ارتش سرخ دات کام

تحلیل ها

بهای وهم و وهن توأمان ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

5 سال پیش

بهای وهم و وهن توأمان

بهای وهم و وهن توأمان
ارتش سرخ دات کام :
لابد از خودتان می پرسید این روزها دلیل رفتار عجیب و ساختارشکنانه سوشا مکانی علیه پرسپولیس چیست؟

گلر سابق قرمزها که بواسطه تنها دریافت دو گل بیشتر در لیگ پانزدهم، جام را از دست تیمش به زمین انداخت. البته در آن شاهکار تاریخی،الکساندر لوبانوف (گلر ازبک) شریک سوشا بود، او حالا از ایران رفته با مواضع سیاسی و حرف های ساختارشکنانه می خواهد شاخک های اپوزیسیون را به خودش جلب کند. برعکس دروازه بانی اش (دست کم در پرسپولیس) گویا در این حوزه خوش استعداد است. سوشا مکانی امروز ادعا می کند که بهترین گلر آسیاست اما فارغ از این جوک بی مزه باید از او پرسید چرا هیچگاه شهامت رفتن به تیم محبوبت(استقلال) را نداشتی؟ بهترین گلر اسیا! غیر این است که میدانستی اگر در ان برهه به استقلال بروی نیمکت نشین محض مهدی رحمتی خواهی شد؟ نه ان روز شهامتش را داشتی که دست کم به عشق بچگیت ادای دین کنی و نه حالا که نان پرسپولیس در سفره ات است و با ان پروار شدی ،حرمت، نگه داشتن میدانی. بهترین گلر آسیا، اپوزیسیون تازه کار، راه ها و کارهای متعددی برای در بورس ماندن وجود دارد . چند صباح بعد که از صنعتی به سنتی بازگشتی و هم جبهه هوادار قرمز را از دست دادی و هم متلک هوادا استقلال را به جان خریدی، می فهمی بهای وهم و وهن توأمان چیست!

و چند کلام با هواداران پرسپولیس؛ یهودا می خواهد دیده شود تن به هر ادعای بی پایه ای میدهد تا چند نفری را همراه خودش کند.

Attention whore یعنی همین، اگر از بازگشت به ایران هراس نداشت، تردید نکنید باب اسفنجی را می پوشید به ساختمان وزارت کشور می رفت تا برای ریاست جمهوری نام نویسی کند و چند کلیکی را کاسب شود.

انگبین attention whore را دراوردن هم کار هر کسی نیست جز همان سوپرگلری که اگر دو گل کمتر سوتی میداد اینک پرسپولیس برای ششمین قهرمانی متوالی می جنگید.

راستی در لابه لای افشا گری هایت علیه فساد، فقط در یک خط توضیح بده دلیل اصلی حبس ات در اوین چه بود؟ می دانیم که میدانی، و میدانی که میدانیم، پس دیگر آدرس باب اسفنجی را نده و نگو رفتم حبس بخاطر آن شلوار!

بله پای شلوار در میان بود اما نه به واسطه باب اسفنجی که بخاطر کمربند شلش!


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/141512
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر ذوب آهن کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 7 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 19 شهریور

استقلال خوزستان 1 - 0 تراکتور 19:00
شمس آذر 2 - 3 گل گهر 19:00
استقلال 1 - 0 پیکان 19:00

شنبه, 21 شهریور

ذوب آهن - سپاهان 19:00
صنعت نفت - چادرملو 20:00

یکشنبه, 22 شهریور

ملوان - فولاد 19:00
مس شهربابک - نساجی مازندران 19:00
خیبر خرم‌آباد - پرسپولیس 19:00
فجرسپاسی - آلومینیوم 19:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 6 -2 7
10 ملوان 6 -3 7
11 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
12 ذوب آهن 6 -2 6
13 چادرملو 6 -6 5
14 فجرسپاسی 6 0 4
15 مس شهربابک 6 -5 4
16 صنعت نفت 6 -5 4
17 استقلال خوزستان 7 -5 3
18 شمس آذر 7 -3 2

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال