ارتش سرخ دات کام

اخبار

تأمین اجتماعی: واگذاری پرسپولیس به ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 5 اظهار نظر

-

2 سال پیش

تأمین اجتماعی: واگذاری پرسپولیس به ما از چاله به چاه افتادن است

ارتش سرخ دات کام :
تأمین اجتماعی: واگذاری پرسپولیس به ما از چاله به چاه افتادن است
مدیرکل نظارت بر امور شرکت‌های تأمین اجتماعی واگذاری باشگاه پرسپولیس به این سازمان را غیرقانونی خواند و گفت که فارغ از این موضوع چنین انتقالی از چاله به چاه افتادن است.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، جمشید مهرابی مدیرکل نظارت بر امور شرکت‌های تأمین اجتماعی گفت: ما مالک 56 درصد سهام ذوب‌آهن اصفهان هستیم و اکنون مالکیت این باشگاه را در اختیار داریم.

وی ادامه داد: ماده L3 مقررات صدور مجوز حرفه‌ای کنفدراسیون فوتبال آسیا امکان ارائه مجوز حرفه‌ای برای مالکیت مستقیم یا غیرمستقیم بیش از یک باشگاه را نمی‌دهد. در واقع اساسأ از ریشه مشکل داریم که بخواهیم مالکیت پرسپولیس را در اختیار بگیریم و بار دیگر بحث مالکیت مشترک پرسپولیس پیش می‌آید و مشکل این باشگاه را حل نخواهد کرد.

مهرابی تصریح کرد: نکته بعدی این است که سازمان تأمین اجتماعی به 47 میلیون بیمه شده تعلق دارد و حق بیمه‌ای را که دریافت می‌کند، باید به جایی ببرد که سوددهی بالاتری داشته باشد. همه می‌دانیم باشگاهداری در ایران خیلی بازده بالایی ندارد و اگر هم داشته باشد حوزه‌های دیگری هستند که می‌توانند سوددهی بیشتری داشته باشند که ما بتوانیم حقوق ماهیانه بازنشسته‌ها و کارگران را پرداخت کنیم.

مدیرکل نظارت بر امور شرکت‌های تأمین اجتماعی با یادآوری اینکه «نگرانی‌های جدی در این زمینه وجود دارد.»، افزود: مصوبه‌ای را از هیئت مدیره سازمان تأمین اجتماعی داریم که رسماً اعلام کرده است به چهار دلیل در اختیار گرفتن مالکیت پرسپولیس به صلاح و صرفه نیست.

مهرابی خاطر نشان کرد: نکته دیگر اینکه ذینفعان اصلی سازمان که بازنشستگان هستند از طریق کانون بازنشستگان بارها و بارها مخالفت و نگرانی خود را بابت این انتقال اعلام کرده‌اند. نمایندگان مجلس نیز مخالفت این موضوع هستند.

وی اظهار داشت: بنده هم به‌عنوان فردی مسئول در سازمان تأمین اجتماعی و هم فردی که پرسپولیسی است و علاقه و عشق شدیدی به این تیم دارد می‌گویم فارغ از مسائل قانونی، واگذاری پرسپولیس به تأمین اجتماعی از چاله به چاه افتادن است.

مدیرکل نظارت بر امور شرکت‌های سازمان تأمین اجتماعی در خاتمه یادآور شد: اصلاً مسئله خرید باشگاه پرسپولیس توسط سازمان تأمین اجتماعی مطرح نیست، بلکه پیشنهاد شده که به‌جای بخشی از بدهی سنگین دولت به سازمان تأمین اجتماعی، باشگاه پرسپولیس منتقل شود! ما درخواستی برای خرید باشگاه پرسپولیس ندادیم و این پیشنهاد احتمالاً از سوی خود دولت است.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/159035
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
شهریار ریگی زاده

0

0

2 سال پیش

آقا اینا نمی‌خوان پرسپولیس به جائی برسه


شاهین پرسپولیسی

0

0

2 سال پیش

با اینکار میخوان پرسپولیس را بدبخت کنند


عبدالرحمن لشکری

0

1

2 سال پیش

خدا کنه این انتقال انجام نشه و همانطور که برای سوگلی کیسه دنبال مشتری نفتی و پتروشیمی هستن واسه پرسپولیس هم یه هولدینگ سودآور و قدرتمند پیدا کنند اصلا چرا وزارت کیسه رو به تامین اجتماعی نمیده؟ این انتقال زنگ خطر از هم پاشیدن بزرگترین تیم ایران را به صدا در آورده خدا به داد پرسپولیس مظلوم برسه


وحید

0

2

2 سال پیش

راست میگه اقا اینا میخوان پرسپولیسو زمین بزنن .هوادارا نذارید پیشکسوتا نزارین...چرا نمیدن به یه شرکت خصوصی پول دار...به هوش باش هوادار


خان پرسپولیسی

0

4

2 سال پیش

جناب جمشید مهرابی از اینکه پرسپولیسی هستید باعث افتخاره،خواهشمندیم پول بازنشستگان را صرف خود این عزیزان کنید ،،تا پرسپولیس مورد نفرین این قشر عزیز جامعه قرار نگیرد🙏🌺💖🌹💝🚩🚩🚩🚩🚩

بازی های پرسپولیس

1-1

پرسپولیس

فولاد

شنبه, 22 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : کوپال ناظمی

نظرسنجی

به آینده پرسپولیس در لیگ بیست و پنجم خوشبین هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

جمعه, 21 شهریور

تراکتور 4 - 1 آلومینیوم 18:00
خیبر خرم‌آباد 1 - 1 فجرسپاسی 19:00
گل گهر 1 - 1 سپاهان 20:00
استقلال خوزستان 1 - 0 استقلال 20:00

شنبه, 22 شهریور

شمس آذر 1 - 1 پیکان 18:00
چادرملو 0 - 0 ملوان 18:00
ذوب آهن 2 - 0 مس رفسنجان 18:00
پرسپولیس 1 - 1 فولاد 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 3 2 7
2 چادرملو 3 1 5
3 پرسپولیس 3 1 5
4 فجرسپاسی 3 1 5
5 پیکان 3 1 5
6 استقلال خوزستان 3 1 5
7 ملوان 3 1 5
8 تراکتور 3 2 4
9 ذوب آهن 3 1 4
10 استقلال 3 0 4
11 گل گهر 3 0 4
12 سپاهان 3 -1 2
13 فولاد 3 -2 1
14 مس رفسنجان 3 -3 1
15 شمس آذر 3 0 0
16 آلومینیوم 3 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال