ارتش سرخ دات کام

اخبار

بزیک: مدیریت آقا بالاسری در پرسپولی ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

بزیک: مدیریت آقا بالاسری در پرسپولیس جواب نمی دهد

ارتش سرخ دات کام :
بزیک: مدیریت آقا بالاسری در پرسپولیس جواب نمی دهد
مهاجم پیشین تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بسیاری از مشکلات تیم به دلیل سوءمدیریت است و در پرسپولیس مدیریت آقابالاسری جواب نمی دهد.

ادمون بزیک در گفت وگویی، در خصوص مشکلات و حاشیه های اخیر پرسپولیس که در نهایت منجر به استعفای رسول پناه شد، گفت: همه این مسائل به مشکلات مدیریتی، بی ثباتی در مدیریت و برخی انتخاب های نادرست برمی گردد و آنهایی که برای یک باشگاه بزرگ چنین انتخابی انجام می دهند باید پاسخگو باشند. اعتقاد من این است که مدیریت آقا بالاسری در پرسپولیس جواب نمی دهد، وقتی یک نفر مدیرعامل است چه فایده ای دارد که هر چه از بالا بگویند گوش کند؟ من معتقدم بهتر است برای پرسپولیس و استقلال فقط یک حسابدار بگذارند و به حساب این باشگاه پول بریزند تا حقوق ها توسط حسابدار پرداخت شود.

وی ادامه داد: وقتی مدیرعامل آقا بالاسر داشته باشد، چگونه می توان یک مدیریت درست انجام داد؟ در نهایت هم می بینید که این همه حاشیه درست می شود و هواداران هم فقط باید نگران شوند و حرص بخورند. من معتقدم که در فوتبال ایران همه چیز روی اتفاق است، اگر پرسپولیس به فینال رسیده است، بازیکنان و مربیان تلاش کرده اند ولی این اتفاق قرار نیست هر چند سال یک بار رخ دهد چون در فوتبال ما هیچ چیز سر جایش نیست و شما دیدید که در این مدت و بعد از صعود پرسپولیس به فینال لیگ قهرمانان چه اتفاقاتی رخ داد. فوتبال ما از راس فدراسیون گرفته تا پایین تر رده مشکل دارد، شما ببینید قطر، عربستان، امارات و ... چگونه پیشرفت می کنند و ما هم فقط به این دلخوش هستیم که فوتبال ایران استعداد دارد.

بزیک در پاسخ به این پرسش که «آیا پرسپولیس با این بحران مدیریتی و از دست دادن چند بازیکن تاثیرگذار شانسی برای قهرمانی در آسیا دارد؟» تصریح کرد: پرسپولیس برای رفتن به فینال هم کار سختی داشت ولی کار بزرگی انجام داد. پرسپولیس از همین حالا باید به فکر فینال باشد و مسئله مهم انتخاب مدیری است که به معنای واقعی بتواند این بحران را مدیریت کرده و عملکرد خوبی داشته باشد. پرداخت بدهی ها هم موضوع مهمی است که پرسپولیس برای همیشه باید از شر آن خلاص شود. من امیدوارم پرسپولیس در آسیا به قهرمانی برسد و در لیگ برتر باز هم از عنوان 4 فصل اخیرش دفاع کند.

پیشکسوت پرسپولیس در خصوص انتقادهای هواداران پرسپولیس از شجاع خلیل زاده بابت جدایی از این تیم و مصاحبه های مختلفی که این بازیکن در خصوص ماندن در پرسپولیس انجام داده بود، گفت: شاید خیلی های دیگر هم اینطور حرف می زدند که در پرسپولیس می ماندند. به هر حال این تصمیمی بود که خلیل زاده گرفت ولی او می توانست با شکل بهتری از تیم جدا شود.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/135232
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

نساجی مازندران

پرسپولیس

شنبه, 9 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : وطنی قائمشهر

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر نساجی کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر - صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان - ملوان 15:30
آلومینیوم - مس شهربابک 15:30
پرسپولیس - فجرسپاسی 16:30
چادرملو - فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان - نساجی مازندران 15:30
تراکتور - خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان - استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 11 14 23
2 سپاهان 11 12 23
3 فولاد 11 6 22
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 ذوب آهن 11 -4 9
15 ملوان 10 -5 9
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 11 -15 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال