ارتش سرخ دات کام

اخبار

ترابیان: دوست داشتم مغانلو به پرسپو ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

5 سال پیش

ترابیان: دوست داشتم مغانلو به پرسپولیس بیاید

ارتش سرخ دات کام :
ترابیان: دوست داشتم مغانلو به پرسپولیس بیاید
 بعد از شروع خوبی که پرسپولیس در نیم فصل دوم لیگ برتر داشت، حالا سرخپوشان روز شنبه باید در خوزستان به مصاف صنعت نفت بروند. البته این بازی جدا از مباحث فنی اش، فعلا نگرانی های زیادی در خصوص کرونا دارد. به خصوص حالا که آمار بالای کرونا، این استان را قرمز کرده و وزارت بهداشت هم از همه مردم خواسته است که از سفر به این استان خودداری کنند.

حالا باید دید درنهایت امکان تغییر این بازی وجود دارد یا این که مسابقه در موعد مقرر و در خوزستان به انجام خواهد رسید.

در خصوص بازی های پیش رو با رضا ترابیان، بازیکن سابق تیم ملی و پرسپولیس تماس گرفتیم. گفت وگو با این پیشکسوت فوتبال ایران را در زیر می خوانید:

*برد یک بر صفر شروع خوبی می توانست برای پرسپولیس بعد از قهرمانی در نیم فصل اول باشد.
شروع خیلی خوبی بود، فکر می کنم برای نیم فصل دوم همین که تیم توانست 3 امتیاز بازی را جمع کند، اتفاق خوبی بود. ضمن این که بچه ها بازی قابل قبولی هم ارائه دادند، فرصت سازی کردند و درنهایت یک بر صفر بازی را بردند. کم کم با آمدن یکی، 2تایی که به پرسپولیس در نیم فصل اضافه شدند، تیم بهتر از این هم می شود.

*مغانلو این طور که گفته می شود تقریبا کارش تمام شده.
مغانلو را خیلی دوست دارم، همیشه به یحیی می گفتم که او به درد تیم می خورد. با اضافه شدن او و آل کثیر خط حمله عالی خواهد شد. حالا مشکل پرسپولیس خط میانی هست که باید مدافع اضافه کند تا وقتی سیدجلال و کنعانی زادگان مصدوم یا محروم می شوند نیاز نباشد از بازیکنان در پست های غیرتخصصی استفاده شود.

*برای لیگ ایران که با همان کمبود نفرات هم پرسپولیس توانست قهرمان نیم فصل شود، اکنون بحث مهم تر لیگ قهرمانان است. تیم با این نفرات کامل می شود؟
بازیکنان پرسپولیس جزو بهترین های ایران هستند اما به خاطر کمبودهایی که وجود داشت، تیم یحیی در همین لیگ هم نیاز داشت که تقویت شود. این که قهرمان شدیم به خاطر این بود که یحیی و تیمش و اعضای کادر فنی به این درک رسیدند که کار را با همین شرایط پیش ببرند. همه این جور فکر می کردند که پرسپولیس بعد از بازی با آلومینیوم دچار بحران شده و شکست های بعدی در پیش است اما باهوش یحیی و کادر فنی است و کمک خود بچه ها، آن ها از این بحران خارج شدند و خیلی خوب جمع کردند و قهرمان نیم فصل هم شدند. به نظر من نیاز بود این ها اضافه بشوند.

*بازی شنبه با صنعت نفت را چطور می بینید، به خصوص در وضعیتِ قرمز خوزستان.
به هرحال این شرایط هست و کاری هم نمی شود کرد. باید فقط خیلی مراقب باشند. بازی کردن در آبادان سخت است، آن ها هم امسال بد نتیجه نگرفته اند ولی من بعید می دانم پرسپولیس در این بازی به مشکل بخورد. البته هیچ کدام از بازی ها ساده نیستند ولی مساله مهم این است که پرسپولیس درواقع راه افتاده. بعد از بازی با استقلال دیدم خیلی ها ناراحت بودند اما من ناراحت نبودم، چون می دیدم تیم دارد با برنامه کار می کند. وقتی یک تیم این همه موقعیت خلق می کند یعنی درست پیش می رود و ازنظر روش کار و انگیزه و چیدمان کارش درست است. شاید فوروارد تخصصی در اختیار نداشتند ولی مهم این بود تیم درست جلو می رود. در بازی با گل گهر کار به اوج خود رسید و توپ ها در گل رفت. امیدوارم این بازی هم خوب پیش برود.

*و انتخابات فدراسیون فوتبال. علی کریمی کمترین رای را به خودش اختصاص داد
از قبل مشخص بود و همه می دانستند علی کریمی رای نخواهد آورد. رییس فدراسیون شدن بعضی ویژگی ها می خواهد که باید روی آن کار کرد. کریمی، مهدوی کیا و دایی مهره های منحصربه فردی در فوتبال هستند می توانند وارد داستان مدیریت شوند ولی باید خود را از هر نظر قوی کنند، اداره فوتبال فقط صداقت و پاکی نیست فاکتورهای دیگری هم نیاز دارد. قدرت بیان بالا و دانستن اصول مدیریتی و تحصیلات هم می خواهد که کسی نتواند به آن ها خرده بگیرد. می توانند آموزش ببینند ضمن این که روابط هم خیلی مهم است. به نظر من شروع خوبی بود. حالا کریمی این شجاعت را داشت که آمد و شاید این بابی شود برای بقیه بچه ها یا خودش در سری های بعدی. الان تا انتخابات بعدی چند سال فرصت هست و کریمی می تواند این فاکتورها را در خود قوی کند، همان طور که در فوتبال فرد مقتدری بوده، می تواند روی بقیه فاکتورها هم کار کند تا یک فوتبالیِ روی کار بیاید.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/139386
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-3

پرسپولیس

ملوان

شنبه, 7 شهریور
ساعت 19:15

ورزشگاه : شهرقدس

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

نتیجه دربی 107 پایتخت؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
2 محمدمهدی محبی 1
3 محمد عمری 1
4 محمد خدابنده‌لو 1
5 ایگور سرگیف 1
6 پوریا شهرآبادی 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 5 لیگ برتر

سه‌شنبه, 10 شهریور

استقلال خوزستان - چادرملو 19:00
گل گهر - آلومینیوم 19:00
شمس آذر - تراکتور 19:15

چهارشنبه, 11 شهریور

خیبر خرم‌آباد - فولاد 18:00
ملوان - نساجی مازندران 18:00
ذوب آهن - پیکان 18:00
استقلال - پرسپولیس 19:30
صنعت نفت - سپاهان 21:00

پنج‌شنبه, 12 شهریور

فجرسپاسی - مس شهربابک 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 4 7 12
2 استقلال 4 7 10
3 پرسپولیس 4 7 9
4 آلومینیوم 4 3 8
5 گل گهر 4 2 7
6 فولاد 4 3 6
7 سپاهان 4 0 6
8 پیکان 4 -1 5
9 ملوان 4 -3 4
10 فجرسپاسی 4 1 3
11 خیبر خرم‌آباد 4 -1 3
12 ذوب آهن 4 -1 3
13 صنعت نفت 4 -3 3
14 مس شهربابک 4 -4 3
15 شمس آذر 4 -1 1
16 نساجی مازندران 4 -4 1
17 چادرملو 4 -7 1
18 استقلال خوزستان 4 -5 -1

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال