ارتش سرخ دات کام

اخبار

برانکو بدنبال موجه کردن فسخ؛ این با ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

برانکو بدنبال موجه کردن فسخ؛ این بازی کی تمام می شود؟!

ارتش سرخ دات کام :
برانکو بدنبال موجه کردن فسخ؛ این بازی کی تمام می شود؟!
لغو کنفرانس خبری و رونمایی از عقد قرارداد باشگاه پرسپولیس به کالدرون به خاطر آنکه الاهلی هنوز برانکو را رسما معارفه نکرده یعنی ادامه یک شطرنج حقوقی و متضرر شدن پرسپولیس از نظر روحی روانی و رسیدن به آرامش همه جانبه.

برانکو اگر بر این باور است که  نادیده گرفتن قرارداد سال آتی از سوی وی قانونی بوده باید که تبعات آن را هم بپذیرد و مراسم امضای قراداد و  معارفه  اش به شکل رسمی از سوی باشگاه الاهلی برگزار شود نه اینکه باشگاه الاهلی با به راه  انداختن شطرنج حقوقی   نه به نامه های رسمی باشگاه  پرسپولیس پاسخ دهد و نه مراسم معارفه برانکو را برگزار کند و این وضعیت موجب شود پرسپولیس هم کنفرانس خبری کالدرون را لغو کند .

برانکو برای پرسپولیس زحمت بسیار کشیده و بهتر آن است همه چیز طی توافقی حل شود نه آنکه طرفین در فیفا همدیگر را ملاقات کنند.

او مطالباتی دارد و باید آن را دریافت کند اما  خودش هم می داند که نادیده گرفتن قرارداد  سال  آتی یک تخلف بوده و به همین دلیل است که او  در دو  نامه  ارسالی اخیر به باشگاه پرسپولیس( طبق تاکید  مسوولان باشگاه) خواهان فسخ توافقی شده و معارفه اش هم در عربستان برگزار نمی شود.

برانکو می تواند با عدم دریافت بخشی  از طلب سال گذشته رضایت باشگاه پرسپولیس را جلب کند و فرسایشی کردن ماجرا، طوری که پرسپولیس معارفه  کالدرون را به خاطر عدم معارفه برانکو در عربستان به تاخیر اندازد  از نظر روانی و در مسیر رسیدن به آرامش و ثبات برای پرسپولیس جالب نیست.

برانکو اگر به خاطر عدم دریافت حق و حقوق  خود در یک فصل  و کم لطفی و  قدرنشناسی باشگاه پرسپولیس، بیم از تخریب شدنش در ایران به خاطر عدم وجود شرایط برابر و  عادلانه برای رقابت در کسب چهارمین قهرمانی متوالی لیگ و همچنین پیشنهاد مالی  بهتر سعودی ها به الاهلی رفته نباید طوری رفتار کند که پرسپولیس بیش از این زمان را از دست دهد و به نوعی درگیر تنش هاو چالش های اینچنینی شود.

برانکو  باید هوشیارانه تر رفتار کند و بازار کار در ایران را به این سادگی از دست نداده  و بداند اگر سعودی ها خیلی زود حکم به اخراج مربیان ولو گرانقیمت و کارنامه دار  می دهند اما  در ایران آو همیشه  مشتریان زیادی خواهد داشت و میلیون  ها  هوادار پرسپولیس بازگشت او در سالهای آتی  را به انتظار نشسته اند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/117508
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

فجرسپاسی

جمعه, 15 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : شهدای شهرقدس

داور : وحید زمانی

نظرسنجی

کدام گزینه را عامل اصلی نتایج ضعیف اخیر می‌دانید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر 0 - 1 صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان 4 - 0 ملوان 15:30
آلومینیوم 1 - 0 مس شهربابک 15:30
پرسپولیس 1 - 2 فجرسپاسی 16:30
چادرملو 1 - 1 فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان 1 - 1 نساجی مازندران 15:30
تراکتور 2 - 0 خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان 2 - 2 استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 سپاهان 12 16 26
2 پرسپولیس 12 13 23
3 تراکتور 10 12 23
4 فولاد 12 6 23
5 استقلال 11 9 21
6 آلومینیوم 12 3 17
7 فجرسپاسی 11 -1 17
8 چادرملو 12 -3 17
9 خیبر خرم‌آباد 12 -1 14
10 پیکان 12 -1 14
11 گل گهر 10 1 13
12 نساجی مازندران 12 -3 12
13 استقلال خوزستان 12 -7 11
14 صنعت نفت 11 -9 10
15 ذوب آهن 11 -4 9
16 ملوان 11 -9 9
17 شمس آذر 11 -6 7
18 مس شهربابک 12 -16 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال