ارتش سرخ دات کام

اخبار

به علت ازدحام شدید جمعیت / مراسم تش ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

11 سال پیش

به علت ازدحام شدید جمعیت / مراسم تشییع نوروزی در ورزشگاه هفتم تیر بابل برگزار نشد

ارتش سرخ دات کام :
به علت ازدحام شدید جمعیت / مراسم تشییع نوروزی در ورزشگاه هفتم تیر بابل برگزار نشد
 هواداران زیادی برای حضور در مراسم تشییع کاپیتان سابق تیم فوتبال پرسپولیس به ورزشگاه هفتم تیر بابل آمده بودند که به دلیل ازدحام فراوان این مراسم برگزار نشد.

به گزارش وب سایت نود، هادی نوروزی بامداد روز پنج شنبه به دلیل عارضه قلبی جان خود را از دست داد.

پیکر این بازیکن روز گذشته در ورزشگاه آزادی تشییع و برای برگزاری مراسم تشییع و خاکسپاری به مازندران منتقل شد.

هواداران زیادی برای حضور در مراسم تشییع نوروزی به ورزشگاه هفتم تیر بابل آمدند. ازدحام جمعیت به قدری زیاد بود که مردم فنس ها را شکستند و وارد زمین شدند. همین مسئله باعث شلوغی زیاد زمین شد و پیکر نوروزی برای لحظاتی روی دست مردم سرگردان بود به همین خاطر فرصت خواندن نماز میت در ورزشگاه به وجود نیامد.

ازدحام جمعیت داخل ورزشگاه آنقدر زیاد بود که تشییع کنندگان ناچار شدند پیکر هادی نوروزی را به رختکن ببرند. در این لحظات بازیکنان پرسپولیس داخل رختکن رفتند و برای آخرین بار با کاپیتانشان در رختکن خداحافظی کردند.

درحالی که تشییع کنندگان قصد داشتند پیکر مرحوم نوروزی را از رختکن خارج کنند ازدحام جمعیت این اجازه را به آنها نداد و مجبور شدند دقایق طولانی در رختکن بمانند. محسن بنگر مدافع سرخپوشان میکروفن ورزشگاه را در دست گرفت و از مردم خواست ورزشگاه را ترک کنند تا بتوانند پیکر نوروزی را به بیرون بیاورند اما تا لحظه ارسال خبر این اتفاق رخ نداده است.

حضور پرتعداد بابلی ها که شهرشان را غرق در سوگواری و ماتم کرده اند فضای این مراسم را دگرگون کرده است. علاوه بر بابل، بسیاری از شرکت کنندگان از شهرهای مختلف استان مازندران خود را به این شهر رسانده بودند تا در مراسم تشییع کاپیتان پرسپولیس شرکت کنند.

پس از آنکه ازدحام جمعیت کمتر شد، پیکر وی به میدان کیاکلا منتقل شد تا از آنجا به سمت روستای کپورچال زادگاه نوروزی تشییع شود.

بسیاری از چهره های ورزشی و اهالی فوتبال هم امروز خود را به بابل رساندند تا در مراسم تشییع پیکر هادی نوروزی شرکت کنند. علی دایی به همراه بهزاد غلامپور در این مراسم حضور دارند. علی کریمی، حمید استیلی، احمدرضا عابدزاده و ... نیز از جمله شرکت کنندگان در این مراسم هستند.



لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/72280
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

نساجی مازندران

پرسپولیس

شنبه, 9 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : وطنی قائمشهر

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر نساجی کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر - صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان - ملوان 15:30
آلومینیوم - مس شهربابک 15:30
پرسپولیس - فجرسپاسی 16:30
چادرملو - فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان - نساجی مازندران 15:30
تراکتور - خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان - استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 11 14 23
2 سپاهان 11 12 23
3 فولاد 11 6 22
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 ذوب آهن 11 -4 9
15 ملوان 10 -5 9
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 11 -15 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال