ارتش سرخ دات کام

اخبار

تغییر و تحولات در مدیریت پرسپولیس ن ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

14 سال پیش

تغییر و تحولات در مدیریت پرسپولیس نزدیک است ؟

ارتش سرخ دات کام :
تغییر و تحولات در مدیریت پرسپولیس نزدیک است ؟
پرسپولیس چهارمین بازی خود در لیگ برتر را پشت سر گذاشت؛ باز هم خبری از پیروزی نبود.

آینده نیوز نوشت ، ماجرا وقتی برای هواداران این تیم تلخ تر می شود كه سرخ ها در هفته چهارم حتی موفق به شكست تیم قعر جدولی مس سرچشمه كرمان هم نشدند و حتی نزدیك بود باز هم شكست را تجربه كنند.

با این همه اما حمید استیلی می گوید كه تیمش بهتر از هفته های قبل ظاهر شده و هواداران نباید علیه او و مدیرش شعار بدهند.

سرمربی پرسپولیس و البته حبیب كاشانی هنوز به عمق اعتراض هواداران پرسپولیس پی نبرده اند. اما گویا این نارضایتی به گوش وزیر ورزش رسیده است و در این باشگاه اتفاقات و جابجایی هایی صورت خواهد گرفت.

شاید روزی كه حبیب كاشانی توانست علی دایی را از پرسپولیس بیرون كند، فكرش را هم نمی كرد رابطه اش با هواداران پرسپولیس تا این حد رو به تیرگی برود. اما افشاگری های دایی و برخی دیگر افراد از جمله شریفی كار را به حبیب كاشانی سخت تر كرد. پرسپولیس ی های قدیمی و محبوب از جمله مهدوی كیا ، عابدزاده و پیروانی و مدیران با سابقه ای همچون عابدینی را نیز به جمع اضافه كنید. حالا بعد از هر اتفاقی در پرسپولیس شعار " حیا كن..." از سوی هواداران داده می شود.

در این میان كنترل جو ورزشگاه ها از سوی لیدرهای حامی كاشانی نیز خارج شده است. هوادارن پرسپولیس به هیچ وجه حاضر نیستند مدیران فعلی باز هم بمانند. حرمت ها نیز در این بین شكسته شده است.

حالا بیش از هر زمان دیگر شایعه تغییر و تحولات مدیریتی به گوش می رسد. از مجید فرخزادی به عنوان جدی ترین گزینه نام برده می شود.

مدیرعاملی مجید فرخزادی در پرسپولیس شایعه ای نیست كه در یكی دو روز اخیر در فوتبال ایران مطرح شده باشد. مدت ها است از این فرد به عنوان مدیر عامل بعدی باشگاه پرسپولیس نام برده می شود. اما این اتفاق هنوز عملی نشده است. در آخرین دوره ای كه پرسپولیس صاحب هیات مدیره بود، مجید فرخزادی عضو این مجموعه بود. اما بعد از ناكامی های تیم و تغییر و تحولات مدیریتی او هم از باشگاه جدا شد و در زمان ریاست علی سعیدلو در سازمان تربیت بدنی، مشاور معاون رئیس جمهور بود و شاید اگر سعید لو بر مسند ورزش باقی مانده بود تا كنون این جابجایی قطعی شده بود.


مجید فرخزادی كه از چهره های سیاسی پرنفوذ به حساب می آید این روزها چراغ خاموش حركت می كند. او تلاش های زیادی برای تشكیل هیئت مدیره پرسپولیس انجام داده است و حتی ارتباط بسیار خوبی با حسین هدایتی و علی پروین دارد.

با توجه به اینكه نفوذ سیاسی فرخزادی كمتر از كاشانی نیست، گفته می شود وزیر ورزش روی مدیرعاملی او در پرسپولیس نظر مثبتی دارد. در این باره مثل اینكه واسطه هایی میان او و محمد عباسی وجود دارند كه درباره توانایی مدیریتی فرخزادی نزد دكتر عباسی مانور تبلیغاتی داده اند تا از این طریق شرایط را برای مدیریتش در پرسپولیس مهیا كنند.

فرخزادی كه خودش تمایل ندارد بر سر راهش حاشیه درست شود، ترجیح می دهد سكوت كند و حرفی از برنامه هایش نزند.

مجیدفرخزادی درباره این كه گفته می شود وزارت ورزش به او پیشنهاد مدیر عاملی پرسپولیس را داده است به قانون می گوید:«من پرسپولیس را دوست دارم. اما هیچ چیزی معلوم نیست. واقعیت این جا است كه بر اساس فشار afc باید ساختار مدیریتی باشگاه درست شود. اما من ترجیح می دهم فعلا حرف نزنم. چون هنوز چیزی معلوم نیست. اجازه بدهید ببینیم چه پیش می آید.»

با معرفی اعضای هیات مدیره باشگاه موضوع تغییر و تحولات مدیریتی نیز امری دور از ذهن نیست. در چنین شرایطی انتشار شایعات مختلف هم قابل پیش بینی است؛ اینكه وزارت ورزش به مدیرعاملی محمد رضا ساكت در پرسپولیس هم نیم نگاهی دارد. ساكت در سپاهان مدیرموفقی بود و كارنامه فوق العاده ای از خود به جای گذاشت. به همین دلیل از او به عنوان یكی از گزینه های مدیر عاملی باشگاه پرسپولیس نام برده می شود.

محمد عباسی كه به تازگی وزیر ورزش شده است نیز قصد دارد در نخستین تصمیم های ویژه خود برای فوتبال همسو با افكار عمومی گام بردارد. چه سابقه نشان داده هر بار در ورزشگاهی شعار " حیا كن رهاكن" برای یك مدیر باشگاهی پیش آمده است بعد از مدتی مدیر موردنظر از كار بركنار شده است.

اما حالت دیگری هم وجود دارد؛ پرسپولیس نفت آبادان و استقلال را شسكت بدهد. آن وقت دیگر كمتر كسی درباره بركناری مدیر یا سرمربی برنده سخن می گوید. شاید هم اعضای هیئت مدیره جدید دوباره کاشانی را به این سمت انتخاب کنند.
لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/21143
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

هوادار

پنج‌شنبه, 25 اردیبهشت
ساعت 18:00

ورزشگاه : آزادی

داور : بیژن حیدری

نظرسنجی

به نظر شما وحید هاشمیان در مسئولیت سرمربیگری پرسپولیس موفق خواهد بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 12
2 سردار د ورسون 5
3 اوستون ارونوف 4
4 وحید امیری 3
5 محمدحسین کنعانی‌زادگان 3
6 عیسی آل‌کثیر 3
7 گئورگی گولسیانی 2
8 سروش رفیعی 2
9 سعید صادقی 1
10 ایوب العملود 1
11 فرشاد فرجی 1
12 محمد خدابنده‌لو 1
13 میلاد سرلک 1
14 علیرضا عنایت زاده 1
15 فرشاد احمدزاده 1
16 یعقوب براجعه 1
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
2 لوکاس ژوائو 1
3 مسعود ریگی 1
4 فرشاد احمدزاده 1
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
2 فرشاد فرجی 2
3 گئورگی گولسیانی 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 30 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 25 اردیبهشت

پرسپولیس 2 - 0 هوادار 18:00
نساجی 0 - 3 ذوب آهن 18:00
شمس آذر 1 - 3 آلومینیوم 18:00
ملوان 1 - 1 فولاد 18:00
سپاهان 3 - 1 استقلال 18:00
چادرملو 0 - 1 گل گهر 19:00
مس رفسنجان 0 - 0 خیبر خرم‌آباد 19:00
استقلال خوزستان 1 - 3 تراکتور 20:00

یک هشتم جام حذفی

چهارشنبه, 24 بهمن

سپاهان 3 - 2 پرسپولیس 15:30

هفته 8 لیگ نخبگان آسیا

دوشنبه, 29 بهمن

پاختاکور 2 - 1 السد قطر 17:30
پرسپولیس 0 - 0 النصر عربستان 19:30
الشرطه عراق 1 - 0 العین امارات 19:30
الاهلی عربستان 4 - 2 الغرافه قطر 21:30

سه‌شنبه, 30 بهمن

الریان قطر - استقلال 19:30
الوصل امارات - الهلال 19:30

هفته 1 سوپر جام

جمعه, 28 دی

سپاهان 1 - 0 پرسپولیس 15:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 30 38 68
2 سپاهان 30 27 60
3 پرسپولیس 30 22 60
4 فولاد 30 6 53
5 گل گهر 30 7 47
6 ذوب آهن 30 5 44
7 ملوان 30 0 39
8 آلومینیوم 30 -1 35
9 استقلال 30 -3 34
10 چادرملو 30 -6 34
11 خیبر خرم‌آباد 30 -7 33
12 استقلال خوزستان 30 -12 30
13 مس رفسنجان 30 -13 28
14 شمس آذر 30 -20 25
15 هوادار 30 -30 24
16 نساجی 30 -13 23
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 الاهلی عربستان 8 13 22
2 الهلال 7 17 19
3 النصر عربستان 7 10 14
4 السد قطر 8 1 12
5 الوصل امارات 7 -2 11
6 الریان قطر 6 -1 8
7 پاختاکور 8 -2 7
8 پرسپولیس 8 -4 7
9 الغرافه قطر 8 -8 7
10 استقلال 7 -3 6
11 الشرطه عراق 8 -11 6
12 العین امارات 8 -10 2

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال