ارتش سرخ دات کام

اخبار

بردن برای پرسپولیس در اولویت بود ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

بردن برای پرسپولیس در اولویت بود

ارتش سرخ دات کام :
بردن برای پرسپولیس در اولویت بود
از قبل پیش بینی کرده بودیم این بازی به خاطر تقابل هافبک های قدر دو تیم تبدیل به جنگی تاکتیکی و در میانه میدان می شود اما فکرش را نمی کردیم پرسپولیس اینطوری توپ را به حریف بدهد و در نیمه زمین خودش مستقر شود و با کمترین تعداد نفرات حمله کند.

پرسپولیس دیروز در کانال های کناری یک تیم ناقص و عقیم بود. نیمه اول چند بار سعید آقایی نفوذ کرد اما سیامک نعمتی تقریباً در تمام طول مسابقه هیچ نفوذ و کار ترکیبی نداشت و خیلی کم دیده شد.

در مرکز زمین هم هافبک های پرسپولیس بازی را به حریف باخته بودند. در شرایطی که پهلوان و امیری نسبت به بازی های قبلی ناکارآمدتر نشان می دادند، کمال هم در مواجهه با هافبک های پرتعداد حریف خیلی سخت برنده می شد. در این میان میلاد سرلک تنها هافبکی بود ک بیشتر از بقیه توپ گرفت، با توپ پیش رفت و بازیسازی کرد اما حضور یک هافبک مؤثر و موفق برای پیش بردن پرسپولیس به سمت یک بازی برتر کافی نبود.

در پی شکست هافبک های پرسپولیس در مواجهه با عناصر میانی فولاد در بیشتر دقایق تیم نکونام مسابقه سوار بازی بود. شاید این اولین و تنها مسابقه ای بود که تیم یحیی مالکیت توپ را به حریف داد. یحیی و کادرش شیفته بازی مالکانه هستند اما انگار بعد از بازی با استقلال و آن همه مالکیت و موقعیتی که خلق کردند، دنبال این رفتند که فقط برنده بازی با فولاد باشند و کیفیت فنی در اولویت نبود.

آنها تنها به برد فکر می کردند و برای برد نقشه ریخته بودند اما کمی خوش شانس بودند که هم بعد از دریافت گل مساوی حریف گل نخوردند، هم در ثانیه های پایانی دوباره برتری شان از دست نرفت.

پرسپولیس مالکیت توپ را به فولاد داد و طبیعی بود با بازی مالکانه میهمان، این تیم هم به موقعیت گل بیشتری دست یابد و هم گل بزند که این گل با پنالتی جنجالی به دست آمد و تیم یحیی خوش شانس بود که موقعیت های بعدی حریف گل نشد و در نقطه مقابل این بار تیم او موقعیت شناس بود و از کمترین شانس گل، بیشترین بهره را برد و به پیروزی رسید.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/138077
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

نساجی مازندران

پرسپولیس

شنبه, 9 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : وطنی قائمشهر

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر نساجی کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر - صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان - ملوان 15:30
آلومینیوم - مس شهربابک 15:30
پرسپولیس - فجرسپاسی 16:30
چادرملو - فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان - نساجی مازندران 15:30
تراکتور - خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان - استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 11 14 23
2 سپاهان 11 12 23
3 فولاد 11 6 22
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 ذوب آهن 11 -4 9
15 ملوان 10 -5 9
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 11 -15 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال