ارتش سرخ دات کام

اخبار

به ترابی و علیپور نگاه کنید ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

به ترابی و علیپور نگاه کنید

ارتش سرخ دات کام :
به ترابی و علیپور نگاه کنید
بعد از فینالیست شدن پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا، مطابق انتظار آتش زیر خاکستر در اردوگاه سرخ ها زبانه کشیده و برخی بازیکنان تهدید به جدایی کرده اند. یکی مثل شجاع خلیل‎زاده که حتی پیش از سفر به قطر هم با مدیران باشگاه اصطکاک پیدا کرده بود، حالا تهدید به جدایی کرده و حتی کمال کامیابی نیا هم با ادبیاتی تند علیه باشگاه توپیده است. صد البته این نفرات جزو خوب های پرسپولیس بودند. شجاع که اصلا یکی از ارکان اساسی موفقیت سرخپوشان به شمار می آمد و در دفاع و حمله خارق العاده عمل کرد. کامیابی نیا هم هر زمان مورد استفاده قرار گرفت اثرگذار ظاهر شد.

مسلما وقتی تیم در این شرایط دشوار به فینال آسیا می رسد، اغلب نفرات به بهترین شکل ممکن وظایف شان را انجام داده اند. طبیعی است که الان هم با توجه به دستاوردی که این تیم داشته، بازیکنان در موضع بالادست هستند و می توانند باشگاه را تحت فشار بگذارند. شاید اصلا در چالش با باشگاه، حق با بازیکنان هم باشد، اما آنها باید یادشان باشد «جدایی» تبعاتی دارد که نمی توان چشم از آن فرو بست. بله؛ پشت جدایی شاید پول بیشتر و شرایط بهتر وجود داشته باشد، اما دیگر خبری از این حس و حال تاریخی هم نیست.

امثال کمال و شجاع، امروز می توانند به ترابی و علیپور نگاه کنند؛ به بازیکنانی که درست یا غلط، به موقع با یدموقع تصمیم گرفتند جدا شوند، اما از قطار حماسه سازی تیم در لیگ قهرمانان آسیا جا ماندند. شاید حالا آنها پشیمان باشند که چرا در این پروژه تاریخی کنار تیم نبودند و سهمی ایفا نکردند. پیش از لیگ چهاردهم جلال حسینی در اوج نیاز باشگاه به حضورش، برای یک فصل تصمیم گرفت جدا شود و در قطر توپ بزند. او اما خیلی زود پشیمان شد و گفت: «وقتی پیراهن پرسپولیس را از دست می دهی تازه می فهمی چه اتفاقی برایت افتاده است.» خلاصه فینال آسیا هم در راه است و چه بهتر که جدایی طلبان حساب همه چیز را بکنند. باقی ماندن به عنوان عضوی از این تیم، آنقدر لذت و اعتبار دارد که خیلی از کاستی ها را پوشش می دهد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/134517
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

نساجی مازندران

پرسپولیس

شنبه, 9 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : وطنی قائمشهر

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر نساجی کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر - صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان - ملوان 15:30
آلومینیوم - مس شهربابک 15:30
پرسپولیس - فجرسپاسی 16:30
چادرملو - فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان - نساجی مازندران 15:30
تراکتور - خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان - استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 11 14 23
2 سپاهان 11 12 23
3 فولاد 11 6 22
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 ذوب آهن 11 -4 9
15 ملوان 10 -5 9
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 11 -15 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال