ارتش سرخ دات کام

اخبار

برزگر: هاشمیان الان دیگر حساسیت‌های ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 4 اظهار نظر

-

3 هفته پیش

برزگر: هاشمیان الان دیگر حساسیت‌های ویژه را درک کرد

ارتش سرخ دات کام :
برزگر: هاشمیان الان دیگر حساسیت‌های ویژه را درک کرد
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس گفت: ارونوف در تیم ملی ازبکستان بهترین عملکردش را نشان می‌دهد اما در پرسپولیس بیشتر مصدوم می‌شود.

محمد برزگر در گفت‌وگویی، در خصوص دیدار پرسپولیس مقابل ملوان اظهار داشت: با توجه به شرایطی که در بازی گذشته برای پرسپولیس اتفاق افتاد و شاهد برخی حوادث نه‌چندان خوشایند بودیم، به‌ویژه نوع اعتراض به وحید هاشمیان. پرسپولیس تیم بزرگی است و هواداران توقع بالایی دارند. طبیعی است که گاهی واکنش‌ها تند باشد اما هوادار باید صبور باشد. تساوی با چادرملو هواداران را خشمگین کرد اما فوتبال ادامه دارد و هنوز ابتدای لیگ است. وحید هاشمیان دیگر اهمیت جایگاهی را که در آن قرار دارد و حساسیت این مسئولیت را به‌خوبی درک کرده است و از توقع به‌جای هواداران آگاه شده است. بازی با ملوان نیز برای او اهمیت ویژه‌ای دارد. مطمئنا نقاط ضعف و قوت ملوان را آنالیز کرده و روی آن‌ها کار کرده است.

وی افزود: یک بخش دیگر هم مربوط به بازیکنان است. بازیکنان ابزار مربی هستند و باید تمام تلاش خود را کنند و بدانند در چه تیمی بازی می‌کنند. پوشیدن پیراهن پرسپولیس افتخار بزرگی است که نصیب هر کسی نمی‌شود. بازیکنان باید قدر این فرصت را بدانند و برای هوادارانی که از جیب زن و بچه خود هزینه می‌کنند و در سرما و گرما به ورزشگاه می‌آیند، با تمام وجود بجنگند. ملوان هم تیم خوب، محترم و قابل‌احترامی است. آن‌ها هم با تمام وجود و انگیزه کامل مقابل پرسپولیس حاضر می‌شوند و امیدوارم شاهد یک بازی خوب باشیم.

او در مورد صحبت‌های وحید هاشمیان در نشست خبری پیش از دیدار با ملوان و اضافه شدن یک دفاع چپ خارجی به پرسپولیس گفت: من معتقدم صلاح مملکت خویش خسروان دانند. هاشمیان سرمربی است و نظر سرمربی برای همه ما پیشکسوتان و هواداران محترم است. با این حال اگر جای او بودم، به‌عنوان اولویت اول و از نان شب واجب‌تر، یک مهاجم خارجی در کنار علی علیپور می‌گرفتم اما تصمیم نهایی با سرمربی است. جذب بازیکن باکیفیت خارجی برای پرسپولیس بسیار مهم است. البته بازیکنی که به ایران بیاید باید شرایط خاص اینجا را بپذیرد، از فرهنگ گرفته تا فشارهای سیاسی و ورزشی. ما نمونه‌های موفق هم داشته‌ایم مثلا باکیچ که الان در تیم است، به نظرم یکی از بهترین خارجی‌های پرسپولیس بوده و بی‌حاشیه کارش را انجام داده است. اینکه بازیکن خوب خارجی جذب کنیم خیلی خوب است و امیدوارم این مدافع ایرلندی هم بتواند کمک کند. او با توجه به تجربه‌اش می‌تواند تأثیرگذار باشد‌. لیست پنجاه نفره مستلزم جذب بازیکنانی است که سریع به ایران بیایند و بازیکنان باکیفیتی باشند. نباید زمان را از دست بدهیم. حالا که در حال بررسی هستیم، خیلی حیاتی است که بازیکنان سریع جذب شوند تا پرسپولیس بتواند از ابتدای لیگ از توانایی‌هایشان استفاده کند و فرصت‌ها را از دست ندهد.

او در مورد مصدومیت حسین کنعانی‌زادگان، اوستون ارونوف و رضا شکاری گفت: تیمی که یک پیش‌فصل خوب داشته و دوران آماده‌سازی را پشت سر گذاشته، نباید این‌قدر زود دچار مصدومیت‌های متعدد شود. من برای تمام همکاران و عزیزان احترام قائلم اما بازیکن زمانی دچار آسیب می‌شود که یا فشار بیش از حد وجود دارد یا شرایط ریکاوری و استراحت به‌درستی رعایت نمی‌شود. ارونوف قضیه‌اش جدا است و شنیده‌ام که اوسمار به ارونوف، دو روز پس از بازی را استراحت می‌داد و مدل او چنین بود. شاید این روش علمی به نظر نرسد، اما بدنی مثل ارونوف با این مدل هماهنگ است. او در تیم ملی ازبکستان بهترین عملکردش را نشان می‌دهد اما در پرسپولیس بیشتر مصدوم می‌شود. این مسئله باید توسط بدنساز، پزشک تیم، متخصص تغذیه و خود سرمربی مدیریت شود. ارونوف بازیکن بسیار باکیفیت و تأثیرگذاری است و باید مراقبت ویژه‌ای از او داشت.

برزگر ادامه داد: در مورد سایر مصدومان هم بگویم که عوامل زیادی نقش دارند، از خواب و تغذیه گرفته تا استراحت. بازیکنی که قرارداد حرفه‌ای دارد باید حرفه‌ای زندگی کند. البته گاهی هم برخوردهای در جریان بازی باعث آسیب می‌شود اما در مجموع، نباید تیمی مثل پرسپولیس این‌قدر زود با مصدومیت‌های زیاد روبه‌رو شود. وحید هاشمیان باید در بحث بدنسازی دقت و نظارت بیشتری داشته باشد. پرسپولیس امسال تنها در یک جبهه می‌جنگد و باید تمرکز کامل بر قهرمانی لیگ برتر داشته باشد. تیم‌های دیگر درگیر چند جبهه و مسابقات آسیایی هستند اما پرسپولیس این فرصت را دارد که تمام توانش را روی لیگ بگذارد. امیدوارم در پایان فصل قهرمانی نصیب پرسپولیس شود.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/166269
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
جاوید دلاور

0

1

3 هفته پیش

آقای برزگر هاشمیان مثل کدو می مانه و تنها چیزی که نداره درک وعقله


مصیب علیمرادی

0

1

3 هفته پیش

اگه کارشناس خوبی بودی نمیگفتی دفاع چپ لازم نداریم حتما خودت میخوای بیای دفاع چپ بازی کنی؟؟!!


mohsen ebrahimi sadagiani

0

1

3 هفته پیش

آقای برزگر به همه چیز در باره مصدومیت بازیکنان اشاره کردید اما مسئله اصلی که وضعیت خراب چمن های در دسترس پرسپولیس می‌باشد اصلا اشاره نکردید همه وضع تختی را هفته قبل دیدند آیا واقعا آن چمن که با دهها تکه چمن ،وصله پینه شده بود و حتی قسمت‌هایی از ورزشگاه با چمن بلند و بعضی قسمتها نیز خاکی بودند قابل بازی بود آیا در این چمن های مردابی بازیکنان مصدوم نمی شوند پس اگر انسان عادلی باشید لاقل با رعایت عدالت ایراد بگیرید


بابک اعتمادیان

0

2

3 هفته پیش

درویش الهی نابود بشی

بازی های پرسپولیس

1-1

پرسپولیس

گل گهر

جمعه, 11 مهر
ساعت 18:30

ورزشگاه : شهرقدس

داور : کوپال ناظمی

نظرسنجی

جدایی کدام گزینه را عامل موفقیت پرسپولیس در ادامه لیگ می‌دانید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
برنامه بازی ها

هفته 7 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 24 مهر

تراکتور - ملوان 18:15

جمعه, 25 مهر

گل گهر - چادرملو 16:45
استقلال - مس رفسنجان 18:00
استقلال خوزستان - سپاهان 19:00

شنبه, 26 مهر

پیکان - آلومینیوم 16:45
ذوب آهن - فولاد 18:00
شمس آذر - فجرسپاسی 18:00
خیبر خرم‌آباد - پرسپولیس 18:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 6 3 9
2 گل گهر 6 2 9
3 ملوان 6 0 9
4 آلومینیوم 6 -1 9
5 استقلال خوزستان 6 2 8
6 چادرملو 6 1 8
7 پرسپولیس 6 1 8
8 استقلال 6 0 7
9 پیکان 6 -1 7
10 خیبر خرم‌آباد 6 -1 7
11 فجرسپاسی 6 1 6
12 سپاهان 6 -1 6
13 فولاد 6 -1 6
14 ذوب آهن 6 -1 5
15 مس رفسنجان 6 -3 5
16 شمس آذر 6 -1 2

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال