ارتش سرخ دات کام

اخبار

بنگر: فدراسیون شجاعت داشته باشد و پ ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

بنگر: فدراسیون شجاعت داشته باشد و پرسپولیس را قهرمان اعلام کند

ارتش سرخ دات کام :
بنگر: فدراسیون شجاعت داشته باشد و پرسپولیس را قهرمان اعلام کند
مربی پارس جم معتقد است: به این دلیل علی دایی و پیشکسوت های ایرانی را رئیس فدراسیون فوتبال نمی کنند که خودشان در راس کار باشند.

محسن بنگر در مورد دوقطبی بودن برگزاری و تعطیلی رقابت های لیگ گفت: فکر میکنم فدراسیون باید یک قاطعیتی در تصمیم گیری در این مورد داشته باشد تا بتواند قهرمان لیگ را اعلام کند.که بدون شک این قهرمانی حق مسلم پرسپولیس است. علاوه بر آن تیم های سقوط کننده و صعود کننده به جام باشگاه های آسیا و لیگ برتر را مشخص کنند. واقعا این وضعیت خسته کننده شده و با همین روش مدام مصدومیت بازیکنان زیاد می شود. اگر به تصمیم من بود قهرمان لیگ را اعلام میکردم و رقابت ها را لغو میکردم. البته باید همه جزئیات را در نظر گرفت مثلا: دستمزد بازیکنان و مسائل لیگ بیستم را باید مشخص کنند اینطور نباشد که بازیکنی که 50 درصد از مبلغ قراردادش را گرفته به همان مبلغ پرداختی اکتفا کنند و بعد بخواهند مسابقات را لغو کنند.

مدافع سابق پرسپولیس در مورد مبلغ قرارداد مارک ویلموتس و حواشی آن گفت: ویلموتس را آن کسی که سرکار آورده باید در موردش پاسخگو باشد. من بازیکن اگر یک بار مالیات ندهم باید پاسخگو باشم چرا آن کسی که این فرد را سرمربی تیم ملی کرده است جواب پس نمی دهد. نمیدانم چرا مسئولین زورشان فقط به بازیکن ها و مربی ها داخلی می رسد. بهتر است کسانی که در آوردن ایشان به ایران آوردند این مسئولیت بپذیرند و پولش را هم پرداخت کنند. اصلا کاری ندارم که ویلموتس چه عملکردی در تیم ملی داشته قراردادی با او بسته شده که در حال حاضر باید مسئولین و ناظرین این قرارداد به تعهداتشان عمل کنند بهتر است قبل از بستن آن به فکر چنین روزی می افتادند. بازیکنان خارجی زیادی به لیگ ایران آمدند که فقط تمرین کردند و بعد از آن برای گرفتن مطالباتشان دست به شکایت زدنند باز بنظرم آقای ویلموتس خیلی شرایطش بهتر است چرا که حداقل بعد از انجام چند بازی مطالباتش را درخواست کرده است.

بنگر در خصوص اینکه فکر میکند میتوان به آینده فوتبال در ایران امیدوار بود گفت: تا زمانیکه خود افراد فوتبالی سرکار نیایند و اداره امور را در دست نگیرند این فوتبال هیچ تغییری نخواهد کرد. بالا رفتن و پایین آمدن مبلغ قرارداد، یا حتی افشای مبلغ دقیق آن مدتی بود باب شد فکر میکنم تا زمانی که یک فرد فوتبالی که در این راه درد کشیده و زحمت زیادی را متحمل شده است سرکار نیاید هیچ چیزی بهتر نخواهد شد. زمانی که به پرسپولیس آمدم همه می گفتند قرارداد شما میلیاردی است و مبلغ ان را که بنظرم یک چیز شخصی و محرمانه است را در روزنامه چاپ کردند و بعد متوجه شدند که کار درستی نیست. این مسائل برای زمانی است که افراد غیر فوتبالی در راس کار باشند اگر افراد فوتبالی بیایند این مشکل پیش نمی آید. چرا علی دایی و این همه پیشکسوت ایرانی داریم چرا آن ها را رئیس فدراسیون فوتبال نمی کنند. انقدر شرایط را سخت کرده اند که حتی علی آقا نمیتواند به حرفه اصلی اش که مربیگری است بپردازد! چرا که دوست دارند خودشان در راس امور باشند. به جز خود آقای دایی خیلی هستند که بیست سال در لیگ های مختلف بازی کردند و فوتبال را به خوبی میشناسند. به قول معروف درد کشیده و بزرگ شده فوتبال هستند و شرایط بازیکنان را به خوبی درک میکنند. مثلا خود من در نفت تهران بازی کردم ولی پول نگرفتم. سال گذشته به تیم اروند رفتم فدراسیون این تیم را به داماش گیلان فروخته است! داماش مشکلات مالی فراوانی دارد بعد فدراسیون این تیم را به آنها فروخته است. زمانی هم که تیم را فروختند مبلغ قرارداد بازیکنان را پرداخت نکردند و ما هم ماتدیم که پولمان را باید از چه کسی بگیریم. زمانیکه مسئولین فدراسین فوتبالی نباشند این مشکلات به وجود می آید و رابطه و ضابطه در راس کار قرار میگیرد.مثلا تیم را از خرمشهر خریدند آن را له داماش گیلان فروختند چه کسی این کار را کرده فدراسیون فوتبال؟ خوب حالا که آن را فروختید پولش کجاست؟ چرا 30 بازیکن این تیم هیچ دریافتی نداشتند. اصلا به خودم کاری ندارم ولی بقیه بازیکنان این تیم نیاز به این پول دارند.یک سال آنجا زحمت کشیدند و سهمیه لیگ یک را حفظ کردند. حتما مبلغ فروش آن میلیاردی بوده خوب این پول در حال حاضر کجاست؟ نمیدانم چرا این تصمیمات گرفته می شود. بهتر است به جای این تنصمیات اشتباه فوتبالی با مسائل برخورد کنیم و افراد فوتبالی را سرکار بیاوریم.

بنگر در واکنش به اینکه گفته می شود مدیریت مسئولین فدراسیون ایران برای هر تیمی بد بوده برای پرسپولیس خوبی و قهرمانی به همراه داشته گفت: پرسپولیس برای قهرمانی هایش زحمت کشیده است.اگر سطح لیگ بدتر ایران 10 باشد پرسپولیس 10 است و بقیه تیم ها 6 هستند.بنظرم پرسپولیس میتواند10 سال پشت سر هم قهرمان شود اگر همین نفراتش را حفظ کند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/130048
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

استقلال

پرسپولیس

چهارشنبه, 11 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان اصفهان

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولس دربی 107 ؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 2
2 علی علیپور 2
3 محمد عمری 1
4 محمد خدابنده‌لو 1
5 ایگور سرگیف 1
6 پوریا شهرآبادی 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 5 لیگ برتر

سه‌شنبه, 10 شهریور

استقلال خوزستان 1 - 1 چادرملو 19:00
گل گهر 0 - 2 آلومینیوم 19:00
شمس آذر 0 - 0 تراکتور 19:15

چهارشنبه, 11 شهریور

خیبر خرم‌آباد 2 - 0 فولاد 18:00
ملوان 0 - 1 نساجی مازندران 18:00
ذوب آهن 1 - 0 پیکان 18:00
استقلال 1 - 1 پرسپولیس 19:30
صنعت نفت 0 - 0 سپاهان 21:00

پنج‌شنبه, 12 شهریور

فجرسپاسی - مس شهربابک 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 5 7 13
2 استقلال 5 7 11
3 آلومینیوم 5 5 11
4 پرسپولیس 5 7 10
5 سپاهان 5 0 7
6 گل گهر 5 0 7
7 خیبر خرم‌آباد 5 1 6
8 فولاد 5 1 6
9 ذوب آهن 5 0 6
10 پیکان 5 -2 5
11 نساجی مازندران 5 -3 4
12 صنعت نفت 5 -3 4
13 ملوان 5 -4 4
14 فجرسپاسی 4 1 3
15 مس شهربابک 4 -4 3
16 شمس آذر 5 -1 2
17 چادرملو 5 -7 2
18 استقلال خوزستان 5 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال