن خیلی می چسبید. هفته به هفته مصرفم بالاتر می رفت. 4 عدد قرص 100 مصرف می کردم. بعد رسید به 6 عدد. همین جوری بالاتر می رفت.
یک شب وقتی به خانه آمدم، حالم بد شد. چشمانم سیاهی می رفت. قلبم تند تند می زد. فکر می کردم دارم می میرم. ناگهان افتادم. برادر و پدرم مرا به بیمارستان بردند. در آنجا آبرویم رفت. شاید باورش سخت باشد اما یک ماه طول کشید تا توانستم از قرص لعنتی نجات پیدا کنم. مدت هاست دیگر آن را کنار گذاشته ام اما هنوز برخی از عوارضش پابرجاست!


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/66357
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

چادرملو

جمعه, 5 تیر
ساعت 20:30

ورزشگاه : پاس قوامین

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

از انتخاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی پرسپولیس راضی هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد 0 - 2 چادرملو 19:00
شمس آذر 0 - 2 فولاد 19:00
پیکان 0 - 0 سپاهان 19:00
استقلال 2 - 1 فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم تعویق
ذوب آهن - پرسپولیس تعویق

یکشنبه, 10 اسفند

استقلال خوزستان - ملوان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15

هفته 1 تعیین سهمیه آسیایی

جمعه, 05 تیر

پرسپولیس 1 - 2 چادرملو 20:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 22 13 41
2 تراکتور 22 18 39
3 سپاهان 22 11 39
4 گل گهر 23 7 39
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 22 1 32
7 فولاد 22 5 31
8 خیبر خرم‌آباد 23 -2 29
9 ملوان 22 -8 29
10 فجرسپاسی 23 -1 28
11 پیکان 23 -6 24
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 23 -4 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال