ارتش سرخ دات کام

اخبار

بیانیه دوم باشگاه: سالی که نکوست از ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

10 سال پیش

بیانیه دوم باشگاه: سالی که نکوست از بهارش پیداست؛ نگرانیم از این تصمیم های ناگهانی

ارتش سرخ دات کام :
بیانیه دوم باشگاه: سالی که نکوست از بهارش پیداست؛ نگرانیم از این تصمیم های ناگهانی
باشگاه پرسپولیس در بیانیه ای ضمن ابراز نگرانی از مسایلی که برای بازی امروز از شب گذشته در حال روی دادن است، اعتراض شدید خود به تصمیم های ناگهانی صبح امروز را اعلام کرد.

در این بیانیه آمده است؛ تیم فوتبال پرسپولیس همواره از تصمیم های یک جانبه مسئولان که اصل مساوات و عدالت را در نظر نمی گیرد لطمه دیده است. امروز شنبه هم شاهد یکی از این موارد بودیم.

باشگاه پرسپولیس همواره حامی حضور تماشاگران در ورزشگاه بوده است و حضور آنها در ورزشگاه ها برای لذت بردن از فوتبال و حمایت از تیم های محبوبشان حق تماشاگران می داند که هواداران صنعت نفت هم از این قاعده مستثنی نیستند اما اکنون هواداران پرسپولیس از این امکان محروم شده اند.

قطعا روی سخن باشگاه پرسپولیس فوتبال دوستان آبادانی نیستند. بازی امروز در حالی انجام خواهد شد که پیش از این قرار بود این دیدار بدون تماشاگر انجام شود ولی در یک تصمیم ناگهانی صبح روز بازی اعلام می شود که حضور تماشاگران بلامانع است. در چنین شرایطی هواداران پرسپولیس چگونه باید برای حضور در ورزشگاه برنامه ریزی کنند؟ دفتر کانون هواداران پرسپولیس در تهران است. مشوقین ما امکان حضور در آبادان را ندارند و هواداران حتی از شهر ها و استان های مجاور برای این منظور زمان کافی نخواهند داشت. حال این سوال پیش می آید که چنین اقدامات و برنامه ریزی هایی با چه هدفی صورت می گیرد در حالیکه پرسپولیس در مسیر قهرمانی قرار دارد.

هواداران پرسپولیس که بعد از این اعلام در تماس با باشگاه و در شبکه های اجتماعی خواهان رسیدگی به موضوع شده اند چگونه باید این فکر را از ذهن خود بیرون کنند که چنین رویکردهایی اتفاقی هستند؟

کاروان فوتبال پرسپولیس جمعه شب نیز در بدو ورود به آبادان برای حضور در محل اقامت خود با مشکلات بسیاری روبرو شد و متاسفانه تدابیر لازم در این ارتباط اندیشیده نشده بود که جای بحث بسیار دارد. در حال حاضر در کنار حقی که از هواداران پرسپولیس تضعیع شده است این باشگاه نگران مشکلات پیش رو در جریان بازی و پس از پایان آن است. امنیت هواداران پرسپولیس و اعضای تیم در ورزشگاه ، بیرون از آن و در سطح شهر باید تضمین شود و این در حالی است که به دلیل اعلام دیر هنگام برای بازی با حضور تماشاگر شاید آمادگی لازم وجود نداشته باشد چنانکه در بازی های گذشته در خوزستان با وجود آمادگی های قبلی حوادث بعضا ناگواری روی داد.

باشگاه پرسپولیس در همین ارتباط مسئولیت هر اتفاق و حادثه ای را متوجه مقام های فوتبال و برگزاری مسابقه می داند و به سهم خود از علاقمندان به فوتبال تقاضا می کند با خویشتنداری و احترام متقابل این نقایص را جبران کرده و در کنار هم از فوتبال لذت ببرند.

و در پایان اشاره می کنیم به ضرب المثلی قدیمی که می گوید؛ سالی که نکوست از بهارش پیدا است.

نکویی سال فوتبال ایران نیز از همین اولین هفته لیگ در سال 96 پیدا است. نظم و انضباط، عدل، مساوات،جوانمردی، برابری و تمام آن حداقل هایی که برای بازی فوتبال و برگزاری رقابت ها تعریف می شود با چنین اتفاقاتی تحلیل می شوند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/88749
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

فجرسپاسی

جمعه, 15 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : شهدای شهرقدس

داور : وحید زمانی

نظرسنجی

کدام گزینه را عامل اصلی نتایج ضعیف اخیر می‌دانید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر 0 - 1 صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان 4 - 0 ملوان 15:30
آلومینیوم 1 - 0 مس شهربابک 15:30
پرسپولیس 1 - 2 فجرسپاسی 16:30
چادرملو 1 - 1 فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان 1 - 1 نساجی مازندران 15:30
تراکتور 2 - 0 خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان 2 - 2 استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 سپاهان 12 16 26
2 پرسپولیس 12 13 23
3 تراکتور 10 12 23
4 فولاد 12 6 23
5 استقلال 11 9 21
6 آلومینیوم 12 3 17
7 فجرسپاسی 11 -1 17
8 چادرملو 12 -3 17
9 خیبر خرم‌آباد 12 -1 14
10 پیکان 12 -1 14
11 گل گهر 10 1 13
12 نساجی مازندران 12 -3 12
13 استقلال خوزستان 12 -7 11
14 صنعت نفت 11 -9 10
15 ذوب آهن 11 -4 9
16 ملوان 11 -9 9
17 شمس آذر 11 -6 7
18 مس شهربابک 12 -16 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال